• KristijanHR
    375
    ja sam bio jučer, al ne mogu u petak...jbga iz Pž sam, nisam baš u situaciji da mogu često dolaziti, nije toliko financijski koliko vremenski je problem, kad si na selu uvijek obaveza nekih(naravno na tv-u i mobitelu se ne propušta ni jedna)...vjerujem da takvih ljudi ima još, mislim da se takve stvari mogu razumjeti, jako puno jučer ljudi iz Slavonije - Požega, Brod, Đakovo, Našice...
  • Jurki
    27k
    samo jos jedan u moru dokaza da su ljudi idioti.
    Kaj hoces ljepseg, petak 20 sati, vecernja nogometna matineja.
    Jedino kaj zelim je da natovarimo Belupo za dobar start hnla.
  • Morgan
    2
    Posjeta će uvijek biti problem i na novom Maksimiru ce biti problem, jer premalo ljudi dolazi na stadion iz grada Zagreba i ZG županije (ekipa koja ima do stadiona manje od sat vremena putovanja), pogotovo ovi iz grada. Dinamova posjeta previše ovisi o međimurcima, slavoncima, hercegovcima i ostalim krajevima...jučer je bilo na stadionu vjerojatno 50-50% između zagrepčana i ljudi iz drugih krajeva, nije lako niti vremenski ni financijski izdvojiti sat i pol vremena do stadiona i sat i pol vremena povratka do kuće a iznad toga da ne pričam....
  • NitkoBitan
    37.8k
    jučer je bilo na stadionu vjerojatno 50-50% između zagrepčana i ljudi iz drugih krajevaMorgan

Ajd ne pricaj gluposti.
  • Keyser Soze
    20.4k
    jučer je bilo na stadionu vjerojatno 50-50% između zagrepčana i ljudi iz drugih krajevaMorgan

Nema teoretske šanse
  • rioda
    17.6k
    Baš me iskreno zanima ova statistika, ako postoji i ako ju možemo dobiti
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Kako su neki već ovdje pisali, napredak se vidi, usporedimo ova pretkola prijašnjih godina u ovo neko vrijeme i razlika je apsolutna. Slažem se da bi nas sad na Belupu realno trebalo biti barem 10k i iskreno razumijem kad se neki žale na lošu posjetu ako je lijepo vrijeme i ok termin (a tako je za Belupo sad), ali mi uopće nisu jasne kritike tamo u jesen ili zimu kad nerijetko se potrefi da je tekma po hladnom i često kišovitom vremenu na stadionu bez krova, tu mi već nisu jasne kritike "zakaj nas je ovak malo". Ali kad je lijepo vrijeme i ok termin slažem se da bi lijepo bilo da nas je svaku tekmu 10k i više.

Svakako lijepo je vidjeti da napredujemo. :strong:
  • Liks90
    5.2k
    Još ne znamo s kim, ali znamo kada - i znamo gdje! ✨

⚽️ 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka
    Klaksvíkar Ítróttarfelag / Kauno Žalgiris
    ️ Stadion Maksimir
    utorak, 4. kolovoza, u 20 sati
    tickets.gnkdinamo.hr

Večeras ćemo saznati protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, ali već sada znamo da prvu utakmicu igramo za šest dana na našem Maksimiru - a on je jučer pokazao zašto ga zovu 'plavim paklom'!

⏰ Prodaja ulaznica započinje u četvrtak, 30. srpnja, u 11 sati.
    ‼️ Pravo prvokupa ulaznica za članove Kluba traje od četvrtka, 30. srpnja, u 11:00 sati do petka, 1. kolovoza, u 23:59 sati, kada kreće slobodna prodaja.

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA:
    Zapad dolje - 20 € članovi, 25 € ostali navijači
    Zapad gore - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    Sjever dolje - 10 € (isključivo za članove)

✅ Godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu
    ❌ Za ovu utakmicu NEĆE biti mogućnosti preuzimanja besplatnih članskih ulaznica

...neka drhti cijela Europa!
  • Madness
    126
    ne znam ak satnica ovisi o policiji, UEFI ili kome, ali prognoza za utorak u Zagrebu je 39 C°. Vjerovatno bi uvjeti bili malo podnošljiviji da je početak u 21h, i za same igrače, a naravno i publiku, još se sutradan slavi i Dan Pobjede.
  • Vuki23
    27
    doso na dan utakmice, prespavo doma i vratio se na more tako nas trojica
  • NORTE
    26k
    prognoza za utorak u Zagrebu je 39 C°. Vjerovatno bi uvjeti bili malo podnošljiviji da je početak u 21hMadness

Sunce na taj dan realno u 20:00 već zađe nad Zagrebom, a sami stadion radi debeli hlad već negdje od 18:30 kad se i otvaraju ulazi.

Bilo bi bolje da je u 21, ali teško se mijenjaju uefa termini.
  • jedan u nizu
    18.7k
    Na ovakvim ''atraktivnim'' utakmicama poput europskih, dobar dio su casual navijaci, koji dodu na par tekmi godisnje.

Ti navijaci vjerovatnije nece ici na dvije tekme u 4 dana, a sigurno je da ce izmedu dva protivnika birati atraktivnijeg.
    I to je normalno.

Evo meni kojii idem na skoro svaku utakmicu je jako jako tesko organizirati da dodem na dvije tekme u 4 dana tijekom radnog tjedna, a di nece oni koji nisu kao ja.
    Radim u smjenama i sreca pa sam ovaj tjedan ujutro, a popodnevne obaveze sam prilagodio dinamu.
    Da sam ovaj tjedan u popodnevnoj smjeni, probao bih se zamijeniti sa smjenu ali bi uspio samo jedan dan.
    Pogodite na koju tekmu bih dosao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.