• Thor
    3.5k
    Mozemo se zekat kolko hocemo,ali stres test smo odradili dobro. Neva je bio vrlo dobar,Kovacevic je izmjenama stabilizirao sredinu i obranu,smirili smo se u 2.poluvremenu izvukli pobjedu sa igracem manje.
    Jedino kaj mislim da smo bez obzira s tim tulipanima trebali biti malo hrabriji prema naprijed.
    No pobjeda je pobjeda, i idemo dalje.
    Jako sam zadovoljan kako smo odradili do kraja. Bravo decki i bravo trener :strong: :love:
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Pomor za hendije na listicu i prediktor. Osim toga rutinski
  • ElDorado
    13.1k
    Možda Neva sad živne
  • Chempers
    1.4k
    Baš šteta crvenog kartona, uživamo sam u igri do njega, da nije došlo do crvenog mislim da bi zabili još 4 komadaIvan0302

Baš to, dobri smo bili do tada i onda ovakva bljuzga do kraja. Nebitno u krajnjoj liniji jer je sve bilo riješeno al neka nove pobjede za koeficijent
  • austrijanac
    12.7k
    plus za Galeta i Vidu s klupe, Topa i Goda moraju dat više.
    Tekma završila, čekamo Rudeš - a čekamo i golmana.
  • CastAway1986
    6.1k
    Da nije bilo crvenog vjerujem da bi dali opet 5 komada bez problema, čestitke igracima a i treneru na dobro odrađenim izmjenama! Viking pada!
  • jp23
    4.5k
    Upravo ovo mi palo na pamet, dobar trening za situacije sa igračem manje. A s obzirom na to kakvo nam je suđenje u HNLu, dočekati će nas takva situacija i više puta.
  • VK87
    20
    Do crvenog kartona odlično - kontrola igre i rezultata - baš rutinski kako i treba. Poslije crvenog smo se ugasili. To malo zabrinjava, s obzirom da je na suprotnoj strani bila trećerazredna europska ekipa.
  • Peškaman
    9.5k
    Pobjeda,nastavak pozitivnog niza,dizanje koeficijenta.
    Očekivana utakmica,mislima već u play-offu,odrađen posao.
    Odmoriti/Dozirati protiv Rudeša umorne,uzeti tri boda i usmjeriti sve na Viking.
  • CerealKiller
    657
    Vinlof i Misic odlicni. I danas bi glatko dobili sa 3-4 razlike da se nije dogodilo što se dogodilo. Neću više o golmanima
  • Omake
    19.9k

Prosječna polušpica koju su tovari doveli kada je praktički duplira xg

1RJNQ01.png
  • NerminB
    1.8k
    Bravo dinamo! Sad na viking hrabro.
  • scooniepenn
    7.2k

Sve si rekao. Ostat cu optimist, ali kad ga vidim na golu mene boli zeludac. Gledam na moru tekmu na terasi, trebao bih uzivati u ledenom Hajniju, a meni osjecaj kao da pijem ricinusovo ulje. Primljeni gol me podsjetio koji je on rang. Neka nam je Bog na pomoci.
  • NoSkillan
    460
    sada 18.8 na viking, viking na dan kad mi igramo protiv rudes ide u rosenborg na gostovanje, nekih 850km
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.