• Jurki
    27.3k

Kak bi mi život bio laksi, ali prazniji da me boli kurac ko bu branil za Dinamo.
  • shameless86
    2.2k

Idem poljubiti Dinamov grb

dani volim te
  • Thor
    3.4k
    :heart: :heart: Olmic
  • Jurki
    27.3k
    https://modri.hr/

Prvi web portal o svim vijestima iz Svetinje
  • Diavollo094
    183
    Svaka čast na ideji za portal
  • Jurki
    27.3k
    Odlicno, treba malo kontru lupiti telesportu i ostalim kmečavskim web portalima.
  • Bosskovitz
    21.3k
    Capellas ne priča puno u javnosti, ali lijepo je čuti njegov način razmišljanja o nogometu. Stavljen je na d+ njegov intervju s početka Ramljaka, ali ovaj dio - sam ne bih bolje objasnio kaj sam oduvijek želio od Dinama:

"For us, the most important is the performance of the team, that they play in the way we like to play. Winning has to be the consequence of doing the right things on the field. What we expect as a club is that our players play with courage, with determination, that they are not afraid of anyone.

We accept that sometimes you can loose, but what we don’t accept is that players didn’t try their best, didn’t play with courage.
    This is something we are always talking about: it doesn’t matter against whom we play, Dinamo teams always have to play forward, always have to play attacking football, they have to spend a lot of energy, they have to move the ball fast and they have to believe in themselves, that there is always a chance that if they do the right things - they can win every game. And that is what I expect. Then, small details will decide if we can win the tournament for the third time in a row or no."
  • Ivdzo11
    10.8k
    @Krizy

U nas svadbe u Rami ne mogu bez Dinamove zastave

file-000000001c9481f49e37961517c593c8.png
  • NORTE
    26.3k
    https://modri.hr/

Prvi web portal o svim vijestima iz Svetinje
    Jurki

Povezat se s @BlueNinja i ekipom iz podcasta Zd, ima vjerojatno još dobrovoljaca koji bi volonterski pomogli.
  • Šteco
    1.9k
    Ja sam nešto počeo raditi na jednom "portalu", ali ne ovaj princip. Ako postoji ekipa koja bi se skupila, mogu sudjelovati ili biti organizator svega. No, kako sam ovo planirao puno "veće" od news portala, treba vremena da se završi cijeli plan...

Trenutno sam na moru, ali kad se vratim mogu dati više informacija, sad je odmor od posla i prati se zona. Drugo ništa ni ne čitam...
  • dd29
    980
    Ništa posebno viking ovih prvih 30 min, ravnopravna utakmica
  • Roky
    149
    cini ti se ozbiljna su ekipa
  • M94
    2.8k
    Ništa posebno viking ovih prvih 30 min, ravnopravna utakmicadd29

gledam sastave, većina ekipe su Norvežani, općenito ne pretjerano talentirana nacija za nogomet (na stranu SP kad im se poklopila generacija, znam rezultat i to...), ali ako ne možeš njih proći jednostavno nisi za LP.

Ajmo pokazat ko bolje zna s loptom i proći ovo.
  • hardek
    11.7k
    Rosanda analitičar s Tribine je rekao da ih je gledao nekoliko puta prošle godine i rekao je da nam daje dobre šanse da doma pobijedimo u hendikepu i tamo izvučemo x
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.