• rokikaciga
    16.7k
    Udarac sa 7-10 metara, jako tesko vidjet kad je upucen udarac i gdje ide od sumu nogu, odlicno je reagirao samo kaj je na 3 metra, ponavljam TRI METRA, od naseg gola protivnicki napadac ostavljen sam. Di je Sergi, Scott, Goda ili netko od veznih?
    Zasto je protivnicki napadac imao toliko vremena namjestiti se i pucati..sta su radili Moris, Sergi i nasi vezni i krilni igraci? Di su oni bili?

Nevi nedam ni 1% krivice ovdje.
  • DerHerrKool
    1.6k
    Do crvenog kartona smo igrali super, a nakon njega smo očekivano malo usporili što je skroz normalno. Kaj smo trebali? Ovi nas ni sa igračem više nisu uspjeli nadigrat, tak da se nema tu kaj previše za prigovorit. Imali smo kontrolirane uvjete za vidjet kako reagiramo na igrača manje i mislim da je to skroz solidno ispalo jer mi niti u jednom trenutku nije izgledalo kao da ovi imaju neke šanse.
    Naučili smo, recimo, da Fila smije igrati samo utakmice sa niskim ulogom, da je Neva kriv i za tuđe greške i da Gale može igrat kaj god hoće, a sve po kaj smo došli smo i ostvarili.
    Pobjeda sa igračem manje, prolaz u idući krug i doviđenja u Maksimiru.
  • Jurki
    27.3k
    Do kartona smo stvarno dobro izgledali na terenu i mislil sam da je samo pitanje kolko im bumo utrpali.
    Dobili smo na kraju, poboljsali nacionalni koeficijent i tjt.
  • Kumerle
    3.3k

Roki, nije stvar u reakciji, aut iz kojeg je došlo do udarca se nije ni trebao dogodit da nije kriminalno odigrao loptu nogom.

Nek napucava gore na Belju ak uspije kaj ulovit, ne smije on igrat nogom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.