• Batigol
    190
    ok Milanovicu....ne mora mene nitko uvjeravati koji je rat moji ili nije...
    To mi zdrav razum(moj)govori...
    Ili ces reci da sjever slusa neku stranku ili politicara?
    Za rusa kao nogometsa nista lose...a hoce li biti pojacanje otom potom..
  • Mali Zeus
    21.9k
    ↪Jos-Optimus Zašto se vi svi toliko brinete o mom mišljenju, zašto sve uzimate tako osobno? Ovdje je sve dobro dok hvališ, čim kažeš nešto što nije u skladu s mišljenjem većine krene rafalna paljba.CrouchTomislavgrad

daj nam neki argument zašto nije dobar igrač tj pojačanje za Dinamo?
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    nadam se sto manje takvih navijaca u klubuZG plavi 01

Ovo je glavni problem cijele price….. Mislim da ljudi imaju legitimno pravo biti nezadovoljni s time da Rus potpisuje. Sada možemo se slagati i naslagati, nemoguce je složiti se oko svega, ali ove izjave gdje, ako se ne slažeš s tom tezom ne želim te u klubu su glavni problem svih rasprava ovdje i općenito i uvijek vode do velike eskalacije. To da tko kome sudi kakav je Dinamovac to je užas…..
  • ElDorado
    12.8k
    Meni uopce nije legitimno pravo biti protiv ruskog igrača. Pa nama dolazi nogometas boli me kurac sta je on, koje rase, nacionalnosti ili vjeroispovjesti. Ak cemo pocet drvit po tome onda ajmo samo bijele Hrvate u radijusu 50 km oko Zagreba. Mislim dovodis cijelu pricu do apsurda koji nema veze sa zdravim razumom.
  • Jos-Optimus
    12.4k
    legitimno je pravo da ti ne želiš neke nacionalnosti u klubu, ali je jako ružno što neka osoba ne želi takve navijače koji ljude mjere po nacionalnosti? Zato je i postojala zasebna tema o politici koja je ugasena.

bravo, u sridu
  • Zagreb1992
    3.7k

Odličan igrač i kojem ističe ugovor ...malo mi ne drži to vodu
  • Masto
    2k
    idem za tim da je odbojan europskim klubovima zbog nacionalnosti
  • Dinaminjo
    2.3k
    Decki naivni ste.

Da, to je nogometas, ali i civjek oe krvi i mesa.
    Covjek.koji 24 godine slusa istu propagandu.
    Istina nije u nekoj zabiti, ali cijeli njegov zivot je 1 drzava, 1 vladar, 1 razmisljanje.

Jako je tesko znati sto on zaista misli.
    Mozda misli da bi igrao za milijun godisnje po talentu da Zapad nije stavio sankcije i nepravedno preskace igrace.
    Mozda misli da je P kriv.

Jako, jako, jako je tesko znati
  • austrijanac
    12.6k

Pa napiso sam dolje, cisti sarkazam…

I dalje me zanima kolko je visok, cini mi se nesto visi.
  • Omake
    19.5k
    U19 reprezentacija Hrvatske protiv koje je Kravtsov igrao je fascinantna.

aEhh9jC.jpeg
  • rokikaciga
    16.4k
    I dalje me zanima kolko je visok, cini mi se nesto visi.austrijanac

Navodno 188cm
  • Str1nger Bell
    3.7k
    Ja mislim da sa ovim besplatnim transferima popunjavamo kadar i radimo širinu za rotacije, ali se i nadam da cemo ulaskom u Ligu prvaka potegnuti sa 2-3 ozbiljna pojačanja za prvih 11.
  • Batigol
    190
    vjerujem da dolazi neki igrac s zds imao bi sta reci...
    To se tice tvoje izjave ne i rusa..
  • dd29
    961
    Poprilično čudan transfer. Rus i to iz ekipe koja je ispala u drugu ligu.
    Od početka rata s ukrajinom rusi su odigrali hrpu utakmica sa poprilično slabim reprezentacijama, i (pretpostavljam) dosta eksperimentirali i isprobali puno igrača i da se nijednom nisu sjetili njega.
  • zmujcinslbrod
    274
    bome, ovo je argument.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.