• Dinamosaur
    3.6k
    kada to radi ljevak tipa kao što je Topić(nije ušao u sredinu, ali se izbacio na sredinuKikiRonaldo

puno opasnije nego kad tipa to radi Lisica i kada mora mijenjati nogeKikiRonaldo

daj zamisli eee
    Koja kolicina ubacaja je dovoljna, po tebi?
  • LilScav
    79
    Mislim da u slučaju potpisivanja Nsokija, dovođenja golmana, osmice i šestice treba biti iznimno zadovoljan rokom i širinom:

VRATARI:
    Livaković ili NOVO IME
    Filipović
    Zagorac
    Nevistić (potencijalna prodaja)

DESNI BEK:

Valinčić
    Tabinas
    Mikić - uskače po potrebi

LIJEVI BEK:

Goda
    Vinlof

STOPERI:

Dominguez
    McKenna
    Radeljić
    Galešić
    Torrente
    Zebić - uskače po potrebi

VEZNI:

Mišić
    ZAMJENA ZA MIŠIĆA
    Zajc
    Stojković
    Vidović
    Kačavenda
    NOVA OSMICA
    Mudražija (potencijalna prodaja)
    Šunta - uskače po potrebi

DESNA KRILA:

Lisica
    Dani
    Topić

LIJEVA KRILA:

Oršić
    Nsoki
    Hoxha (potencijalna prodaja)

NAPADAČI:

Beljo
    Prevljak
    Stojaković - trenutno out
    Brumado - trenutno out
  • hardek
    11.1k
    Smoki je 8-ica
  • Laugreano
    5.8k
    Nije ni dosao jos :D
  • ElDorado
    12.7k
    Smoki moze kaj hoces samo baciš zmiju ispred njega
  • NKDZ86
    9k
    smoki ilti kroki kroket, nadam se da bu došao i da će letit po terenu ko chago nekad
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    490
    Kruži priča ovako iz bližih izvora da je mali Šotiček nakon šta se prodao u Basel dobio od svog oca na papiru cifru podrctanu točno u euro koliko je stari uložio u njega i sve mu je morao vratiti do zadnjeg centa. Toliko o tome, malog mi čak i žao u jednu ruku jer vjerojatno ima samo dvije opcije - da mu otac i dalje kuje sudbinu ili da ga se odrekne i zarati s njim...
  • Omake
    19.3k
    znam još jedan takav slučaj. Ima bolesnih roditelja koji u djecu gledaju isključivo kao investicije.
  • Zagi
    18.4k
    Točno si mogu zamislit tog tipa uz ogradu igrališta dok mlađi pioniri igraju, a jedan od njih je njegova investicija.

Bolesno.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Kruži priča ovako iz bližih izvora da je mali Šotiček nakon šta se prodao u Basel dobio od svog oca na papiru cifru podrctanu točno u euro koliko je stari uložio u njega i sve mu je morao vratiti do zadnjeg centa. Toliko o tome, malog mi čak i žao u jednu ruku jer vjerojatno ima samo dvije opcije - da mu otac i dalje kuje sudbinu ili da ga se odrekne i zarati s njim...Bicikl Arbera Hoxhe

Kružila je i priča da je stari dobio pare od dečkiju s Knežije za razvoj malog, a kamata nije ko u banci.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    490
    to iskreno nisam čuo tak da ne znam, al u vezi ovog šta sam ja napisao ne čudi me uopće
  • Zagi
    18.4k
    Onaj profa iz 8-24 je to praktički potvrdio bez da je glasno rekao na jednom od podcasta.
    Mali mu je iz sela ili sela do pa je ful navijao da ga se dovede iz Lokomotive , da bi nakon pregovora skroz okreno priču na to da ga nikada nebi doveo sada kada zna pozadinu.

A tada je SD bio Marić za kojeg baš nitko nije imao ništa pozitivno za reći, osim u ovom slučaju.

A koliko je on relevantan... Mudri koji tada igra za Lokomotivu mu je prvi susjed i kućni prijatelj.
  • Jurki
    27k
    lijepa obiteljska prica.
    Dobro da malom nije zaračunao i ono kaj je potrosio na pelene kad se ovaj rodio zajedno s kamatama.
  • Carmichael
    777
    Ako je istina, nadam se da će isplatit starog u cent i nakon toga izbrisat svaki kontakt s njim. Žalosno da takvi roditelji postoje, nije ni čudo da se nije "razvio" u dobrog igrača ako mu otac kroji svaki korak. S takvim pritiskom do 30e neće igrati nogomet više
  • skener
    8.9k
    U utorak u Maksimir stigla odbijenica PSG-a, dvostruki uzastopni prvak Europe odbio je Dinamovu ponudu za svog igrača. Ne može! To su poručili iz Pariza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.