• Teofil Kateran
    4.1k
    Vidio bih kako bi se otkrilo da je “Hajdukovac” da je završio onda u Dinamu. Hvala Bogu da nije jer takvi nam ne trebaju. Isto vrijedi i za Rakitića.
  • Zg123
    4.1k
    Ispovracao sam se od clanka u SN o Soticeku, stvarno ne mogu provariti te placenicke proljeve
  • Thor
    3.4k
    Mali bu zavrsil na klupi za 5 kola...dajem ruku u vatru! Nakon toga ode na godinu.
  • DerHerrKool
    1.6k
    srbima uzeli egipatNoel

:lol: Ovo je drito u tovarskom rangu
  • vjeko1701
    27.6k
    Mali bu zavrsil na klupi za 5 kola...dajem ruku u vatru! Nakon toga ode na godinu.Thor

A ne znam baš. Ako je istina da je Basel kod svih klubova tražio klauzulu da su mu dužni odštetu ako ne odigra barem 50% raspoloživih minuta dok je na posudbi, moglo bi tu biti svašta.
  • Thor
    3.4k
    ne znam za odredbe ugovora kakve su obveze. Samo velim svoje razmisljanje da mali nije potencijal i da nebu znjega ono kaj se misli i ocekuje. Mozda gresim ali tak mi se cini.
    A sad kak ce to resavat s Baselom ak nebu igral...boli me kujac :lol:
  • Jurki
    27.3k
    Samo velim svoje razmisljanje da mali nije potencijalThor

Da, nije potencijal jer za mjesec dana navrsava 22 godine. Koji kurac? Do kad su to igraci potencijal?
    Ili se to ponaosob i po zeljama takve etikete dijele.
    S 22 godine igraci igraju glavne role u klubovima, reprezentacijama.. ili jesi ili nisi.
    Neki pokazuju rano da nekaj bu od njih, neki pokazu kao u njegovom slucaju da je Šrotiček.
    On je kaj? Igracic koji je dosel u sjebanu okolinu revitalizirati karijeru.
  • Thor
    3.4k
    pa to i velim :smile:
  • ElDorado
    12.9k
    Ok ne treba pretjerivati. Iskreno jucer me iznenadio s par prodora. Daljnje odluke su mu problematicne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.