• CastAway1986
    6.1k
    Kolega Perska je spomenuo Leticu ,slobodan je i bio je dosta dobar u Švicarskoj mada sumnjam da se gleda u njegovom pravcu
  • Jaro
    12.4k
    Vjerojatno 500-700k bonusa BariPaggini

Kako se sad ovo pretvorilo u nekaj normalno? Smije li Bara biti zastupnik i kluba kupca i predstavnik igraca? Od kud opce info da je Boban angazirao Baru za nesto?
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Di je onaj Raskoljnikov, sta nema na zoni neko u konzulatu da vidi u kojem je stanju viza oce bit ista od toga
  • rokikaciga
    16.7k
    Momci, nema straha za Livija :smile:
    Ovog puta nije insajderska, vec spurijus. Prije Vikinga, nakon Vikinga ali Fener se mora rijesiti stranaca i place jer ima skoro 600m dugorocnih obaveza.
  • ElDorado
    13.1k
    “O Livakovićevoj situaciji napisano je tisuću tekstova svakog mogućeg insajdera i stručnjaka, a realno stanje situacije je da se Dinamo nije pomaknuo s mrtve točke. Nije s igračem dogovorio osobne uvjete, a nije niti s Fenerbahčeom dogovorio potencijalnu odštetu za reprezentativnog golmana.”

To je napisao naš Zonaš da ne bi bilo zabune. Iako je večeras Ničota napisao jos i grublje: Livakovic je odbio Dinamovu ponudu.
    Kaj se mene tice pun mi je kurac svih tih natpisa.
  • Jurki
    27.3k
    nemam apsolutno nikakvi problem s tim da Livi nebu dosel.
    Ok, nismo se nasli s njim/Fenerom po pitanju financija i sve pet.
    Ni prvi ni zadnji igrac/klub s kojima nismo uspjeli zavrsiti posao. To je najnormalnija stvar.

Al B opcija ne smije biti postojece stanje jer sve dobro kaj je napravljeno mogu pokopati losi golmani.
  • Wallace99
    91
    Predugo se to razvuklo s Livijem, neće, ne može, ne mora, ali nama trebaju bolja golmanska rješenja od onih koja su nam trenutno na raspolaganju ako imamo ambicije u Europi. Za ovaj jad od lige je dovoljno, ali nešto više, treba više.
  • Fan
    2.5k
    Da? Kako bi ti to izveo pošto imaju ugovore? Provozao ih u gepeku?Mr Anderson

Nevistić odlazi 1000%, ponuda ima, a Filipoviću ugovor ističe za 9 mjeseci, uzeo bi ga vjerojatno bilo koji drugi HNL klub osim Hajduka kad bi ga ponudili, argumenti ti nemaju smisla.
    Iz nekog razloga je tebi u glavi da bi Zelenika trebao bit prvi golman, a poanta je da bi on bio drugi golman koji bi uletio za PO kad je već Livi nemoguća misija očito. OK, očito se ne slažemo oko toga da je bolji od Neve i Filipovića, al s obzirom da sam prošlu sezonu bio svaku drugu utakmicu na Varaždinu i gledao ga, tvrdim da jest. Ovo s Mamićem je baš ultra, al ultra glupa usporedba kad se zna koliko dugo imamo problema s oba golmana i da se tu ne radi o prvom kiksu.
  • Mr Anderson
    21.4k
    Uporan si i naporan užasno, tupiš po svome, a jasno je svakome da nitko u klubu ne gleda u tom smjeru. Ili će se dogoditi čudo i Livi potpisati u ova dva dana ili će braniti Neva.
  • Jurki
    27.3k
    Nevistić odlazi 1000%, ponuda ima, a Filipoviću ugovor ističe za 9 mjeseci,Fan

U nasoj trenutnoj golmanskoj problematici me jedino ovo veseli.
    Nadam se samo da nikome nece pasti napamet Filipovicu produziti ugovor.
    Svi golmani u hnlu su u 5 deka pa i Zelenika, al za razliku od Filipovica ne izgleda zasrano od straha.

Ako ce Nevistic braniti protiv Norvezana.. nek nam je dragi Bog na pomoci.
  • Mr Anderson
    21.4k
    Mislim da bi se mi svi skupa trebali pripremiti na činjenicu da Livi vjerojatno neće doći i da ćemo ići po opciju B. Ako već sad krenemo, neće nas toliko presjeći kad se dogodi...Paggini

Ja ipak nekako mislim da bude došao, ali na žalost tek za ligaški dio LP.
  • Fan
    2.5k
    Ako ce Nevistic braniti protiv Norvezana.. nek nam je dragi Bog na pomoci.Jurki

Ha nikog to ne veseli, vjerujem niti sami klub... Kockali su se, još se kockaju, da će Livi doć, svi se tome nadamo, a druga najbolja opcija bi bila da smo imali (ili imamo) B opciju spremnu (pri tome ne mislim B opciju u smislu npr Zelenike kao drugog golmana nego B opcija prvog golmana) pa da u 2 dana riješimo transfer.
    Jebiga, u jako smo lošem stanju na vratima, al šta ćemo drugo nego dat Nevi podršku, kaj je, tu je.
  • Olmic
    5.8k
    Livaković nije u treningu upitno je li se uopće oporavio od ozljede te nije imao utakmicu od prvenstva Nevistić će imat minimalno dvije utakmice i branio pripremne i prošao je cijele pripreme. Tako da iskreno meni bi Nevistić branio prije i da dođe Livaković
  • NoSkillan
    466
    jel itko gledao Davida Celica u Siriusu? oni imaju odlicnu sezonu, a on je njihov mladi golman 23 godine, 635 tisuca€ vrijednost, u 16 tekmi imaju 13 pobjeda i 3 iksa
  • NoSkillan
    466
    moze neko poslat njegov graf za onaj best11app?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.