• Jos-Optimus
    12.7k
    A gle, ja zaista ne znam tko se pokušava dovesti, ali nisam rekao glupost kad sam prenio što sam čuo, nešto se veliko kuha
  • marcio amoroso
    53k
    Kako to da se Loksa uopće riješila Canjuge? Bio im je daaaaleko najbolji junior.
    Tu mora biti neka pozadina.
    Zagi

Koristili ga na krivoj poziciji.
  • Orc123
    16.7k
    kao i vecinu svojih mladih igraca koje guraju na pozicije gdje nemaju nikoga ili je najmanja konkurencija samo da budu vidljivi i da neki kurac okrenu na njima. Bez ikakvog plana i smisla. Doslovno ni jedan njihov igrac nije pozicijski isprofiliran. Talenta imaju ali polako im i to presusuje i mogli bi bit u gadnom problemu. Jako se lose usmjeravaju igraci kod njih.
  • Zagi
    18.8k
    Ma nemre bit tak jednostavno.
    Bubnuli su ga na krilo kao i svakog mladog igrača jer im tam klinci naprave najmanju štetu.
    To su i Vrbi radili, Kačavendi, Stojkoviću.

Al da ne znaju karakteristike igrača iz svog inkubatora? Ne vjerujem.

Zbilja nije trebalo biti neko iskusno skautsko oko da dok gledaš dinamo-lokomotiva u19 pitaš tko je onaj mali sa desetkom u loksi ...
  • Orc123
    16.7k
    Netkp je rekao da je gledao neke sazetke od Lautara Ultre? Jel moze podijeliti sa nama? Da vidimo jel ima mali kaj štofa.....
  • Kaktus Car
    1.1k
    od svih tih mladih HNL igrača koji je najsličniji Misketu?vlatkomarkovic

Nijedan.
  • Omake
    20.3k
    Nitko. Nitko nije ni izbliza toliko kompletan igrač. Čovjek je lani doslovno bio Kavelj i Dantas kombinirano u jednoj osobi. Ove sezone kroz tri utakmice mi je Vrba bliži od Pavića. Mala je razlika. Vrba je još uvijek hiperaktivan bez lopte, a Pavić na momente prepasivan. Subotić je super krenuo, ali ova zadnju utakmica mu je bila sramotno loša. Svega devet dodavanja. Kod Vrbe mi je najveće pitanje ta pubična kost. Šestica u Dinamu odigra 40-50 utakmica u sezoni, od kojih je četvrtina puno većeg intenziteta od bilo koje utakmice Osijeka.

Ali

Svega tri utakmice, može se svašta dogoditi do kraja godine. Može i Miličić postati startna šest u B ekipi s fantastičnoj formi. Može Vrba odigrati 3000 minuta na ovoj razini itd itd. Do ljeta se ne treba previše zamarati rezervnim sesticama. Po ovom prijelaznom roku, rotacijske igrače prodajemo za 3-4 milijuna eura. Ako tko od ovih mladih veznih pokaže da je za Dinamo, moći će ga se dovesti za dva ili manje.

Miličić i Radoš su startne šestice u reprezentaciji u svom godištu. Ultra i Taylor su isto mladi reprezentativci svojih zemalja. Jedan od njih bi morao isplivati u godinu dana.
  • Dinaminjo
    2.4k

Tocno.

Nakon 3 utakmice nekog cinit next big thing je uzas. Pri tome zanemarena prakticki izgubljena prosla sezona
  • Jurki
    27.5k
    Nakon 3 utakmice nekog cinit next big thingDinaminjo

Bilo je takvih more zadnjih par sezona.. Bukvic, Matkovic, Šrotiček, Krivak, punile su se gace zbog Maresica, Belcar, Majkic, Selahi.. itd itd itd.
    Svake sezone ih iskoci barem desetak koji imaju dobar momentum pa se ugase ko svijeća kad ide uragan.
  • Ivan0302
    2.1k
    kako onda tu stoji Rus u usporedbi sa Mišićem?
  • CerealKiller
    680
    Kad pričamo o zamjeni za Mišića ja sam bio za Ikera Pozu koji igra sada jako dobro u Rusiji. Jbg prošla baba sa kolačima.
  • Laugreano
    6k
    Ovo je iz jedne utakmice.
  • Omake
    20.3k

Ne. To je bio postotak točnih dodavanja u zadnju trećinu koji je bio oko 78%. Što je jako blizu idealnih 80%. S tim da je on igrao za ofenzivno puno lošiju ekipu od naše.
    Ispod je graf Mišić lani i Kravtsov u 23/24. Većina toga je tu negdje. Jedine veće razlike su % dobivenih zračnih duela, %kratkih i srednih dodavanja, uspješne defenzivne akcije i Smart passes. Mislim da je većina toga do razlike u kvaliteti suigrača nego samoj razlici u kvaliteti igrača. Isto je bitno napomenuti da je Kiril igrao i 6 i 8 u jačoj ligi.

WyScout definira Smart passes kao dodavanja iza zadnje linije koja guraju suigrača u šansu. Zanimljivo je da je imao 2,5 više od Mišića po utakmici.

70yuuIf.png
  • Zagi
    18.8k
    Kaj nisi neki dan stavio da je bio na nekih 75% +- točnih dodavanja?
    Kaj nije to nivo Robert Ljubičić u Austriji?
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Znaci ukratko trenutno nitko, ali postoji nekoliko potencijala od kojih se do kraja sezone realno može netko razviti bilo unutar našeg sustava ili bivših naših igrača ili drugi neki u ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.