• bazooka93
    283
    kako je krenuo HNL, Istra i Osijek imaju zanimljiv mladih igraca za Dinamo.
    Canjuga je Pirlo gadja ljude u trepavicu.
    Pavic i Vrbancic se dizu ne znam postoji li neka buy back klauzula.
    Izgleda da ova novcana stimulacija HNS-a za minute mladih igraca uradja plodom.
  • SanctaSanctorum
    527
    Za Pavića imamo klauzulu, ljudi su govorili 1.6 milijuna, za Vrbu mislim da imamo velik postotak tipa 40ak posto ako se dobro sjećam. Ne drži me za riječ oko tog. Slažem se, dosta dobrih mladih igrača na početku ove sezone što je po meni i pravi put Hnl klubova. Čekam drugu ekipu da krene, nadam se da ćemo i od tam nekaj upecat za prvu ekipu. Canjuga je dobro krenuo, vrijedi ga pratiti.
  • SAS1987
    20.5k
    postat cemo filijala barce ko istra alavesaFatos Beqiraj

Kolonizirati cemo Barcelonu ko Belgija Kongo - Oni placaju Livija, mi ga uzimamo na posudbu :lol:
  • bazooka93
    283
    bas sam citao intervju od Saranica koji je rekao nesto u stilu da nije isto igrati za B-ekipu i za ostale drugoligase u smislu imperativa i da je B ekipa vise simulacija.
    Iskreno ja bi volio da Dinamo ima filijalu u Slovenskoj ligi sa svojim trenerom i da salje 5-6 igraca na posudbu. Uvjeti i stadioni su bolji liga intenzivnija a kvalitet mrvicu nizi a opet dovoljno su ti blizu da ih imas na oku. Nesto slicno sto ima RB Salzburg i Leipzig. Naravno ako je to pravno i finacijski moguce.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Zato i trazi svoje okolnim putem.
    Mozes igraca poslat di hoces, ako on nema nista u glavi to je ipak njegov problem.
  • bazooka93
    283
    ma ne kazem da je on pravilo ai mislim da ljudi imaju prevelika ocekivanja od B ekipe. A sigurno ce bit sezona kad neces imati sta povuci iz nje.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Pa bit ce i sezona kad ces poslat Vrbancica, Kulusica itd. na posudbu i neces imat sta povuc nazad nego ces trazit drugu posudbu.
    Cilj je imat igrace na oku u seniorskom okruzenju, procijenit tocno njihov plafon i na osnovu toga radit dalje.
  • vjeko1701
    28.1k
    Zasto se i slaže relativno velika momčad jer možda nemaš imperativ kluba i njegovog rezultata ali imaš imperativ iskoristiti svaku minutu koja ti se nudi jer barem dvojica čekaju iza tebe da te zamjene. Ti se ne boriš za bodove ili naslove, ali se boriš za svoje mjesto u klubu i seniorskoj ekipi.
  • Jurki
    27.5k
    bas sam citao intervju od Saranica koji je rekao nesto u stilu da nije isto igrati za B-ekipu i za ostale drugoligase u smislu imperativa i da je B ekipa vise simulacijabazooka93

Zato je Šaranić tu di je. I zato nije ostvaril puni potencijal.
    Nek pita Olma, Franjica i hrpu drugih igraca koji su prosli kroz dvojku i napravili vrlo dobre karijere dal je B ekipa simulacija i zajebancija.
    Ak si postavis u glavi da je glupost, onda ne napravis nist.. ak to shvatis ozbiljno.. onda je sjajna stvar.
    Kakav rezultatski imperativ ima najmanje 5 klubova u hnlu ak se zna ko bu prvi i ko bu ispal? Zgleda je i njima to sve zajebancija.
  • Dinaminjo
    2.4k

To sto je Saranic rekao je samo pokazso zasto (jos) nije uspio, ne samo on, nego mnogi.

Ili dajes 100% za sebe ili se okreces floskulama "trener me nije volio'
  • Jurki
    27.5k
    Ili dajes 100% za sebe ili se okreces floskulama "trener me nije volioDinaminjo

Izgleda njemu nisu treneri i ljudi oko njega objasnili da se prvenstveno bori za sebe, svoju karijeru i egzistenciju.
    Odlicna je stvar kaj je ta momcad sad poslozena na nacin.. da svakom igraču barem dvojica ili trojica pušu za vratom i da se nece smjeti opustiti.
  • Droljo
    31.1k
    mogući povratak Pavićakeppi

povratak Vrbančićakeppi

Mislim da su to forumske želje, pozdravi i poruke...
  • zmujcinslbrod
    314
    Bome se okuražio Kvasina sinoć kod Denisa, za Livija i Milano igrača.

Činjenica je da nam trebaju za LP dva 5star igrača u rosteru, minimalno.
  • Jurki
    27.5k
    Pavic mora jos puno pure pojesti da bi ga se uopce trebalo uzeti u obzir za povratak. Jedan Leon Belcar je za njega svemirski brod, pa nije mogel kod nas prismrdeti u prvu ekipu.
    Vrbancic je trenutacno dva koplja ispod Solde u trenutku kad smo ga otkupili nazad od Osijeka. A šutali smo se nogom u guzicu kad smo Soldu prodali za 2 milje nakon godinu dana kaj je igral kod nas.

I tak bu za svakog igraca kojeg bumo prodali ili dali za postotak u hnlu nakon 2 dobre utakmice.
    A ne znam bas s kojim smo se igracem zajebali i škartali ga bezveze.
  • Masto
    2.1k
    sta kaze kvasina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.