• ElDorado
    12.9k
    Pa Olivari je u SNu sluzbeno po dojavama iz kluba napisao da je sve dogovoreno. Čemu sad ovo?!
  • Keyser Soze
    20.5k
    jesi i Olivariju jebo majku?ElDorado

Jesam li možda Fazeu jebao majku ili nešto? Koliko vidim, a čitati znam, napisao sam mu da se dogovori sam sa sobom vezano za stvari koje piše okolo jer ga ljudi tu shvaćaju ozbiljno. Bolje je za njega da napiše kad je nešto definitivno. Nisam ga čak ni optužio da laže kako on kaže, moguće da ima određene informacije, ali mu je isto tako dosta informacija napisano dvosmisleno i dosta toga što napiše se ne dogodi.
  • ElDorado
    12.9k
    figurativno frende figurativno. Pa eto jel nas onaj žile znalački zajebo? Zvone na članskom rekao da je sve gotovo. Jebatga to je takav svijet
  • don
    20.8k
    pa jebiga, skuplja okolo informacije i nešta ispadne točno a nešta ne. Koliko ima točnih toliko i krivih.
  • Filip85
    1.5k
    Nadam se da cemo doc u situaciju gdje igraci kao Stojkovic provedu 10-12 godina u Dinamurokikaciga

Za takvo nešto morali bi se dogoditi tektonski poremećaji na geopolitičkoj razini. Prvi preduvjet je raspad EU, to bi dovelo do toga da na vlast u Hrvatskoj (konačno) dođu Hrvati, a to bi omogućilo da uvodimo zakone koje želimo. Jedan od njih bi bio dobri stari "do 28.godine".
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Meni su po tome najgori bugari i turci. Njihova prva rečenica je "Give me your best discounted price", a onda dok kažeš cijenu govore "We are the team, give me your best friendly price". I nikad na kraj s njima, kažeš jedno, oni drugo...
    Još jedna iznimka su talijani koji te znaju izveslati, ali u rukavicama. A ovi iz UAE ili SA se drže jako visoko, kao sve kuže, sve je super, lova nije problem, ali te bace pod prvi vlak čim stignu.
  • FazeN
    7.6k
    Tema "transferi", ajmo dalje Paggini čeka ko zapeta puška za bacit kakvo hlađenje.

Dobrodošao Smoki :heart:
  • Sajla
    22.7k
    Za takvo nešto morali bi se dogoditi tektonski poremećaji na geopolitičkoj razini.Filip85

ili tektonski poremećaji u razmišljanju hrvatskih nogometaša.
  • FelceAzzurro
    1.8k

Puno puta nažalost bio primoran. Najjače mi je s njima bilo, kad bi naručio nešto po ponudi i tehničkoj specifikaciji, uredno bi uvijek nešto nedostajalo. Otprilike kao da nam isporuče Livakovića bez jednog oka. :monkey:
  • NKDZ86
    9k
    drvlje i kamenje po čovjeku. koji vrag te tera u turčiju, pa nema te love. sezona počela, liviju karijera stoji, mi nemamo golmana..
  • Omake
    19.8k
    Livaković je jedini golman za kojeg si 100% siguran što ti točno donosi na terenu, koji zna jezik, ligu, klub i što taj klub znači. Jedini za kojeg si 100% znaš kakva je osoba općenito i u kontekstu ove svlačionice Dinama. Livi u Dinamo je jedina opipljiva stvarnost. Sve druge opcije su procjena struke i teorija u ovom trenutku. Rijetki su transferi koji nude toliko sigurnosti i šanse za uspjeh, pogotovo kada je u pitanju ova relativna kvaliteta za naš klub. Vjerujem da su to glavni razlozi zbog čega je vratarsko pitanje još uvijek bez odgovora.
  • Filip85
    1.5k
    Ili to, ali bojim se da od toga ništa...
  • ElDorado
    12.9k
    jesam ja u nekom paralelnom svemiru? Tko je sad na vlasti? Turci?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.