• Marc
    1.3k
    jedan je na zapadu komentirao kao na kaj nam se ovakav klub srozao
    Ugl ovo danas nije dobro.. Niko je dobro rekao prosle godine smo ovakvu tekmu s Goricom izgubili.. dolazi kriticna jesen i moramo se dici.. i kao sto sam rekao na Temi nepopularno mišljenje… bit će ovo zajebana sezona… po meni će se Kovi suditi na kraju sezone
  • Plavi Zapad
    34

Ljudi misle da je staviti dokapetana Zajca na klupu samo tako.
    A i da ga stavi na klupu rekli bi A kad ces ga vracati u formu ako ne protiv Gorice?! Poslusao sam balkandedu jer je on jedini koji odmah izadje... Imam dojam po komentarima da ga je puno ljudi slusalo i da im je dosta utjecao na misljenje. A ja mu se smijao 20 minuta kako pali klince i navlaci preglede
  • NerminB
    1.9k
    Valincic i krila zivi uzas. Kao sto rekoh i prije nekoliko, u hnlu cemo nesto na snagu i individualni kvalitet i napravit, u evropi nek nam je Bog u pomoci..
  • El Madrigal
    945

Znaci da ipak napredujemo?
  • Noel
    24.4k
    Jedina utjeha mi je da smo sličnu utakmicu prošle sezone na Maksimiru izgubili.Niko1986

Nevistić - Kotarski razlika.
  • El Madrigal
    945

A što, ne smije se kritizirati?
    Ili neki stvarno dobro ne vide ili su zaluđeni. Hajmo malo realnosti.
    Sve je super i sve je za 5, a 90% nas kritizira, argumentira, 15 mjeseci je odličan uzorak za kritku i pohvalu, ali to se ne smije.
  • MM17
    345
    Prijatelju, samo to i većina radi, ništa im nije po volji. Jesmo danas dobili ili izgubili? Bmk kako, ali pobjedili smo, igra nije bajna i ja sam prvi koji će to reć, ali ovakvo pljuvanje Dinamov igrač ili trener od mene neće čuti. Mogu se ja šprdat sa ovim ili onim igračem, ali javno pljuvanje ili fućkanje od mene nikad igrač ili trener neće dobiti. Ali 100 ljudi, sto čudi, ja sam sretan jer smo dobili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet