• hardek
    11.7k
    Da je riječ o bilo kom drugom a ne o Livakoviću, davno bi Boban riješio to odjebavanjem turaka. U to sam siguran
  • FazeN
    7.6k
    Daj se dogovori sam sa sobom. Prije 8 dana si napisao da će sutradan biti poslana službena ponuda Feneru i da je klub sve dogovorio s Livakovićem. Sad odjednom je zapelo s Livakovićem i agentom, bolje nemoj ništa pisati nego pisati poluprovjerene informacije.Keyser Soze

Jebo mi pas mater kad sam došao ovdje napisat kak stoji situacija, čitaj Ničotu odsad to su ti provjerene informacije.
    Hvala Bogu slagao sam za sastanak, slagao sam da su sjeli i dogovorili se za stolom, slagao sam za 3 sastanka i točno vrijeme, evo sad mi je dosadno pa pišem laži oko najvećeg hrvatskog golmana ikad.
    Nadam se da zaista dođe Dominik na kraju da mi ti možeš odgovoriti opet ovako kako sam lagao da je zapelo.
    Bože sačuvaj, na komentar ti više ne odgovaram pa udaraj dokad os, lp
  • emilperska
    17.8k
    Imas ograničenja u vidu kovenanta koje si potpisao kad si istovremeno povecavao i produljivao revolving.
    Imas Uefin FFP gdje se neces dovesti do neugodne situacije.

Uz to sve imas i obvezu prema trenutnoj momcadi i zaposlenicima da ne ugrožavaš likvidnost kluba kad ne trebaš.

Ako vidiš smjer u kojem smo isli ovaj rok: Oršić, Radeljić, Nsoki, Rus. To su sve bolesno kvalitetni igrači za HNL, ali BEZ ODSTETE.
    5m EUR troška nevezano uz modalitet placanja je nesto sto mi nemamo bez prodaje Domingueza i jos nekog ili ulaska u LP.

Dinamo nije Hajduk da dovodi nekog s parama koje ce mozda nekad doc, a mozda nece, a mozda nisu nikad ni trebale doc. Nije to bio ni za vrijeme ZMa, nije ni danas.
  • ElDorado
    12.9k
    Don’t shoot the messenger
  • tp1997
    3k
    Meni je i dalje puno logičnije dati 3.5-4 milje za ozbiljno krilo i oko milju za golmana nego svih 5 milja za Livakovića.Mlađi referent

Jest ali se neće dogoditi. Natrpali smo krila kvantitativno, sa Nsokijem ćemo imati tri lijeva i tri desna krila i to će se gledati kao "popunjen roster", iako su to kad pogledaš jedan veteran van forme, tri HNL krila, jedna ozlijeđena nepoznanica i jedna neozlijeđena nepoznanica.

Po meni najveći propust, već treći prijelazni rok zaredom brojeći i zimski. Kvantiteta nije kvaliteta.
  • Keyser Soze
    20.5k
    Ne bi ti ja ništa ni napisao da se ne glupiraš sa senzacionalističkim naslovima kako je Livaković na koračić od Dinama da bi se na kraju ispostavilo da službena ponuda ni nije bila poslana. Je li Bara završio Alvareza u Barcelonu prije 3 tjedna, zna li se šta?
  • SanctaSanctorum
    493
    Nažalost mislim da je vrijeme okrenuti se i drugim opcijama. Ne sumnjam da su u klubu već spremni na to. Mišljenja sam da traže previše, a prvi golman nam je strašno potreban. Prokleti Turci....
  • ElDorado
    12.9k
    jesi i Olivariju jebo majku? I on je to napisao a znamo od kud je njegov izvor. Mislis da se stvari ne mogu mjenjati iz dana u dan?
  • mosad
    2.8k
    Dobri su nam insajderi samo su im informacije loše
  • wolfgang14
    4.5k
    zadnja ponuda za fener:
    - svi novci lige prvaka ove sezone koje zaradimo
    - 90% što zaradimo od nsokija
    - 99% budućeg transfera livakovića
    - filipović, zagorac i nevistić njima
    - neko iz kluba da osobno ode ulaštit cipele predsjedniku fenera

dajte ljudi, ako ne ide ne ide... jebiga. Kriv je dalić na kraju krajeva i njegovi glupi manipulatorski savjeti

Okrenimo se novim rješenjima
  • joesimunic
    283
    s 3 i uvijek je bio neki ciganluk, s jednim je posao skroz propao, a s ostalima se firma jebeno mučila..
  • Paggini
    94.6k
    Nije to bio ni za vrijeme ZMa, nije ni danas.emilperska

Ovisi kako se uzme, Gojak je svojevremeno svojim golom Rosenborgu spasio dosta tih hazarderskih politika kluba po ovom pitanju, gdje smo bili na jedno ispadanje od financijskih dubioza i prodavaj što prije.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Opet napad na insajdere, sta im vjerujete onda i prvi put kad napisu nesto, nemoj te ih nikako citat i to je to. Cekaj te malo d u obavijestima i mirni ste
  • tp1997
    3k
    Prokleti TurciSanctaSanctorum

Nisu Turci ništa krivi, njihov igrač, imaju pravo postaviti cijenu koju žele i procijeniti hoće li im se to na kraju obiti o glavu ili ne.

Pa i mi smo procijenili Domingueza na 15 milijuna ili nešto manje, i ne damo ispod, iako ima jednu ozbiljnu profesionalnu sezonu sa sasvim solidnim brojem kikseva, jer je klub odlučio da je tako najpametnije...jesmo li mi onda "prokleti Hrvati" s kojima ne treba poslovati?

Naša je greška što se navlačimo u transferu kojeg očito nismo spremni i nikad nismo bili spremni platiti
  • deda
    47.3k
    Eto bravo, ja sam isto s 3 pokušao. Razgovaraš 10 puta i milijun si posto siguran da si sve dogovorio, on se sutra javi i sve preokrene naopačke da ne znaš više jesi li išta dogovorio tj. neki minimum stvari. I u 90% slučajeva s njima stvari ne zažive. Osobno, rađe bi svaki dan s ciganima trgovao nego s Turcima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.