• Marc
    1.3k
    jedan je na zapadu komentirao kao na kaj nam se ovakav klub srozao
    Ugl ovo danas nije dobro.. Niko je dobro rekao prosle godine smo ovakvu tekmu s Goricom izgubili.. dolazi kriticna jesen i moramo se dici.. i kao sto sam rekao na Temi nepopularno mišljenje… bit će ovo zajebana sezona… po meni će se Kovi suditi na kraju sezone
  • Plavi Zapad
    34

Ljudi misle da je staviti dokapetana Zajca na klupu samo tako.
    A i da ga stavi na klupu rekli bi A kad ces ga vracati u formu ako ne protiv Gorice?! Poslusao sam balkandedu jer je on jedini koji odmah izadje... Imam dojam po komentarima da ga je puno ljudi slusalo i da im je dosta utjecao na misljenje. A ja mu se smijao 20 minuta kako pali klince i navlaci preglede
  • NerminB
    1.9k
    Valincic i krila zivi uzas. Kao sto rekoh i prije nekoliko, u hnlu cemo nesto na snagu i individualni kvalitet i napravit, u evropi nek nam je Bog u pomoci..
  • El Madrigal
    949

Znaci da ipak napredujemo?
  • Noel
    24.4k
    Jedina utjeha mi je da smo sličnu utakmicu prošle sezone na Maksimiru izgubili.Niko1986

Nevistić - Kotarski razlika.
  • El Madrigal
    949

A što, ne smije se kritizirati?
    Ili neki stvarno dobro ne vide ili su zaluđeni. Hajmo malo realnosti.
    Sve je super i sve je za 5, a 90% nas kritizira, argumentira, 15 mjeseci je odličan uzorak za kritku i pohvalu, ali to se ne smije.
  • MM17
    345
    Prijatelju, samo to i većina radi, ništa im nije po volji. Jesmo danas dobili ili izgubili? Bmk kako, ali pobjedili smo, igra nije bajna i ja sam prvi koji će to reć, ali ovakvo pljuvanje Dinamov igrač ili trener od mene neće čuti. Mogu se ja šprdat sa ovim ili onim igračem, ali javno pljuvanje ili fućkanje od mene nikad igrač ili trener neće dobiti. Ali 100 ljudi, sto čudi, ja sam sretan jer smo dobili.
  • don
    21.5k
    kakvo pljuvanje? Ne vidim da ih itko barem ovdje pljuje na osobnoj razini. Ovo ostalo i triba bit. Zarađuju milione, igraju jednom tjedno 90 minuta, daleko najkvalitetniji su i igraju ovako. Još najbolje da im plješćemo da se curice ne bi uvrijedile.

nisam u kazalištu, kad je dobro bit ću najglasniji i pljeskat ću, a kad je loše i sramotno pljuvat ću.
    I pohvala za tribine i reakcije na određene situacije. Dosta mi je one "ravnodušnosti" prije par godina kad slijepi ljudi ne mogu prepoznat po reakciji navijača jel igrač ide 1 na 1 sa golmanom ili je lopta na centru.

uglavnom, ako im je to problem onda nisi ni za ovaj sport ni za Dinamo. A da ne spomjnjem neke veće klubove di svakodnevno dobijaš prijetnje smrću a ovdje vam je problem jebeni zvižduk.
  • pjetlić
    489
    O utakmici mogu rec da nas je golman vadio. Doma. Protiv gorice.

Tuzno je malo bilo vidjeti Mudrog i Topica u civilu na tribini.
  • Plava 9ka
    83
    Drago mi je kaj Kotarski nije imao 3 mjeseca prilagodbe nego je odmah mogao ići na vrata, instant pojačanje.

A tekma je bila jedno ogromno razočaranje. Prošlo kolo se jedva izvučeš i igraš 2:2. Nakon tog Kova najavljuje da će se podići i da sad imaju cijeli tjedan za pripreme i onda na kraju odigraš ovakvu utakmicu.

Neki pišu "OK, pa dobili smo, šta onda? Pišu se 3 boda". Mislim da to nije ispravno razmišljanje, kosi se i s Bobanovim razmišljanjem jer on prvi kaže da bolje igrati muški i izgubiti 5-0 nego igrati autobus. Ovdje nismo igrali autobus, ali ideja stoji, Dinamo mora imati igru.

I onda dolazi tema zviždanja. Meni je Dinamo sve, vjerujem da je i svima nama. Zadnjih 20min tekme mi nije bilo fizički dobro. Shvaćam kako netko može zviždati, jednostavno se te sve emocije nekako pomiješaju. A i to zviždanje možda nije neka direktna uvreda igračima i treneru, nego je to možda neki način kako pokazati igračima da mogu i trebaju bolje, ne znam. Vjerojatno se isti efekt mogao postići da smo svi samo šutili na kraju tekme.
  • Neron53
    2.7k
    Protiv najlosije momcadi lige smo doma na srecu izvukli x. Jebeno.
  • pjetlić
    489
    Ja sam bio uvjeren da se kolaricu fuckalo na kraju
  • El Madrigal
    949

Uglavnom većina nas ne pljuje, jednostavno postoje činjenice koje nisu zanemarive i dokazuju da MK nije dobar trener očito i da za napredak upravo ta figura mora biti bolja!
  • Shimano9
    66
    Ne da mi se sve analizirati, ali Kačavenda i Stojković ne trče nazad i ne čuvaju igrače, al općenito osmice jer i Ivanušec danas hladno pušta igrača da mu pobjegne. Već smo prije spominjali kako nam osmice ne rade dovoljno i ne pomažu obrani, posebno kad su svježi kao rezerve. Pogledajte sažetke i vidjet ćete kod 3 šanse baš njih kako zaseru jer čuvaju zrak i gledaju u loptu ili puštaju igrača da ih pretrčava. A za ostalo imamo Valinčića koji rijetko iznevjeri pa da bez greške odigra, obrambena rupa. Ako dodamo i krila koja često zaspu, pa kad još i Mišić fali a rus treba utakmica, dobijemo mjesečeve kratere. Btw, Carević kaže svjesno je pustio krila 1 na 1, to je poražavajuće kad igraš s 3 naprijed i danas kad krila budu najjači dio ekipe inače, jako smo oslabili od kad su Vida i Bakrar otišli koji su i davali i prolazili.

Sve to ipak ide na dušu igračima, no opet, ako bi nešto pitao trenera koji i sam kaže da se ne trči i da to ne valja, zašto je tako? Zašto ih on ne može natjerati/motivirati više? To me jedino brine i nadam se da će riješiti, jer možda je stvarno toliki pad nakon LP poraza da se još grče glave, al... do kad? I ok, pobjeda je, zašto se zviždi? I kad loše igraš i pobijediš znalo se reći to samo najveći rade, pa koji kurac onda to? Vidjet ćemo sljedeću tekmu jel ih uspio protresti, a i nadam se da će neka druga krila početi igrati i isporučiti, teško da Beljo može sve sam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet