• striko
    3.8k
    Mene strah HNL gostovanja, europu sam prekrižio.
  • Markelo
    3.9k
    Neće Kova moći Belju odmorit ni protiv Bedema jer bi nam se moglo dogodit Dugo Selo
  • joesimunic
    558
    Danas od posjete do igre sve katastrofa nažalost, ali ajde 3 boda idemo dalje, što prije ovo zaboravit.
  • Davieboy86
    1.4k
    Osim katastrofalnog Valinčića koji je postao trećeligaški igrač,Lisice koji je ogranicen, itd da ne nabrajam vise… prvi puta nakon dolaska DP i rečenice :“Trust the process!“ moram reći kako se odgovorni u klubu duboko trebaju zapitati o Kovačevićevoj budućnosti jer ovo je danas bilo sramotno. Teska katastrofa.Na konferenciji prije tekme izjaviš kako napokon si imao mir za rad cijeli tjedan i onda se braniš cijelo drugo poluvrijeme protiv drugoligaške ekipe. Kovacevicu moju podrsku vise nemas. Kovacevicu ti nisi trener za Dinamo!
  • Jaro
    12.6k
    Meni je ovo jednako porazu. Ovih zadnjih pola sata je jebema sramota. Majstor s kluoe zamjenama potpuno ubio momcad, usao Brodic i panika potpuna. Kao sto sam govorio - Kacavenda na temelju 2-3 gola dobije novi ugovor - on nit drzi poziciju, nit igra obranu - i onda ga biser stavi kao jedinu osmicu - ponovo Orsic zavrsi desno, ivanusec lijevo nakon 5 min na osmici, ostavi Kravcova u igri sa zutim kartonom...
    Igru Lisice i Hoxhe ne treba vise komentirati. Hoxha majstor losih odluka, a Lisica jednostavno ne zna. Meni je i Stojke danas bio slab (za njegove pojmove, Zajc i dalje van forme) - Misic vise nebu odmarao.
    Kolaric je debil. Beljo, Vinlof i Kotarski zaradili placu za ovaj tjedan - ostalo voda...
    Ali daleko najslabija karika ove momcadi je Kovacevic....
  • Common Sense
    1.6k
    Nadam se da Zvone nije gledao ovu utakmicu.
  • crophantom
    7.4k
    Bože sačuvaj... najbolja tekma od prve do zadnje minute ove sezone je bila VŽ, s rezervama.

Gale mora igrati, jebe mi se gdje, al mora. A Kova danas pogubljen kompletno.
    Uzas
  • Jurahrz
    48
    Ove sezone je HNL barem duplo lošiji nego prošle. Gorica od prošle sezone bi ovu dobila 5 razlike
  • Olmic
    5.9k
    ako ćemo sačekati njegovu reakciju tek moramo pričekat da on pogleda utakmicu a pola toga se u prijenosu ne vidi što se vidi uživo
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Razbijes treneru seniorski klan, dobije novu ekipu i onda majstor sam stvori herarhiju i nedodirljive.
    Grande Kova.
  • eol12
    1.1k
    Pristup opet u kurcu, to lik poput kove ne može srediti
  • Markelo
    3.9k
    Zvižduci su se na kraju utakmice čuli do maksimirske šume pa ako je Zvone onuda šetao za vrijeme utakmice, sve bi mu trebalo biti janso
  • Blueshadow86
    5.6k
    Na ovakvim utakmicama se osvaja prvenstvo :wink:
  • Ludovic IX
    12.7k
    Za mene su ove današnje zamjene žuti karton za kovacevica. Ni lanjski porazi u europi ni Viking ali ovo je. Kukavicluk di se boji ubacit igrace koji nisu dobili priliku i onda mjenja stojketa. Jedini igrač na terenu koji jednom loptom može probiti obranu . Odmara u srijedu, sto je danas morao izlaziti. Ivanusec bi 10x vise dao na krilu umjesto u sredini danas.

I gale na zadnjeg veznog. Ok ali ne protiv gorice.

Žao mi je ali valincic, lisica i xoxha a i zajc moraju bit rezerve iduću tekmu a 3 od 4 njih vjerojatno nece
  • crophantom
    7.4k
    I fakat, ovakve tekme bi bilo pametnije Zvoni da gleda uzivo, da vidi taj cirkus na i oko nase klupe, shit show kompletni. To na telci ne vidis
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet