• rokikaciga
    16.7k
    Udarac sa 7-10 metara, jako tesko vidjet kad je upucen udarac i gdje ide od sumu nogu, odlicno je reagirao samo kaj je na 3 metra, ponavljam TRI METRA, od naseg gola protivnicki napadac ostavljen sam. Di je Sergi, Scott, Goda ili netko od veznih?
    Zasto je protivnicki napadac imao toliko vremena namjestiti se i pucati..sta su radili Moris, Sergi i nasi vezni i krilni igraci? Di su oni bili?

Nevi nedam ni 1% krivice ovdje.
  • DerHerrKool
    1.6k
    Do crvenog kartona smo igrali super, a nakon njega smo očekivano malo usporili što je skroz normalno. Kaj smo trebali? Ovi nas ni sa igračem više nisu uspjeli nadigrat, tak da se nema tu kaj previše za prigovorit. Imali smo kontrolirane uvjete za vidjet kako reagiramo na igrača manje i mislim da je to skroz solidno ispalo jer mi niti u jednom trenutku nije izgledalo kao da ovi imaju neke šanse.
    Naučili smo, recimo, da Fila smije igrati samo utakmice sa niskim ulogom, da je Neva kriv i za tuđe greške i da Gale može igrat kaj god hoće, a sve po kaj smo došli smo i ostvarili.
    Pobjeda sa igračem manje, prolaz u idući krug i doviđenja u Maksimiru.
  • Jurki
    27.3k
    Do kartona smo stvarno dobro izgledali na terenu i mislil sam da je samo pitanje kolko im bumo utrpali.
    Dobili smo na kraju, poboljsali nacionalni koeficijent i tjt.
  • Kumerle
    3.3k

Roki, nije stvar u reakciji, aut iz kojeg je došlo do udarca se nije ni trebao dogodit da nije kriminalno odigrao loptu nogom.

Nek napucava gore na Belju ak uspije kaj ulovit, ne smije on igrat nogom.
  • Jaro
    12.4k
    aut iz kojeg je došlo do udarca se nije ni trebao dogodit da nije kriminalno odigrao loptu nogomKumerle

Sad ćemo brojati i "aute koji se nisu trebali dogoditi"?
    Jeste vi imalo normalni? Ovo ozbiljno pitam. Nek me baniraju, al neki ljudi ovdje imaju ozbiljnih problema i nisu intelektualno-socijalno-psihicki sposobni zivjeti u normalnom svijetu...
    Internet je donio hrpu dobrih stvari, ali nuspojava je da misljenje budale vise ne mora cuti samo njegova kuca/selo nego cijeli svijet...
  • Kumerle
    3.3k

Ozbiljno pitaš pa ću ti ozbiljno i odgovorit. Nevistić nije golman za Dinamo i glupo je nabio loptu u aut, tj. promašio dodavanje na 5 metara. Imam pravo na mišljenje i forum je mjesto da se to iznese.
    Obrambeno je bio dobar jučer i nadam se da će nastaviti tako u playoffu, ali Livi nam treba što ranije.

Smiri malo doživljaj jer ne znamo se pa da se tak razgovaraš sa mnom.
  • Mr Anderson
    21.4k
    Imam pravo na mišljenje i forum je mjesto da se to iznese.Kumerle

Imaš pravo na mišljenje, sve pet, ali isto tako budi spreman na reakciju kad blebneš glupost. Golman kriv za gol jer je puknuo minutu prije toga loptu u aut? Kaj je to nego glupost?
  • Kumerle
    3.3k

Djelomično je kriv.
    Nije ni Mišić jedini krivac za gol protiv Thuna kad je izgubio loptu na 30 metara, al djelomično je kriv.
  • Mr Anderson
    21.4k
    Djelomično je kriv.
    Nije ni Mišić jedini krivac za gol protiv Thuna kad je izgubio loptu na 30 metara, al djelomično je kriv.
    Kumerle

Apsolutno dvije ničim usporedive situacije.
  • Crni86
    23.5k
    A da je neva dodao suparniku u noge bilobi zasto ju nije bubnuo u aut

Daj ljudi serete samo da bi srali. Bolje da je neva pustio loptu u gol nego obranio jel tako?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.