• Crni86
    23.1k
    Ajmo opet u vec 200 puta ispricanu pricu zasto ce na europskim tekmama gotovo uvijek biti vise gledatelja nego na hnlu.

Izvadite posjete zadnjih 10 godina u 2. Kolu kvalifikacija. Ovo jucer je fenomenalna brojka.

Iz sezoje u sezonu rastu brijke i u Hnlu i kao sto je 20 puta vec receno, to je proces koji traje. Necemo preko noci doc s 5 tisuca na 20 tisuca prosjeka.
  • KristijanHR
    373
    ja sam bio jučer, al ne mogu u petak...jbga iz Pž sam, nisam baš u situaciji da mogu često dolaziti, nije toliko financijski koliko vremenski je problem, kad si na selu uvijek obaveza nekih(naravno na tv-u i mobitelu se ne propušta ni jedna)...vjerujem da takvih ljudi ima još, mislim da se takve stvari mogu razumjeti, jako puno jučer ljudi iz Slavonije - Požega, Brod, Đakovo, Našice...
  • Jurki
    27k
    samo jos jedan u moru dokaza da su ljudi idioti.
    Kaj hoces ljepseg, petak 20 sati, vecernja nogometna matineja.
    Jedino kaj zelim je da natovarimo Belupo za dobar start hnla.
  • Morgan
    2
    Posjeta će uvijek biti problem i na novom Maksimiru ce biti problem, jer premalo ljudi dolazi na stadion iz grada Zagreba i ZG županije (ekipa koja ima do stadiona manje od sat vremena putovanja), pogotovo ovi iz grada. Dinamova posjeta previše ovisi o međimurcima, slavoncima, hercegovcima i ostalim krajevima...jučer je bilo na stadionu vjerojatno 50-50% između zagrepčana i ljudi iz drugih krajeva, nije lako niti vremenski ni financijski izdvojiti sat i pol vremena do stadiona i sat i pol vremena povratka do kuće a iznad toga da ne pričam....
  • NitkoBitan
    37.8k
    jučer je bilo na stadionu vjerojatno 50-50% između zagrepčana i ljudi iz drugih krajevaMorgan

Ajd ne pricaj gluposti.
  • Keyser Soze
    20.4k
    jučer je bilo na stadionu vjerojatno 50-50% između zagrepčana i ljudi iz drugih krajevaMorgan

Nema teoretske šanse
  • rioda
    17.6k
    Baš me iskreno zanima ova statistika, ako postoji i ako ju možemo dobiti
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Kako su neki već ovdje pisali, napredak se vidi, usporedimo ova pretkola prijašnjih godina u ovo neko vrijeme i razlika je apsolutna. Slažem se da bi nas sad na Belupu realno trebalo biti barem 10k i iskreno razumijem kad se neki žale na lošu posjetu ako je lijepo vrijeme i ok termin (a tako je za Belupo sad), ali mi uopće nisu jasne kritike tamo u jesen ili zimu kad nerijetko se potrefi da je tekma po hladnom i često kišovitom vremenu na stadionu bez krova, tu mi već nisu jasne kritike "zakaj nas je ovak malo". Ali kad je lijepo vrijeme i ok termin slažem se da bi lijepo bilo da nas je svaku tekmu 10k i više.

Svakako lijepo je vidjeti da napredujemo. :strong:
  • Liks90
    5.2k
    Još ne znamo s kim, ali znamo kada - i znamo gdje! ✨

⚽️ 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka
    Klaksvíkar Ítróttarfelag / Kauno Žalgiris
    ️ Stadion Maksimir
    utorak, 4. kolovoza, u 20 sati
    tickets.gnkdinamo.hr

Večeras ćemo saznati protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, ali već sada znamo da prvu utakmicu igramo za šest dana na našem Maksimiru - a on je jučer pokazao zašto ga zovu 'plavim paklom'!

⏰ Prodaja ulaznica započinje u četvrtak, 30. srpnja, u 11 sati.
    ‼️ Pravo prvokupa ulaznica za članove Kluba traje od četvrtka, 30. srpnja, u 11:00 sati do petka, 1. kolovoza, u 23:59 sati, kada kreće slobodna prodaja.

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA:
    Zapad dolje - 20 € članovi, 25 € ostali navijači
    Zapad gore - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    Sjever dolje - 10 € (isključivo za članove)

✅ Godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu
    ❌ Za ovu utakmicu NEĆE biti mogućnosti preuzimanja besplatnih članskih ulaznica

...neka drhti cijela Europa!
  • Madness
    126
    ne znam ak satnica ovisi o policiji, UEFI ili kome, ali prognoza za utorak u Zagrebu je 39 C°. Vjerovatno bi uvjeti bili malo podnošljiviji da je početak u 21h, i za same igrače, a naravno i publiku, još se sutradan slavi i Dan Pobjede.
  • Vuki23
    25
    doso na dan utakmice, prespavo doma i vratio se na more tako nas trojica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.