• njurci10
    670
    haha i meni žena šta si nervozan jel ti Dinamo izgubio :rofl:
  • Profesor Baltazar
    232
    Prevljak ono mora ić na gol. On se zabija u igrača, pada...kao druga špica mora to puno, puno bolje. Možemo se složiti i da je ono možda bio faul, ali mora to bit bolje od njega.
  • Masto
    2.2k
    nekim čudom mnogi igrači zaborave igrat kad dođu u dinamu, od njega sam očekivao više, al dobro
  • hb1
    863
    Pokaži joj ono di su Lisica i Hoxha kombinirali, zagrlit će te
  • njurci10
    670
    Ugl. Desna strana nam opako šteka.
    Ne znam jel Lisica ili Valinčić gori.
    Da ga jebes Mikic je bolji od njega.
  • Guzy91
    11
    Steka nama puno toga.
    Samo da smo danas naletili na europsku ekipu popili bi 3 komada do.poluvremena.
  • MM17
    344
    Na ovakvim utakmicama se osvaja prvenstvo, tri boda se pišu, idemo dalje... U dobru i u zlu Sjever je uvijek tu :strong:
  • Fan
    2.7k
    Kotarski, Vinlof, Beljo meni bili odlični.
    Dominguez, McKenna, Rus, Stojke dobri.
    Zajc, Hoxha, Lisica, Valinčić katastrofalni.
    Kolektivno, igra nam je za kurac. Ofenzivno: krila su nam za kurac. Većina akcija nam se svodi da se igra prema krilima, a krila nam nemaju pojma. Defanzivno: krila i veza su nam za kurac. Krila nemaju nikakvu defanzivnu igru, ne prate uopće igrače, a to se može reć za mnoge situacije i kod veznih igrača koji se vrate u obranu, ali ipak stoje 5 metara od igrača koje moraju čuvati.
    Zamjene komične. #KovaOut
  • eol12
    1.1k
    Prevelik je ovo uzorak i previše je vremena proslo da nam je sad već svima jasno da ovo neće funkcionirati, kad krene Europa i debakl protiv svake jače ekipe bit će veselo, makar u ovome trenutku djelujemo kao da nas može nadigrati bilo koja momčad čiji trener pogleda par utakmica Dinama i sve će mu biti jasno.
    Isključivo na individualnu kvalitetu osvajamo bodove, uigranost, a prvenstveno defenzivne akcije totalno raštimane, a za to je jedini isključivi krivac trener.
    Boban je tvrdoglav i neće ga smijeniti tako da bit će ovo duga jesen..
  • rokikaciga
    17.9k
    Preskocit cu citanje zadnjih 20ak stranica zbog svojeg mentalnog zdravlja. Dosta mi je bilo i gledanje utakmice
  • Niko1986
    8.8k
    Jedina utjeha mi je da smo sličnu utakmicu prošle sezone na Maksimiru izgubili.
  • Thor
    3.9k
    da, bas tak...najbolji komentar. Potpisujem
  • Ludovic IX
    12.7k
    Kriza počela kolo prije neg lani. Ajd pobijedili, pa je zapravo pozitivno da se vidjelo da neki trebaju na klupu da si malo promisle sto rade i sto trebaju mjenjat. Za svakog koji je danas loš, znam da može biti 50% bolji ako ne i vise ali očito im treba hlađenje.

Da smo uz ovakvu igru zabili jos dvs komada i dobili 3:0 a bilo je šansi, sakrilo bi se pod tepih, ovako mora nekom doc iz guzice u glavu.
  • Pacho
    20.6k
    Misevi napokon docekali pa ispuzali iz rupa. Srecom, brzo cete natrag u rupe kad rutinski izbacimo NK Bedem Ivankovo.
  • crophantom
    7.4k
    Pita me cura šta ti je pa pobjedili su, ne znam kako da joj ovo objasnim..
    — joesimunic

Ista stvar, a ja crven ko paprika
    hardek

Ista stvar, šaljem joj poruku stavljaj vino i mineralnu u frižider bijesan sam, odgovara pa kaj je bilo dobili ste
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet