• shameless86
    2.1k
    pitaj tatu šotičeka
  • Dinaminjo
    2.2k

I Bosance je dobro uzet u paru :grin:
  • Jaki991
    632
    jer ga je još uvijek sramota uć u svlačionicu ovak siromašnog
  • Jurki
    27k
    Zašto nismo mi razmišljali o Šotičeku?BPAM

Za njega je Dario Špikić televizor u boji s hd rezolucijom i izmislio nogomet. A kad je Špikić prodan, ovod se otvarao šampanjac i nazdravljalo.
    S obzirom da drva ima u Maksimirskoj šumi, jos jedan skup balvan nam ne treba.
    Ne vidim zakaj bi trebali uopce ici u takve poslove, zato kaj je u21 reprezentativac?
  • Zagi
    18.4k
    Lisica>Špikić>Šotiček
  • Orc123
    16.2k
    Šotićek je 1. Put pokazao kakav je Dinamovac, a ocito ce i sad 2. Put pokazati......poserem se na takve dinamovce! Necu to malo razmazeno deriste vidjeti na 2km od Svetog stadiona!
  • BPAM
    322
    Prihvaćam podastrijete razloge :blush:
  • Jurki
    27k
    s tim da Lisica jos ni izbliza ne pruza igre kakve se od njega ocekuju.
    Ok, bolest ga je unazadila i to mu je olakotna okolnost.

nist on ne odigral dole. Vrnul se bu u Basel popisan i ispljuvan. Dapace, drago mi je kaj je otisel dole, barem se vise nikad ne njegovo ime spominjalo u kontekstu potencijalnih "pojacanja" za Dinamo.
  • KikiRonaldo
    1
    s obzirom da mi je prvi post nemojte zamjeriti ili nešto tako nemam loše namjere, ali kako misliš dečka od 195 cm staviti na krilo, koga on može proći 1 na 1 protiv bunkera, na prvenstvu smo imali odličan primjer Sorlotha na desnom krilu i kako je Norveška izgledala sa njime i bez njega kada je ušao Oscar Bobb( hint: izgledao je ko space shuttle za njega)
    nevezano za ovo, ali živim za dan kada ću u Dinamu na desnome krilu gledati dva ljevaka, a ne izmišljati neke fore sa dešnjakom na desnom krilu, u modernom nogometu nitko to više ne igra, ali mislim da i to Zvone sam zna, a za Šotičekom mogu plakatu samo oni koji su ga doveli
  • Denle
    539
    ali kako misliš dečka od 195 cm staviti na krilo, koga on može proći 1 na 1 protiv bunkeraKikiRonaldo

Mandzukic je neke od najboljih utakmica svoje karijere odigrao na lijevom krilu u Juveu
  • Nolifer
    15.5k
    Nisam znal da su tovari odjednom došli do sredstava da mogu dati za igrače više od jednog eura.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Soticek za selo svoje ne more a ne za nas
  • dzg717
    1.3k
    Za ono kaj mi zelimo igrat, krila nam moraju bit najjaci igraci, a mi prodali najbolje krilo koje i nije krilo
  • ElDorado
    12.7k
    Dani je za Šotičeka mlazni avion
  • Zagi
    18.4k
    živim za dan kada ću u Dinamu na desnome krilu gledati dva ljevaka, a ne izmišljati neke fore sa dešnjakom na desnom krilu, u modernom nogometu nitko to više ne igra,KikiRonaldo

Tko to igra u Realu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.