• Str1nger Bell
    3.8k
    Još jedan bolan transfer za sve koji misle da igrači gledaju i vole neki klub kao navijači.

Svi oni vole Dinamo, ali puno više vole lovu.
  • Paggini
    96.4k
    Može mi netko objasniti zašto sad jednogodišnja posudba Livakovića nije dobar deal,rioda

Ja bih se složio da je odličan deal jer sve što je @Fan napisao je u zarez točno, ali da je isto tako i ekstremno ponižavajuće, to isto tako je.

Ako se nađe bolji ili jednako dobar golman, super, volio bih da se na to fokusiramo, ali ne znam, meni kao navijaču koji se vodim emocijom bi baš bilo gadljivo da ga se dovede na posudbu, to nema veze s razumom, ali opet nekako gledam da smo veći klub od toga da se tako unižavamo
  • InteraGal MGC
    49
    Moje mišljenje je da je ovo dobra stvar za Dinamo, da se Livqković kqo opcija izbriše iz naših glava i glava uprave. Nadam se da prolaskom dalje u srijedu riješavamo ozbiljno vratarsko pitanje.

Mišljenja sam da je Nemet veća vratarska uzadina od Taia
  • Facke
    8.7k
    Ja se nadam da Dinamo nije tak glup da bu sad zel Livakovica na posudbu. Ja ga v Dinamu vise videti necu.
    Presel je u Fenerbahce, nije branil i cmoljil je.

Premenil agenta. Bara mu sredi posudbu v Gironu i decko sedi na klupe. Cmolji on cmolji Bara. Livakovicu visi jedinica v repstacije. Da bi se pojavila onda opcija Dinamo. Dojde nam na posudbu i mi mu posluzime da zadrzi jedinicu v repstacije.

Sretni mi , sretna resptacija, sreten igrac. Da bi sad , nakon spike da Livi oce same u Dinamo otisel u Barcelonu i SVESNE biti od 30.06.2027 DRUGI golman Barcelone!
    To znaci da za 10 meseci nebu cmoljil da sedi na klupe Barcelone?

Mene Livakovica v Dinamu ne treba vise. A Bilic nek vec sad najde novu jedinicu repstacije. Tulke o romantike u nogometu. Mi sme Liviju nakon njegovuga losuga perioda dali sve. Utakmice i minute da bi on nami sad dal srednjaka. Dragi Livi, la papa. Ali v svetinju nam vise ne dolazi.
  • fakin
    5.9k
    btw, ajmo sad ozbiljno. ja sam uvjeren da će livi doći na kraju na posudbu kod nas. pustite to što pišu sportske, svašta su oni pisali i ti signali iz kluba mogu samo služiti u svrhu pregovora. vidit ćemo najkasnije za tjedan dana, ali sve više mi se čini da je Livi taj i da dolazi na posudbu kod nas.
    prva dva koraka su napravljeni, potpisao je za Barcelonu i rečeno je da ga se daje odmah na posudbu.
    sad je vrijeme na trećem.
  • Kruno
    1.6k
    Pa da nismo toliko cekali Livija, da bi nam bara na kraju dobro uvalio.
  • Noel
    23.8k
    Pa da nismo toliko cekali Livija, da bi nam bara na kraju dobro uvalioKruno

Uvaljo nam ga je i sa onim Varelom, manekenom Feroterma.
  • Paggini
    96.4k
    Riješio je odličan deal za nas za Brekala, sjebala ga ona uprava s Antolićem, pa su odnosi zahladili da bi se ponovo poboljšali. Sredio je deal s Varelom, jebi ga ispalo je tako kako je ispalo, da je sve bilo po planu, zaradili bi, možda još i budemo. On ima puno veza svuda i koristan je kao osoba za vezu negdje i kad nije menadžer igrača, kao npr i kod Domingueza i Rodrigeza i ovog malog Ganca iako se to nigdje posebno ne naglašava.Mr Anderson

To za Brekala je bilo ok dok eto nije pričekao dva dana da se konsolidiramo nego brže bolje otišao rivalima kad smo bili na potpunom dnu. To ne da nije usluga, nego je pljuska cudesnih razmjera.

Za Varelu također smo se mi njemu zgrčili, jer takav deal koji graniči s trgovinom maloljetnim robljem nije htio prihvatiti nitko osim Marića, s tim da je u ugovor ugrađena i suptilna klauzulica o kvoti minuta koja se morala ispostovati, opet na našu štetu.
  • ElDorado
    13.5k
    Bio bih ekstremno iznenađen da Boban proguta govno i uzme Livakovića na jednogodišnju posudbu
  • gledatelj
    1.4k
    tko kaže danas je zavlačio i da je sve dogovorio? Famozni insajderi. Možda smo mi njega zavlacili? Tko zna
  • Wallace99
    101
    Treba završit tu priču i okrenut se dugoročnim rješenjima, a ovaj nek se posuđuje digod. Može i u Hajduka da sapunica bude kompletna.
  • gledatelj
    1.4k
    reci mi nekog igrača koji bi odabrao dinamo ispred barce
  • ElDorado
    13.5k
    jesi bio na clanskom danu?
  • gledatelj
    1.4k
    nisam, a famozna snimka nikad nije objavljena. Nebitno, u malo vremena se svašta promjeni
  • rioda
    18k

A mene udara ego kad gledam Nevistića u ključnoj utakmici sezone...

Ne znam, iskreno me čudi da na ovo gledam potpuno drugačije od većine vas (bar mi se tako čini) koji sad ne bi uzeli Livakovića na posudbu. Gledam isključivo kako da Dinamo bude bolji, a za Dinamo nema boljeg dostupnog golmana od Livakovića, pa makar to bilo i na godinu dana. Ova vaša logika da nam on sad na jednogodišnju posudbu ne treba mi zvuči kao jučerašnja logika tovara "ma i bolje da je završilo 2:2, nego 2:1 za nas...", to je ono kad te nešto razočara pa se iracionalno tješiš i tražiš neke kao pozitivne stvari u tome.

Isto tako mi je nejasno da se neki čude što je pristao na Barcelonu iako je svjestan da će biti druga opcija tamo. Osim što sigurno vjeruje u sebe da može biti i prvi golman, ipak je to Barcelona, a kako je već netko i napisao, igrači ipak ne gledaju na nogomet i klubove kao mi navijači. Sigurno da mu je to izazov i očito ne želi propustiti takvu priliku. Ako nisam zamjerio Oršiću što je otišao u jebeni Southamptom jer želi probati Premiership, neću ni njemu ovo.

I dalje se nadam da će doći na posudbu, a onda čekam vaše komentare :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.