• Teofil Kateran
    4.1k
    Vidio bih kako bi se otkrilo da je “Hajdukovac” da je završio onda u Dinamu. Hvala Bogu da nije jer takvi nam ne trebaju. Isto vrijedi i za Rakitića.
  • Zg123
    4.1k
    Ispovracao sam se od clanka u SN o Soticeku, stvarno ne mogu provariti te placenicke proljeve
  • Thor
    3.4k
    Mali bu zavrsil na klupi za 5 kola...dajem ruku u vatru! Nakon toga ode na godinu.
  • DerHerrKool
    1.6k
    srbima uzeli egipatNoel

:lol: Ovo je drito u tovarskom rangu
  • vjeko1701
    27.6k
    Mali bu zavrsil na klupi za 5 kola...dajem ruku u vatru! Nakon toga ode na godinu.Thor

A ne znam baš. Ako je istina da je Basel kod svih klubova tražio klauzulu da su mu dužni odštetu ako ne odigra barem 50% raspoloživih minuta dok je na posudbi, moglo bi tu biti svašta.
  • Thor
    3.4k
    ne znam za odredbe ugovora kakve su obveze. Samo velim svoje razmisljanje da mali nije potencijal i da nebu znjega ono kaj se misli i ocekuje. Mozda gresim ali tak mi se cini.
    A sad kak ce to resavat s Baselom ak nebu igral...boli me kujac :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.