• NKDZ86
    9.4k
    Baš mi je drago zbog Mudrog. Svaka čast, osmijeh je imao poslije tekme od uha do uha, čovjek daje sve od sebe, kad dobije priliku da se pokaže onda sudite. Ovo što je igrao nije za ocjenu to što hejteri seru.
    Bravo Mudri, nema predaje
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Mudrazija (d)efekt

Screenshot-20260823-085928.png
  • Ljubo
    1.6k
    Dobro ušao u sezonu i mislim da bi mogli dobiti nešto od njega.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Po svemu viđenom, rekao bi da Mudri ima dobar status unutar momcadi. Mislim da ga suigraci gotive, jucer su mu prakticki namjestali prilike samo da zabije. Prvo ga je Beljo trazio a potom i ono Orsino pustanje lopte da uđe u gol.

Jasno da on vrlo vjerojatno nije igrac za Dinamo. Nije dovoljno dobar a niti je u godinama kada bi ga mogli pricekati da se razvije. Ali opet s druge strane... tu je, nas je i zeli biti ovdje. Dokazao se Mudri godinama barem kroz HNL da moze biti koristan. Ako cemo bas cjepidlaciti, ima i losijih u kadru a sa vecom minutazom.

Ugl. cestitke na prvijencu :party:
  • Droljo
    31.3k
    Mene zanima koliko mi njega paćamo? I šta dobijemo za tu lovu. Ako je dobar da bude dvadeseti + igrač onda to mora biti minimalac...
  • Jurki
    27.6k
    racunaj 200-300 keka.. koja god cifra bila.. je too much.
  • Jaro
    12.5k
    Sad spada u nepopularno misljenje - prije n3go je zabio sam htio napisati da mi nakon sinoc vise nebi usao u igru - naime, u nekoliko situacija sam primjetio da se u defenzivi krrce ko Messi - to se njega ne tice. Al posto je sad zabio - necemo se tetaka rijesiti jos duuugo...
  • austrijanac
    13.2k
    Da bude ko Zagi, zaduzen za atmosferu na minimalcu, ja sretan.
  • ZgDLions
    1.9k
    Ne kužim cemu hejt, simpa priča ispala od ovoga, mediji popratili, pobijedili, ostali sto postotni, dobra atmosfera pred Vikinge, na tribini isto bila zeka oko gola i njega.
    Valjda bolje da je Komnen zabio jer on cijeni Dinamo za razliku od Mudrog.
    Nije da netko misli da bu prevaga u europi, ali da je mrznja i tragedija kaj je zabio ne kužim.
    Samo cekam da se počnu spominjati krizni ligamenti.
  • Crni86
    23.8k
    Zadnje dve tekme u hnlu asist, gol i stativa. Sasvim solidno bi reko. Dignuo se malo i taj pristup kod njega u odnosu na proslu sezonu.

Mudri je meni tip igraca kao topic 23. igrac rostera. Uz to je jos dinamovac i da odraduje tu ulogu sumnjam da bi mu bilo ispod casti.

Mozemo i bez njega, ali i da ostane kao taj zadnji izbor je meni sasvim svejedno. To su minimalne razlike i ne vidim toliku dramu. Opet se ide u ekstreme, jedni pricaju da je za prvih 11, a drugi da je i tih 300k kaj ga placamo previse. Istina je na kraju uvijek na sredini.
  • Orc123
    16.7k
    Sad krece 30 stranicao tome kako Mudri vanserijski igrac i kako treba igrati cim vise jer je evo jucer zabio gol koji mu je btw. Poklonio Silic kojeg je valjda brat savjetovao u zadnje vrijeme.

Do gola imao vise krivih nego tocnih dodavanja, ako zelite pogledajte si ponovo njegovu dionicu pa da vidite kako defanzivno pokriva u tranziciji...meni ne smeta, neka ga za rotaciju u hnl ali toliko nerealnosti oko njega fakat ne kuzim. Za neke stvari nije ni sam kriv. Ako zeli biti rotacija za hnl, ok ali mi fascinantno da dobije veci pljesak teibina od jednog Orsica, suludo.
  • rakurs
    3.2k
    Meni pak nije jasno kak vama nije jasno zašto hejt? 'Hejt' je prisutan jer smo cijelu prošlu sezonu slušali pametovanja raznih podcastera, a da ne spominjem i komentare ispod društvenih mreža koji su blagorečeno - bolesni. Ljudima je to dopizdilo i Mudri je tu ispao kolateralna žrtva, iako definitivno ima određenog putra na glavi. Njegov oproštaj preko IG-a kad je odlazio na Cipar pokazao da je on itekako svjestan tog masovnog drkanja na njega. Iskreno kada je stavio taj sarkastični emoji nadao sam se da je to to od njega u Dinamu.

Prošle sezone nije dobio puno prilika, mislim da svi tu slažemo, ali i to je više nego legitimno. Imali smo milijardu veznjaka, na njega se nije računalo i to je to. Kad je i dobio priliku, to nije izgledalo nimalo dobro, čak i ako ne gledamo samu kvalitetu. Zalaganje mi se nije nimalo sviđalo i zbog toga sam i sada jako skeptičan. Meni je sasvim jasno zakaj je ljudima dopizdilo sve to skupa, uostalom i ja sam jednim dijelom među njima.

ALI Mudražija je u ovu sezonu ušao potpuno drugačije, sada očito svjestan da ima veliku priliku koju su prošle sezone iskoristili Topić i Soldo. Djeluje puno motiviranije, više surađuje s ekipom, a meni je dovoljno vidjeti i da je Beljo baš njega jučer ciljao kaj pokazuje da ga i suigrači cijene.

Ako nastavi ovim ritmom mislim da ima mjesta u ovom kadru i nemam apsolutno nikakav problem s time. Ono kaj bih volio je da, ako već znamo da razni stručLjaci neće prestat, mi ovdje prestanemo s izdvajanjem njega nakon svake jebene tekme. Igrač je Dinama, svi smo svjesni situacije oko njega, a Zonu smatram jednom od najracionalnijih kutaka za navijače Dinama. Netko želi da igra u prvih 11, netko da bude dio kadra, netko da ode, ali bilo bi dobro da o tome sudimo po onome kaj prikazuje na terenu, a ne vođeni emocijama.
  • ZgDLions
    1.9k

Nisam baš sve poprati, ali ak ti nije teško daj ko moderatri ona lijepo poslaži komentare sa foruma o vanserijskom igraču i nezamjenjivom.
    Čisto da vidim koji forumasi su to napisali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet