• Thor
    3.2k
    Bogtemazo koja erupcija komentata!!! :lol: decki prva tekma, pozitivan rezultat. Imamo uzvrat doma. Sve bu dobro. Znamo tko kaj igra. Decki su friski nabrijani. Uhodat ce se modri stroj. Polako,bez naglih pokreta! :wink:
    I btw imali smo 3 mrtvaca kaj smo zapucali. Dobro je a bit ce i bolje.
  • El Madrigal
    889

I onaj out koji je izveo na kraju... da, dosta loše danas, pomalo glupi potezi!
  • Dudu
    3.2k

Pa realno ako prodjemo Thun, 99% siguran playoff i osigurana EL, tako da pare stižu, može se trošit
  • eol12
    975
    Slazem se s ekipom, neke tehničke greške trenera i uprave u kadru koji trenutno nema širinu no sve se to da srediti do playoffa
    Nemojte zaboraviti da unatoč slsbijem izdanju Dinamo trebao pobjediti danas po prilikama, tako da ovo prolazimo
  • Jurki
    26.9k
    Ajde ljudi cemu kenjanje odmah?
    Kad smo to kvale prosli ko iz pičke bez nekakvih stresova?
    Uvijek je tak bilo i bude.
    Treba podebljati koeficijent da igramo cim cesce bar od playoffa.
    A i ono hnl groblje da napravi neki kurac u Europi.. da nam ne bude liga na razini Andore.
    Za uzvrat aktivan rezultat i to je jedino bitno. Ako se dokopamo lige prvaka, tko se bu ovoga zmislil za 2 mjeseca?
  • Markelo
    3.8k
    Dolazili smo u šesnaesterac Thuna što je plus ali smo tamo dosta brljavili. Orša bi onaj udarac nekad pospremio u gol, danas je tukao ravno u golmana. Obrana je bila nekordinirana, započevši sa Filipovićem kojeg treba nadomijestit čim prije s nekim boljem. X u gostima je bio neki minimum i on je ostvaren sada treba doma odradit prolaz dalje
  • kajjaznam
    474
    kog je mogao uvesti(osim vinlofa).
    Tanki smo ful
  • Mr Anderson
    20.8k
    Kaj ja znam, sad kad sam se malo smirio i vrtim film, pa mi smo imali 5-6 jako dobrih šansi i još 5-6 situacija gdje smo previše prtljali, gdje je trebalo jednostavnije završiti. Kad se uzme da su nam iz obrane tri bili loši (Fila, Scott i Moris) onda je to i dobro. Da su Vidović ili Zqjc zabili ono na kraju poluvremena siguran sam da bi dobili 2-3 razlike. Dolaze nam na našu travu, popravit realizaciju i koncentraciju i prolazimo ovo.
  • Thor
    3.2k
    tak i ja velim :victory:
  • Peškaman
    9.4k
    Solidna utakmica,promašili smo par zicera, u uzvratu su zreli za 3-4 komada.
    Najviše me iritiralo što nakon gola za 1:1 nismo krenuli naprijed, bili su zreli za još jedan.
    Oršić mi se ne čini kao pojačanje u odnosu na Hoxhu.
    Za europska natjecanja su nam potrebna pojačanja.
  • Crni86
    22.8k
    obrana da je bila 20% bolja bi pricali o odlicnoj prvoj europskoj tekmi gdje je falilo malo koncentracije u zavrsnici.
  • kajjaznam
    474
    Iskreno u jednu ruku mi je idrago da je ovak završila tekma, bar će nabrijaniji i motiviraniji ući u tekmi.
    Moramo ovo proći
  • Ljubo
    1.2k
    sve točno, dodao bi koncentraciju na duge lopte. Svaka je bila njihova, a to nije uopće stvar kvalitete nego voljnog momenta. To dignuti za uzvrat i mislim da prolazimo.
  • Fan
    2.4k
    Ne treba vadit zaključke kakva je ekipa na temelju prve sezonske tekme, al za dosta igrača se već od prošle sezone znalo što i kako, a i ok je analizirat tekmu. Koju smo odigrali vrlo loše.
    Filipović je drugi golman za HNL i to je to. Podsjeća na početke Livija kad je bio još mlad i loše izlazio na loptu. Samo što Fila ima već 3 banke i jebiga.
    Obrana odigrala kriminalno, tu nitko nikoga nije pratio niti držao liniju. Ovo je recimo zabrinjavajuće i pitanje za Kovu kaj je to bilo i kaj se radilo na treninzima. Vezni red slab, pogotovo prvo pol gdje su nas pojeli. Za Zajca više manje znaš što dobiješ, Mišić je bio ispod svog prosjeka, a Vidović tak, nit smrdi nit miriše. Beljo morao zabiti onu svoju šansu, ali nije loše odrađivao ostatak posla, otvarao vrata drugima situacije koje nismo iskoristili. Lisica i Oršić čisti kriminal. Sve 3 zamjene su bile čak i ok, bar su digle nivo trke.
    Rezultatom zadovoljan, igrom ne, nisam vidio nikakve obrise nekakvih akcija, pogotovo prvo pol kad se sve svodilo na napucavanje lopte prema naprijed.
    Doma ipak, na normalnom terenu, očekujem da ih pojedemo i sve osim prolaska bi bio ogroman debakl.
  • Kermit
    980
    Deca, popit će Thun porciju sljedeći tjedan!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.