• Nemrem99
    81

Znaci Dinamo nikad nije ozbiljno zagrizao ni poslao ponudu za Livija, ali on je "kriv"?

I normalno da ce ici u Barcu. Sve je ovdje napravio.
  • ElDorado
    13.5k
    ak nekom das ruku onda ti se to zove princip, načelo
  • flexXy
    3.3k
    Tko bira izmedu nas i Barce, neka ide u Barcu
  • K3p
    447

A zašto da šalje ako livi traži duplo veću plaću od najboljeg plaćenog igraca u svlačionici ?
  • hardek
    12.2k
    A gle, meni je iskreno prvi pick od kad je ta informacija izašla Kotarski. Vjerovatno nepopularno, ali mislim da bi bio golmanski ekvivalent transfera Belje od prošlog ljeta (jackpot) i da je trenutno za nas bolji pick od Livakovića.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Realno u klubu sad imaju dva puta:

- tražiti dugoročno rješenje, nekog za koga će se dati neka lova, tko je pojačanje, ali i tko je spreman biti dugoročno rješenje (npr. netko kao Kotarski).

- tražiti kratkoročno rješenje, nekog tko si kroz par sezona u Dinamu i Ligi prvaka želi podići ugled u europskom nogometu i iskoristiti Dinamo kao odskočnu dasku, a Dinamo profitirati od transfera u neki od bogatijih klubova iz najjačih liga (npr. netko kao Rangel bi vjerojatno ušao u tu kategoriju), a za to vrijeme klub može u miru pripremati nekoga kao Žnuderla za prvu ekipu.

Ili naravno treća opcija, svima najdraža, zadržati trenutni golmanski kadar. :grin:
  • Jurki
    27.5k
    Ako je tocno da ce Barca kupiti Livija od Turaka za cifru 3-4 mil, onda jedino kaj moze biti prepreka za transfer je - placa Livakovica.
    Odbijam vjerovati da nemamo 3-4 mil eura za vrhunskog golmana.
    Da smo tak švorc, nebi mi kupovali Prevljaka, Stojakovica, Rodrigueza (svi nabrojeni nam nisu pojacanja za danas, vec za sutra).

Ako je pola od toga tocno, okrenut se drugim opcijama.

Kak god bilo, ak su nas Livi i Bara nategnuli tj da smo im bili zadnja opcija ak nis bolje ne uleti... nije bilo u redu s njihove strane.

Liviju hvala za sve i zbogom.
  • Wallace99
    101
    Ja bi bio za opciju Kotarski da se sad nije dogodila ta ozljeda. Ne znam jel se isplati njegs uzimat ak je mačak u vreći. Sad me još najviše vuče ova treća, zadržat golmanski kadar dok se na obzoru ne ukaže kakva dugoročna opcija, i to po mogućnosti neki domaći dečko s perspektivom postat i jedinica u repki. Sad nam se više ne isplati srljati.
  • sanjinlego
    4.3k

Totalna glupost. Livi bi u Dinamu, ali mi nismo za godinu dana samo. Barem nismo bili, možda se nešto i promijenilo, ne znam.
  • Mr Anderson
    21.5k
    To za Brekala je bilo ok dok eto nije pričekao dva dana da se konsolidiramo nego brže bolje otišao rivalima kad smo bili na potpunom dnu. To ne da nije usluga, nego je pljuska cudesnih razmjera.Paggini

Ne mislim na tu situaciju, nego kad je prvi put trebao doći kod nas. Mislim da je to bilo godinu prije. A svejedno je ponovo prvo ponuđen nama i tada kad je završiou Hajduku.
    Oko Varele ne možemo mi sad prati ruke od toga kad smo sudjelovali u svemu i amenovali cijeli posao. Smatralo se da nam je to u interesu.
  • miro
    9.6k
    Ako netko zna - koliko trenutno igrača u Dinamu ima Bara?
    Mislim tu na prvu i drugu ekipu + juniori i kadeti
  • flexXy
    3.3k

Ma sprdam se, sa sportske strane mi je jasno da se oce probat dokazat u jednom od najjacih europskih klubova. Mislim da nece tak daleko od jedinice bit. Ja bih ga iskreno uzeo na posudbu ukoliko stvarno nemamo niti jednu drugu opciju za dugorocni angazman. Do iduceg ljeta mozemo pronaci golmana naseg levela, tako da bi to bilo win-win. Bolje nego da preplatimo nekog random lika jer smo ostali bez opcija
  • fakin
    5.9k
    koliko vidim po društvenim mrežama, ove fan Dinamove stranice nadaju se da Livi dolazi na posudbu.
  • mosad
    2.9k
    Stavljaj žnuderla
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ne treba očajavat zbog Livija,i pošto poto sad nekoga dovodit samo da se netko dovede.Za HNL do zime nam je i Neva dobar.Fokusirat se na Viking da uđemo u LP i napunimo kasu,pa onda na zimu po golmana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.