• rakurs
    3.1k
    Da, jer Boban nije doveo igrače koji Dinamu u samo godinu dana mogu donijeti 10, 5 ili 3 puta više u odnosu na koliko su dovedeni. Nit sam ja oduševljen Stojakovićem, dapače, ne vidim pretjerani smisao, ali ako smisao vide ljudi u klubu koji su prošlo ljeto doveli 15 novih igrača od kojih se 13 pokazalo pojačanjima, čemu ove sprdnje kao da nam je sportski sektor totalno neozbiljan? Pa valjda su zaslužili neki kredit i ne uspoređivanje s Markom jebenim Marićem?
  • Jurki
    26.9k
    ne vidim ni ja smisla.. al vjerujem da zbog njegove dobi i dve nadolazece solidne hnl sezone mozemo za njega dobiti duplo.
  • Dani Olmić
    2.2k
    to je bilo prosle sezone, vidit cemo kako ce to bit ove … vrijeme ce pokazat

Treba uzet u obzir da se ove sezone treba gledat kako najbolje poslozit ekipu za potencijalno LP…

Za HNL je i ova ekipa daleko dovoljna
  • Keyser Soze
    20.3k
    Ok su mi i Aleks i Prevljak, ali ne vidim logiku u Brumadu, ni malo.
  • CastAway1986
    6k
    Ovaj kadar je top za HNL ali za Ligu prvaka koju ciljamo bar jos dva igrača!
    Stojakovicu zelim svu srecu i da odradi najbolju sezonu u karijeri..
    ja bi također odustao od njega ..
  • Roky
    125
    vise vidim logike u Brumadu nego u Aleksu al ajde ovaj je instant pojacanje nesto ala Bakrar,a za Aleksu treba vidjet...
  • Keyser Soze
    20.3k
    Ja ne vidim logiku jer je polomljen, a nije kapitalac.
  • CastAway1986
    6k
    ovaj je instant pojacanje kada ? Na ljeto mozda a i to je upitno kakav ce se vratiti nakon ozljede a i dosad nije imao bas neke brojke u rubrici golovi..
    Meni se sviđa jer me podsjeca na Petkovica ali nakon ozljede nisam vise toliko siguran da nam je potreban ..
  • Paggini
    92.4k
    Ja gledam Brumada zapravo kao kapitalca jer takav profil ni nemamo, a frajer je jebeni specimen s visinom, brzinom i snagom. S obzirom da nije nista bitno izlomio u koljenu, tu se i perspektiva dosta mijenja, meni jako zanimljiv igrac.

Stojakovića mislim da će se gledati kao nekog Bakrara, može pokrit krilo i napad, a jebački udara presing, što nam uvijek treba. Vjerojatno će, za razliku od Bakrara, više sudjelovati i u defanzivi, što je uvijek plus.

Prevljaka gledam kao nekog malo jačeg Brodića, uđi unutra i zabijaj golove.

Ima mi svo troje smisla, a nije nas koštalo Bog zna šta. Drugačije bi mišljenje vjerojatno bilo da smo doveli prvo tu famoznu osmicu i golmana, sto nam nasušno treba, pa onda ovu kombu za napad.

to je bilo prosle sezone, vidit cemo kako ce to bit ove … vrijeme ce pokazatDani Olmić

Daj zašuti molim te, proseravaš se svaki mrtvi rok sa svojim znalačkim hehehe vidjet ćemo komentarima.
  • Benedikt
    214
    Marić ne bi doveo ovakve igrače jer nisu iz 2. francuske i ne koštaju 3 milje po komadu
  • Dani Olmić
    2.2k
    Daj zašuti molim tePaggini

Vazi šefe, ako si ti tako rekao
  • Roky
    125
    ne mislim da je Kapitalac na kojem budemo zaradili vec odmah imas igraca eh sad jedino tezina ozljede
  • Roky
    125
    nije ni Petko prije Dinama pa je kod nas napravio sve...
  • vjeko1701
    26.9k
    Ne razumijem kaj se očekivalo od napadača koji će se dovesti. Mi imamo kapitalca koji je koštao dobre novce i prošle sezone rušio sve rekorde.

Kao zamjene su dovedeni jedan iskusni rutiner sa solidnom međunarodnom karijerom i jedan relatvno mladi igrač kojeg za godinu dana vjerojatno možemo frknuti dalje ako ne pokaže dovoljno i minimalno biti na 0 ako ne i profitirati. Sve skupa za možda 1,5M, ako je vjerovati nekima, vjerojatno i manje.

Na zimu je dogovoren igrač u najboljim godinama za 600k iz kluba koji se prošle sezone borio za prvo mjesto u ligaškoj fazi EL-a samo se jbg. povrijedio i treba vidjeti kaj će biti s tim.
  • Crusades
    24.9k
    Meni nema baš neke pretjerane logike dovođenje i Brumada i Stojakovića i Prevljaka.

Nisam ispratio do kad će Stojaković bit nedostupan, ali to će u nekom periodu bit 3-4 igrača za jednu poziciju (Beljo, Stojaković, Prevljak, a i Topić je tu makar ga se više koristi na desnom krilu gdje su još 2 igrača uskoro). Brumada računam tek za sljedeću sezonu u fullu. Možda Topić ode do kraja roka, al svejedno.

Možda da su se pare od Stojakovića/Prevljaka uložile u Livija. U ovom prijelaznom roku nam više gori golman nego špica.

Vjerujem da u klubu rade na temelju neke dalje budućnosti, a ne kao mi kratkoročno, ali svejedno ne vidim rezon.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.