• NekiTamo
    16
    da li će se svi igrači razviti kako mi mislimo i to ostaje pitanje. Ali sviđa mi se svakako kako fukcioniramo u razdoblju Bobana.
  • Frizura Robija M
    734
    Vidim ovdje se već zaboravilo kolko je trajalo natezanje s Turcima oko Zajca prošle godine. Ovo je sve očekivano s njihove strane, a s naše će se raditi na njegovom dovođenju po nama prihvatljivim uvjetima do zadnjeg trenutka. Jel to do zadnjeg dana za prijavu igrača za PO ili do zadnjeg dana prijelaznog roka bumo vidli, ali tko nema živaca ispratit ovu sapunicu nek se prebaci u hlad, otvori pivu i isključi do prve iduće tekme. Ne sekirajte se, bit će to dobro :cool:
  • rioda
    17.7k
    Ako pretpostavimo da su uvjeti s Livijem dogovoreni, ostaje pitanje iznosa transfera i hoće li on biti 5 milijuna (njihov uvjet) ili ćemo uspjeti ispregovarati na manje, do recimo 3 milijuna.

Dodajmo još jednu vrlo vjerojatnu pretpostavku da će se iznos transfera dogovoriti s plaćanjem na rate, recimo na 4 godišnje rate (1.250.000 godišnje (5 milijuna) ili 750.000 godišnje (3 milijuna)).

Neku posebno nižu cijenu ćemo teško dogovoriti u idućim danima, a mislim da nam njegov dolazak diže šanse za ulazak u LP što nam rješava financijsku stabilnost.

Mislim da je tih 500.000 eura razlike godišnje kroz iduće četiri godine vrijedno rizika, ako se to uopće može nazvati rizikom.

Ako smo imali za Prevljaka i Stojakovića, moramo imati i za Livakovića. Tu je za mene kraj priče. Treba ponekad izaći iz sfere ziheraštva jer nam se to može višestruko isplatiti, a pokriće za financije u slučaju neuspjeha imamo u 4-5 igrača (Dominguez, Valinčić, Stojković, Beljo...) koje vjerujem da možemo prilično dobro naplatiti.

Pribojavam se samo glupog scenarija u kojem 'na knap' ispadamo od Vikinga i pritom plačemo jer nismo doveli Livija, a onda ga dovedemo do kraja kolovoza s nešto nižom cijenom.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Ova momcad ima bar 3 igraca koji idu preko 10 milja.

Treba dat za Livija, ne ko guske u magli, ali ako vrag odnese salu, treba dat.
  • FrodoJePurger
    702
    Ne kuzim kako bi neki dali 5 milijuna za Livakovica, nikako mi to nejde u glavu.
    Je legenda je Dinama i kaj još.
    Ima vjerojatno 10 drugih opcija za upola manje love, nemojmo trošiti kao pijani milijunaši, samo zato kaj je netko legenda kluba.
  • modri-kibic
    1.9k
    Pribojavam se samo glupog scenarija u kojem na knap ispadamo od Vikingarioda

I da ispadnemo zbog greške Filipovića, svi će ga razapeti. Da ispadnemo u PO zbog greške Livija, bilo bi malo ljuti ali ipak je to Livi i jebiga. Ovako se bojim da je prevelik pritisak na Filipoviću i ako pukne pod pritiskom gubimo još jednog golmana. Kao kaj je @Omake napisao kod Livakovića nema faze prilagodbe na momčad, a svako novi tko dođe mora se prilagoditi momčadi i momčad njemu.

Iskreno se nadam da je Kahlina taj ako Livi ne dođe.
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Zato i nije dosao samo 1, nema garancije za niti jednog igraca na svijetu. Svi su oni jednu ozljedu udaljeni od spoznaje vlastitog karaktera.
  • Blueshadow86
    5.4k
    nemojmo trošiti kao pijani milijunaši, samo zato kaj je netko legenda kluba.FrodoJePurger

Odakle ti sada ovaj razlog? Taj razlog se sigurno ne gleda pri kupnji nego valjda zato što i vrapci na grani znaju o kakvom se kvalitetnom golmanu radi i šta on Dinamu donosi.
    Ako je istina, nama je u ovom trenutku (ovisi o izlaznim transferima i plasmanu u Lp) 5 milijuna eura previše + moraš mu dati ogromnu plaću koja bi vjerojatno bila cca. 1 mil. eura i to na više godina. Ne možemo se rasipavati kao pijani milijunaši jer to nažalost ni nismo.
  • Jurki
    27.3k
    samo zato kaj je netko legenda kluba.FrodoJePurger

Ne zato kaj je legenda kluba. To je najmanji i nebitni razlog.

Vec je razlog zato kaj svi znamo kaj Livakovic donosi momcadi i klubu.
  • Paggini
    94.6k
    Pričam s jednim vrlo dobrim prijateljem, Kristijan Kahlina? Kakav je on kao opcija B, isto naš dečko, ima 34 godine, sumnjam da će transfer biti ne znam koliko obilat?
  • Dinaminjo
    2.3k

Kahlinu bi trebalo dovest za drugog golmana kad mu istekne ugovor
  • Droljo
    30.6k

Filipović 3 godine mlađi i već u klubu. Zašto bi dovodio još jednog drugog golmana?
  • Dzoni
    7.3k
    Drugog? Nisam znao da imamo tako dobrog prvog golmana kad bi on bio druga opcija
  • Jurki
    27.3k
    valjda zato kaj sadasnjeg prvog i drugog golmana treba maknut s platnog spiska i da odu u temu bivsi igraci i treneri.
    Tragedija je da obojica pokupe 800 keka godisnje za to kaj se tresu na golu, imaju ocajne reakcije i vise razmisljaju o frizuri nego o nogometu.
  • modri-kibic
    1.9k

Meni je on prva želja nakon Livakovića. Dvije sezone proglašen za najboljeg golmana u MLSu. A ugovor mu ističe u prosincu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.