• SAS1987
    13.2k
    sami smisle nešto da digne atmosferubezvangori

    Oni mogu dignuti atmosferu u gradu jedino ako se bace sa mosta.
  • Carrasco
    4k
    Članovi Dinamove skupštine prijavili "prijetnje" policiji. :lol:

    oyg6sh2c49tagqa2.jpg
  • vjeko1701
    5.9k
    Snowflakes...
  • r1oma
    1.5k
    Na kojem mjestu je Oršić trenutno kaj se tiče najboljih strijelaca Dinama u europskim tekmama?
  • og1986
    2.9k
    2. Sa 14

    Na prvom su Zambata i Cvitanović sa 15
  • markoli
    1.6k
    Tak je. Zambata je još osam zabio u Mitropa kupu, ali to natjecanje ipak nije bilo važnosti poput KEP, KVG ili KPK, tako da ga se često ne ubraja u službene statistike.
  • Nolifer
    6.4k
    Igramo protiv Spursa
  • Ludovic IX
    5.1k
    Obe na neutralnom? Jel to provjerena informacija?
  • Nolifer
    6.4k
    13:12 - Utakmice su na rasporedu 11 i 18. ožujka. Prvi izabrani klub bit će domaćin. Nema protekcije prema nikome...

    SN
  • Carrasco
    4k
    Na Maksimiru se sigurno neće igrati, još se ne zna 100% hoće li se igrati u Londonu.
  • SAS1987
    13.2k
    13:12bbbjura
    ACAB? :smile:

    Na Maksimiru se sigurno neće igratiCarrasco
    Zašto ne?
  • Nolifer
    6.4k
    ACAB? :smile:SAS1987

    tako ispalo, hahah
  • flexXy
    1.9k
    Ak se nemre u Hrvatskoj, neka organiziraju negdje gdje mozemo na stadion :smile:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    ts7h9mt9jt7jt0lh.jpeg

    Mourihno zna kako je igrat protiv Dinama, i na Maksimiru :wink: :strong:
  • Carrasco
    4k
    Ipak nije sigurno, ali je vrlo vjerojatno.

    Dinamo bi trebao biti domaćin u prvom susretu, ali nije poznato hoće li se ta utakmica igrati na Maksimiru, zbog pojave novog soja koronavirusa u Velikoj Britaniji. Naime, zbog tog razloga Tottenhamu nije bio dopušten ulaz u Austriju na utakmicu šesnaestine finala protiv Wolfsbergera pa se taj susret igrao u Budimpešti budući da je u Mađarsku dopušteno putovanje iz Velike Britanije.

    Hrvatska vlada je 13. siječnja donijela odluku prema kojoj se putnicima iz Velike Britanije po ulasku u Hrvatsku određuje izolacija od sedam do 14 dana, što automatski isključuje dolazak Spursa. No Uefa je savezima čiji klubovi sudjeluju u njezinim natjecanjima dala rok do ponedjeljka da se očituju o epidemiološkim mjerama koje su na snazi u njihovim zemljama. Sukladno tome bit će određena lokacija odigravanja utakmica i lako je moguće da će Dinamo Engleze ugostiti u nekoj od susjednih zemalja.

    Zavrzlama s domaćinstvima
    Osim toga, Dinamo i Tottenham će najvjerojatnije zamijeniti domaćinstva budući da bi se uzvratna utakmica trebala igrati u Londonu istog dana kada Arsenal dočekuje Olympiakos. Prema Uefinim pravilima, u istom gradu se ne mogu igrati dvije utakmice na isti dan ako klubovi prema statusu nositelja nisu imali status domaćina. U tom slučaju može se igrati dan ranije ili kasnije, kao što je bio slučaj u šesnaestini finala Europa lige ove sezone. Tottenham je Wolfsberger ugostio u srijedu, a Arsenal Benficu u četvrtak.

    No budući da u ždrijebu osmine finala nije bilo nositelja, utakmice u istom gradu se ne mogu pomicati i potrebno je promijeniti domaćinstva. Arsenal je u Europa ligu ušao kao osvajač FA kupa i tako ima prednost ispred Tottenhama. Prema tom pravilu, Tottenham će biti domaćin u prvoj, a Dinamo u drugoj utakmici.

    Ovo pravilo uvedeno je kako se na malom prostoru ne bi potencijalno miješali navijači četiri kluba. Zbog koronavirusa nema navijača pa je moguće da Uefa u ovom slučaju ovo pravilo zanemari. To će se znati sljedećeg tjedna.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.