• Paggini
    95.9k
    Meni bi veći uspjeh bio proći u osminu finala EL nego ispasti u playout-u od ovih giganta.RokiKiroki

Pa tu se očito ne slažemo, meni bi bio puno veći uspjeh proći grupnu fazu LP nego proći u osminu finala EL. I to ne mislim samo na renome ostvarenja samog po sebi, nego tu ulaze i financije koje su eonima veće nego u EL, pa onda i renome kluba koji se diže enormno, pa samim time i cijene igrača koje prodajemo, kao i privlačnost samog kluba za potencijalna pojačanja.

Biti među 24 najbolje ekipe najelitnijeg natjecanja na svijetu je ogroman jebeni uspjeh.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Neki dan sam radio usporedbu sa LP prije par sezona, kad smo na gol ispali iz druge faze - meni je ovo dosta bolji rosterPaggini

Nevistić vs Nevistić

RPG vs Valinčić - RPG 2 klase iznad Valinčića (Valinčić može i mora puno bolje)
    Theophile vs McKenna - u par deka
    Bernauer vs Dominguez - Dominguez za klasu bolji
    Ogiwara vs Vinlof - Vinlof za klasu bolji

Mišić vs Mišić
    Sučić vs Zajc - Sučić svjetska klasa, nezamjenjiv
    Baturina vs Stojković - Baturina svjetska klasa, rješio neke utakmice u europi (Milan,Monaco...) Stojke za sad daleko od toga

Špikić vs Lisica - ehh, da nije bilo mononukleoze Lisica 2 klase iznad, ovako u par deka za sad
    Pjaca vs Oršić,Hoxha - glatko Pjaca, rješio neke europske utakmice, trenutna dvojica ni na HNL razini za sad

Petković vs Beljo - onaj Petko svjetska klasa, ali Belji sa ovoliko golova se ne može ništa prigovoriti 50-50

Sa klupe ulaze:

Ademi vs Mudražija - nemamo kaj pričati, za zadnjih pola sata Ademi nezamjenjiv
    Kačavenda tad i sad - 2 klase bolji danas
    Kulenović vs Prevljak - Kulenović rješavao ono što Prevljak jučer nije (ne kažem da nece)
    Hoxha koji je danas više manje u početnom sastavu tad mjenjao Pjacu...
    Stojković tada ulazio sa klupe, danas skoro pa ključni igrač
    Rog tip igrača koji je znao bit okej zadnjih pola sata, danas nemamo takvog igrača, nalazio se u izvrsnim šansama koje je najčešće promašivao

Nebi se složio da je trenutni kadar dosta bolji, ali mislim da bi se promjenom formacije u nekim utakmicama (Betis,Celta,Lille) moglo doci do puno boljeg rezultata.

Pobjeda u gostima RedBull - 5-4-1 (nakrcali sredinu bez klasičnog krila)
    Poraz 0-3 Borusija ( s obzirom na ozljede, poraz 3-0 uspjeh, gledajuci poraze prosle godine u EL) 5-3-2
    Remi 0-0 Celtic (puno ozljeda, solidan rezultat) - 4-2-3-1
    Poraz u gostima Arsenal 3-0 (poraz 3-0 uspjeh, gledajuci poraze prosle godine u EL) 5-4-1
    Pobjeda Milan 2-1, 4-2-3-1
    Remi Monaco 2:2 (čista pobjeda sa 1% više sreće) 3-4-2-1

Sa Kovačevićem to u HNL-u izgleda fenomenalno, ali ne znam zašto odjednom gajimo izrazito ofenzivnu igru i formaciju u Europi kad realno nemamo momčad koja to može pratiti svih 90min, zamjene su realno žali bože.
  • RokiKiroki
    9
    da, ali u tih 24 puno manje šanse imaš da upadneš nego u EL tipa osminu finala inače po FMD simulatoru Dinamu daju xPoints u LP 9.1što ti je ukoliko imaš dobru gol razliku možda prolaz, a u EL daju 12.9 što je oko 15 pozicije u EL. Naravno gradiš ime na top 24 i imaš jako dobre novce, ali kad smo mi onaj europski Dinamo stvorili u EL četvrtfinalom protiv Villareala, a ne kroz LP. Ali da više ne dužimo samo me zanima otkud optimizam da bi ostvarili dobar rezultat u LP.
  • Jaro
    12.4k
    jezgra one momcadi je bila na okupu duze vrijeme, iza sebe su imali fine uspjehe neki u dinamu - neusporedivo... Oni su imali (pre)pragmaticne trenere za Europu gdje se igralo na nulu i naprijed imas Baturina, Sucic, Petko klasu koji ce jednim potezom probat nesto... Ovdje pokusavamo kroz igru i posjed - daaaleko tezi i dalji cilj. Pogotovo protiv kvalitetnijih momcadi gdje je tako nesto zapravo i utopija jer nit si tehnicki, nit fiticki a nazalost ni takticki ni blizu njima...
  • Probirštift
    1.5k
    Stari smeđi buldog > novi bijeli buldog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention