• Jos-Optimus
    12.5k
    Bio je i Dinamo osakaćen prije par godina pa je puknuo Milana koji se borio za top 8
  • badjibadara
    10.4k
    Thun se raspadao po indexu, pa smo strepili do kraja.
    Tako da moramo biti full našpanani i koncentrirani. No dečki to puno bolje znaju nego mi.
  • prefontaine
    10.4k
    nikad slabiji Viking.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Samo točionik sa pivom odvojiti. Dva čovjeka trebaš. Jedan toči, drugi prodaje. Išlo bi puno brže a nije (pre) komplicirano.Droljo

Ili možda da angažiraju ovog majstora pa ne treba ni točionik :grin:

https://youtube.com/shorts/3d49R91uTAQ?is=1PwV21lU0GFojHCv
  • Dinaminjo
    2.3k

Your genious is almost terrifying.

Ja gotovo nikad ne jedem na stafionu.
    Ali npr u uto dosao sa posla i nisam jeo i gladan sam bio, na 1 obroku taj dan..
    I onda umjesto da uzmem burek ili pizza cut u pekari rekoh ok idem pojest nes na stadionu..

Udem na stadion 55 min prije pocetka, nesto sto se potice.
    I onda mi vele da ce debrecinka biti za pol sata, tj 15 min prije pocetka tekme.

Ali evo nije problem skuhat kobase, problem smo mi zderaci koji su se usudili pozaliti.
  • Droljo
    30.6k
    Pizdarija je što se odmah skače na svaki post. Pa jebemu nije misija na Mars malo osluhnuti bilo navijača. Stvarno se da to posložiti uz minimalne preinake.
  • dBK
    440
    Ozbiljno se zakuhalo oko hrane...
    Da padobranski razbijem...već je netko stavio, ali zamolit ću potvrdu
    Definitivno je potvrđen termin PO, Viking na Maxu, (18.08. u 21:00) ?
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    Halo buraz evo da se javim sahrana u Bosni je prošla, šta vise da ti pričam, htio sam samo reci da sam uzeo jedan poseban vijenac da se zahvalim od svih vas/nas BBB. Čuvaj se buraz sve najbolje
    To je od mene za vas naručeno, da se odužim za sve one lijepe poruke i videe koje ste uspjeli srediti.

Screenshot-20260806-151448.png
    Zahvalnica od brata , zahvaljuje se svima vama plava braćo
  • ksapi
    8.8k
    Toliko se jednostavnih, a finih stvari može napravit za stadionsku hranu, da je to čudo.

Primjer - tortilja, dobar ljuti šiš čevap, pečena paprika, blagi umak i malo sitno sjeckanog luka.. 20 puta bolje od jebenih hot dogova od najjeftinijih hrenovki i peciva starih 3 dana.

A i taj hot dog može biti kako spada, doslovno samo da se uzmu brioche peciva u Metrou (kao što budu na futsalu) to je već druga priča, a da ne pričam o nekim kvalitetnim slavonskim kobasicama ili divljači..

Sramotno je da se takva kvaliteta hot doga prodaje igdje, a kamoli na stadionu i po tim cijenama.
  • petkove škarice
    245
    a kad se kupuje sve najjeftinije kako bi bila veca zarada, isto kak su sad od ove sezone poceli tocit sokove iz boca od 2 litre, a ne iz 0,5 kao prije, a cijene su ostale iste iako je to jeftinija opcija
  • ksapi
    8.8k

Totalni cobanizam.
    Da netko malo mucne glavom i shvati koliko vremena gubi na pretakanje iz boce u casu, u odnosu na to da ima aparat za sokove (kao u lancima brze hrane), stvari bi bile totalno drugacije.
    Pravi balkanski mentalitet.
  • Thor
    3.4k
    Decki, vi sa sjevera europe koji ste tamo,zivite,radite, vjerojatno znate najbolje... kakav je taj Viking?
  • Kujtim Shalla
    10.8k
    odličan ,pogledaj Tromsø, Bodø i njihove rezultate . Viking je odlično posložena momčad , fizički nadmoćna . Treba ih dobro izanalizirat, glupo mi je da kova kaže da će se njih gledati tek kad prođemo Žalgiris,kada onda? I mi smo jaki , samo moramo igrati hrabro i pametno. Držati loptu i time smanjiti broj prekida jer su jaki u tom segmentu. Šteta što je revanš kod njih,na umjetnoj i po meni to im daje prednost. Šanse onako objektivno 50/50
    Ali od njih praviti reala neću. Mi ih prolazimo ako budemo pravi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.