• Olmic
    5.8k
    Meni bi igrao ivanusec prije orsica i hoxhe odmah
  • Papastrumf
    23.8k

Na temelju toga što se zove Luka Ivanušec, ili? Kad si ga uopće gledao zadnji put? Prije 2-3 godine?
  • ElDorado
    12.9k
    Ja ne znam od kud ove beskrajne nadjebancije oko Ivanuseca. Lik nije u nikakvim planovima, guzi se za angazman u Italiji i nas apsolutno ne zanima
  • Olmic
    5.8k
    pa doveli smo orsica nazad jer se zove mislav orsic. Mislim da bi ivanusec sa stojkovicem radio ono sta je radio sa baturinom, bili su top komba
  • Omake
    19.7k

ova sezona u Grčkoj i prva u Nizozemskoj. Drastičan pad u svakom pogledu. Najviše izgubio po pitanju moći s loptom. Sa 3 prog nošenja na 1 i sa 6 driblinga na 2,5. To su mu glavne karakteristike. Ne znam da li je to kako ga je PAOK koristio jer ga graf stavlja pod napadača. Može biti i da su praktički godina i pol ne igranja ostavile traga. Ovako djeluje kao prosječan ofenzivni vezni kojem ne znaš baš koja je uloga u ekipi najbolja, možda neka osmica prije nego krilo jer ovo s loptom izgleda baš loše. Ne stare svi igrači isto, on je jako rano u Loksi krenuo i možda je već sada u nekom atletskom padu. Ako je ovo iz grčke nova stvarnost, nama on nije riješenje ni na jednoj poziciji. Meni je on trenutno nepotreban.

sdemwqo.png
  • Papastrumf
    23.8k
    pa doveli smo orsica nazad jer se zove mislav orsicOlmic

Nisam te pitao je li bi ga doveo nego zašto bi trebao biti odmah ispred ove dvojice? Nije li teren odnosno treninzi i utakmice jedino mjerilo za to?
  • Olmic
    5.8k
    okej onda mislim da bi se izborio brzo da bude ispred obojice, eto sad sam se bolje izrazio
  • Borovljanin
    678

Sudeći po ovome, dobre defenzivne brojke za ofenzivca
  • Omake
    19.7k
    Za napadača bi bile, za osam ili za krilo čisto ok. Samo ga graf uhvatio kao napadača. Zadnja sezona u Dinamo isto dosta Bakrarovska. puno više golova i asistencija od očekivanoga

6mZYs1h.png
  • Jurahrz
    30
    Ne kužim ovu ospjednutost za likom koji doslovno prezire povratak u Dinamo. Mislio sam da u klubu želimo igrače koji žele biti tu i dati sve za ovaj klub, nije mi jasno zašto ti zahtjevi jednostavno nestaju za određene igrače.
  • Str1nger Bell
    3.7k
    Malo precjenjujemo našu ligu, moramo se sjetit od kud su došli Oršić i Petkovic i kako su harali ligom.

Ivanušec u svom solidnom izdanju je u top 3 naša igrača, a ove price zasto bi ga vracali jer nije briljirao u drugim ligama padaju u vodu jer jedini nacin da netko dođe natrag kod nas je upravo taj da mu nejde iz nekog razloga vani.
  • rioda
    17.7k
    Ne kužim ovu ospjednutost za likom koji doslovno prezire povratak u DinamoJurahrz

Pa bio je prošle zime (ili sad već pretprošle?) na rubu povratka pa je zbog ozljeda u Feyenoordu morao ostati tamo
  • Zg123
    4.1k
    Ovako djeluje kao prosječan ofenzivni vezni kojem ne znaš baš koja je uloga u ekipi najbolja,Omake
    Pa to je jedini pravi opis Prevaranuseca, takav je i u Dinamu bio. Ljudi ko da imaju amneziju pa zaboravljaju da taj covjek 4 godine je odigrao apslutno nista i cekalo ga se ko ozeblo sunce da bi ga se selidbom na lijevo krilo napokon ozivilo gdje je u raspalom hnlu izgledao kao Messi. Slicna prica kao i s Vidovicem samo Ivanusec se moze gurnuti u vezni red jer je on skolovani veznjak za razliku od Vidovica
  • Bryan
    123
    Ja sam uvjeren da će on u zadnja 2 dana prijelaznog roka osvanut u Rijeci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.