• Kumerle
    3.3k
    Moja procjena je da je Boban odredio 2m i neke bonuse kao Dinamov plafon.emilperska

I puna podrška na tome.
    Po meni jedini kiks Filipovića je bio u prvoj tekmi protiv Thuna gdje je malo zakasnio kod onog gola glavom, onaj gol u Zagrebu je lik pogodio nemoguću parabolu, i to slučajno. Fila je dobar golman.
    @rokikaciga volio bih čuti tvoje mišljenje.

Nećemo davati 5 milja za golmana u 32. godini života koji želi doći samo nama.
    Pa ima još golmana iako Livija obožavam, ali pokušavam biti racionalan i shvaćam ljude u klubu koji si odgovorni za takve poteze.

Nije da je Livi bezgrešan i savršen golman...

Na kraju krajeva, kako je i napisano sto puta, vjerujem da je Klub sve dogovorio s Livijem i neće pristati na ucjenjivanje i kupovinu Livija za 1.8 mil eura manje nego sto ga je prodao u 27. godini života nakon fenomenalnog Svjetskoj i u vrhuncu karijere i forme.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Ponufiti 3m + 500k za LP (max 2)

Ici do 3 + 750 x 2
  • rokikaciga
    16.6k

Fila je golman za sve druge klubove u HNLu osim za Dinamo.
    Za Dinamo moras prebaciti klasu HNLa i biti rubno sa ligama petica.
    Po meni je 5m za Livija no brainer jer ce sigurno biti 2-3-4 europske utakmice u sljedecih 6-7 godina (koliko mislim da moze odrzati ovu razinu) koje ce spasiti i sam sebe isplatiti.

Nije isto gledati golmana i igraca od 31 godine (nema 32, prije pola godine napunio 31) jer je igrac na zalasku, a golman ima jos 2-3-4 godine primea. Van der Sar je bio top 3 golmana premier lige sa 41 godinom. Buffon je preko kurca branio u Ligi prvaka sa 40+. Eno anonimus Vozinha odradio transfer karijere sa 40+. Kad sazrijes kao golman puno manje se oslanjas na reflekse (koji su Liviju top 10 na svijetu), a sve vise na pozicioniranje i citanje igre.

Horkas i Semper su mi okej opcije ali ako za istu lovu biram izmedu nesto starijeg Livija (koji je prvi golman repke i legenda Dinama) ili njih dvoje...nemamo kaj razmisljati.
  • Jurki
    27.2k
    2 tekme lige prvaka, Orša dva puta pobegne, Livi povadi van sve zivo i mrtvo i vrnul si i transfer i njegovu placu za godinu dana.
    Ne znam zakaj nebi dali 5 milja za takvog golmana.
    Ak smo za rupetinu Nevistica iskrcali jebenom Miskovicu 3 onda mozemo i 5 za golmana svjetske klase.
  • emilperska
    17.8k
    Nije isto gledati golmana i igraca od 31 godine (nema 32, prije pola godine napunio 31) jer je igrac na zalasku, a golman ima jos 2-3-4 godine primea.rokikaciga

Napisao sam ušao u 32.godinu, što i je hehe.

Svejedno, mi 5m EUR za igrače koji nakon nas vise nisu utrživi, jednostavno nemamo.

Boban i SD su jako dobro sklepali ovo trenutno jer nismo prodali nikog iz starnih 11, a onih famoznih 27 m se zatvaraju polagano. Ali da cemo mi trenutno davati i 3.5m EUR za nekog je nerealno, jer to nemamo.

Kadar je s obzirom na fin.ograničenja, fino popunjen.
  • DZG90
    122
    Nsoki se oprostio od PSG-a
  • Paggini
    94.6k
    Ne znam zakaj nebi dali 5 milja za takvog golmana.Jurki

Jer pet milja trenutno nemamo
  • Jurki
    27.2k
    isto kak nama nitko ne iskrca cijeli transfer, tak ni mi ne trebamo odmah iskrcati svih 5.
  • Paggini
    94.6k
    isto kak nama nitko ne iskrca cijeli transfer, tak ni mi ne trebamo odmah iskrcati svih 5.Jurki

To je potez nekih drugih južnih klubova, ulaženje u financijske dubioze s ovim i sa onim jer kao možda ćeš u budućnosti ući u LP, možda ćeš ovo, možda ćeš ono. Mi kao klub trebamo raditi s onim što imamo i što ćemo imati, ne s onim što bi moglo biti.

To nije kupovina TVa na 36 rata, pa ti bude 20 eura svaki mjesec da ne osjetiš.

Ako je Livi preskup, preskup je i treba to progutati i krenuti ODMAH, ali odmah u Plan B, koji strah me, trenutno ne postoji.
  • sport
    6k
    Zato jer nam klub ne vodi Jakobušić i trošiš koliko imaš.
  • rokikaciga
    16.6k
    Pa razvuces na rate. 4 rate po 1.25m godisnje i mirna Bosna.
    I koliko god dali na Livakovica on nece biti prodan. Bilo 2-3-5 milja.

A i mogli bi prestat razmisljat o tome da se svaki igrac mora preprodat. Mogli bi pocet dovoditi igrace koji ce odigrat svoj prime u Dinamu a ne da ih se prodaje cim se pojavi zelenilo u Excelici. Nadam se da cemo doc u situaciju gdje igraci kao Stojkovic provedu 10-12 godina u Dinamu. Nesto kao Ademi.

Ne znam, ocito smatram da je razlika izmedu Livija i drugih golmana o kojima se prica dovoljna da se "riskira" sa Livijem

A drugog golmana komparativne kvalitete i konzistentnosti necemo dovest za manje od 5m.
  • Jurki
    27.2k

Sve je to ok da se s financijama raspolaze racionalno i tak treba biti. Al ne vjerujem da se nemre dogovoriti nekakvi aranzman u kojem bi kroz par godina isplatili tu cifru.
    Da, to je puno novaca u odnosu na nas budget, ali Livi je must buy posel.
  • rokikaciga
    16.6k
    Jebote pa svi klubovi na svijetu kupuju igrace na rate. Mi prodajemo igrace na rate. Ne kupujes igraca za 20m pa da ti je rata 5m. Niti Beljo nije placen 5m jednokratno.

Usporedbe sa Luksom i tovarima su deplasirane ovdje.
  • Paggini
    94.6k
    Pa dobro ljudi božji, jel vi stvarno mislite da ekipa koja nam vodi klub ne zna za plaćanje na rate, da su toliki dibidusi? Pa ja brijem da znaju i da im je ovo svejedno previše, očigledno malo bolje barataju financijskim podacima od vas ovdje.

Nitko ovdje nije protiv placanja na rate jebote, niste otkrili nikome financijski cheat, ali govorimo da je to vjerojatno iznos kojeg ne možemo pokriti iz kojeg god razloga, koji nama nije poznat
  • Netkos
    196
    Sve preko 2m je preskupo za nas ako ne možemo vratiti i zaraditi prodajom tog igrača za par godina. Pa mi smo sad u situaciji da se priča da se mora prodati za 27 milijuna da bi bili na nuli, ako ne uđemo u LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.