• Jurki
    27.2k
    Vidovicu bi ipak dal jos malo kredita al ne puno.
    Za godinu dana on mora biti ili nezamjenjivi član udarne postave ili da se oprostimo od njega.
    Veznjaka barem imamo u B ekipi kaj šodra.

miskovic nebu Feyenoordu razvijal igraca. A s druge strane i Feyenoordu je previse placati cijelu njegovu placu. Oni siguran sam da zele rijesiti taj problem ili transferom ili posudbom al da klub u koji ide, preuzme i kompletnu njegovu placu.
    1.2 mil eura kolko on ima je i za Feyenoord ozbiljan novac.
    Rijeci on kao igrac ne treba ako ispadnu iz Europe.. pored raspalog, raspadnutog, dekintiranog i gnjilog hajduka ce prije svojeg nekog šepavog igraca razvijati pa ga prodati nekam danas - sutra.
  • Keyser Soze
    20.5k
    Previše priče kad se uopće ne povezujemo s njim. Mislim da bi sad pješke došao nauad kad bi ga htjeli.
  • Krizy
    74.6k
    Ivanušec je nakon odlaska iz Dinama upisao 6 golova i 11 asistencija u tri sezone. Neka lije lažne suze drugdje.
  • Heisenberg1986
    543
    Ivanusec je supcina i los igrac koji nema sta traziti u dinamu.

Nastavite s redovnim aktivnostima.
  • Kujtim Shalla
    10.7k
    Najveća prevara od igrača ikad . Na njegovom primjeru svi koji žele kuće i gradove i koji misle da su Maradone nakon par dobrih utakmica ili jedne polusezone da se upitaju malo i spuste na zemlju. Da se prvo formiraju kao osobe , kao ljudi, postanu glavni igrači duže vrijeme pa onda ni ponude neće zaostajati. Ko tako napusti klub neka mu menager koji mu je punio glavu spašava karijeru. On više nikad ništa nije odigrao osim one polusezone u Dinamu. Na stranu način na koji je forsirao prelazak. On nama nije pojačanje , i radije bi forsirao našeg mlađeg igrača ili Vidovića
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    Ivanušec je solidan igrac, i čak bi reko da nam se uklapa u igru dobro. Ali ocito nista u glavi nema i izdao je vec svoje povjerenje.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Dobro ljudi moji, napisao sam, jedino u nekom low-risk, high-reward shemi. Di ste svi navalili jedni na druge. Napisao sam oženio se, dotaknuo dno, možda se glava malo smirila, ako nam se otvori prilika zašto ne po meni. Ne bi imao neka velika očekivanja, ali ne bi bio ni prvi ni zadnji igrač koji se povratkom u HNL našao u formi. Ne bi na njega računao ozbiljno, ali tko zna, možda se dokaze… Ali samo pod određenim uvjetima bi ga doveo, nikakve garancije minutaže, nikakva velika davanja i fiksna niska odšteta, ako hoce ok, ako neće jebiga…. To je moje mišljenje, mislim da postoji mogućnost određena da ulovi formu, iako je veća da ne bi ulovio, ali opet, ako ne bi bilo veliko ulaganje zašto ne…. A sto se tiče nenogometnih razloga to mi je jasno zašto ga neki ne bi htijeli i to je legitimno, ja vjerujem u druge šanse i u mladost, ludost, utjecaj agenta eventualni ima tu faktora, ali kažem sasvim legitimno je da ga neki ne žele iz nenogometnih razloga i to poštujem.
  • CastAway1986
    6.1k
    Nastranu jesam li za povratak Ivanuseca ili ne (na kraju krajeva mislim da Dinamo nije ni zainteresiran) ali previse se oslanjate na te grafove i statistike..Kakav je Bakraru bio graf prije dolaska u Dinamo pa je ispao pun pogodak i drugi strijelac lige ?! Lik kurca nije odigrao u ligi gdje je Petar Musa Maradona ..
  • IceMan
    4.3k
    Okej, neko se slaže da bi Ivanušec mogao, neko da nebi mogao igrati ovdje.

Istina, tražio je onda odlazak iz Dinama i forsirao ga, al forsirali su i mnogi drugi. I neki su dočekani širokih ruku nazad. Idu mi malo na živce to spočitavanje “nenogometnih razloga”.

I puno nam je značio onih 2-3 sezone, i dobro smo ga unovčili. Zadnju sezonu je bio prvo naše ime.

Sad u kakvom je stanju i dal bi mogao ili ne, mislim da će struka procjeniti. I kolko je jeftin odnosno isplativ. U to ne ulazim.
  • hardek
    11.6k
    Ivanušec mora otići negdje gdje će mu biti zagarantirano da će biti u prvoj postavi 15, 20 utakmica zaredom (ako ne bude ozljeda). On se ne može vratiti u formu ako odigra svaku 3. utakmicu 60 minuta a ostalo ulazi s klupe po 15,20 minuta.

Mi mu to ne možemo dati
  • BBB ROHOLT
    93
    Ljudi pa zna li se ista u vezi Livakovica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.