• Georginho
    841
    U dvije utakmice oni nevjerojatno efikasni, mi izuzetno neefikasni. I to je to. Šteta!
  • DiddyGuela
    6.7k
    Luzerski mentalitet i kompleksi vriste iz ove momcadi. Jednostavno smo natjecateljski nedorasli cak i ovim nekim ofrlje ekipicama u Europi. Ne moze mi nitko reci da Viking ima bolje igrace... ali ocito imaju bolji gard od nas. Mi smo onako bas jedna naivna ekipica.
  • M94
    2.8k
    laku noć
  • NBC
    62
    Nismo zabili što smo trebali. Reakcije trenera nula, jednostavno nije za dinamo. Za njega je Čaćić televizor u boji.Nismo mi za ligu prvaka. realno.ovaj Viking neće osvojiti ni boda.
  • hardek
    12.3k
    Over/under banova na zoni danas 20,5

Nažalost prolaz smo izgubili doma. Iskreno vjerujem da smo bolja ekipa, ali ovoga puta nije bilo suđeno
  • Nogo
    12.6k
    Gasi ovu temu!
  • über alles
    3.1k
    Odigrali sa suznim ocima drugo poluvrijeme.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Zali boze trosit se za jednu EL da ti ispašta HNL
  • CerealKiller
    775
    Par stvari koje moram izbaciti iz sebe. Nije bazirano samo na ovoj utakmici.
    Kockali smo se sa ovim kadrom iako je bilo jasno da je ova ekipa pretanka za ligu prvaka.
    Prodali smo Vidovića i Bakrara i nisu se dovele adekvatne zamjene.
    Nama Mudražija i Kacavenda ulaze u obje utakmice playoffa lige prvaka.
    Par riječi za neke prvotimce

Valinčić nije i nikad neće biti više od hnl igrača. On u fazi obrane protiv ozbiljnih ekipa ne postoji a ni u napadu ne pridonosi dovoljno.

Lisica nije igrač za Dinamo, Špikić je za njega Maradona.

Zajc nažalost ne može pratiti tempo jačih europskih ekipa, solidan samo za hnl.

Za Nevistića ne mogu reći ništa jer ne želim ban.

Pohvalio bi Belju i Vinlofa danas. Jedini na nivou.
  • mosad
    2.9k
    Kakva Europska liga pa da nas opet neki lille razvali
  • Infinity
    21.4k
    Nismo mi za Lige prvaka, predaleko smo od tog ranga, ali je teska sramota ispasti od mrtvog Vikinga.

Najgore sto mi u svemu ovom nije zao sto ne igramo LP, ali sam tesko razocaran ispadanjem od ove poluekipe. Bas smo dno.
  • kajjaznam
    499
    Trkački su jači, mi im tu nismo mogli parirati.
    Sam dajem primjer, Zajc je trebao ući s klupe, al ko je trebao startati??
    Nmvz DZIS
  • CastAway1986
    6.3k
    Galešić je u boljoj formi od oba stopera ! Nego njih dva su odavno tu na forumu svete krave o kojima se ne smije nista lose napisati a nema utakmice u Europi gdje ne primimo goleve..Krila ispod razine ..Vratara nemamo..Pravu šesticu godinama..Prijelazni rok loše odrađen i minus za upravu također..Kova također nije puno naučio od lani..
  • Pavinho
    635
    Zakljucaj,obrisi,ugasi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.