• Infinity
    21.2k
    Thun je smijesnija ekipa nego sto sam mislio. Steta, ali bas steta sto ovo nismo dobili. Nismo lose poceli, ali onda nakon greske Filipovica ovi kao da su dobili krila, nisu uopce bili losi, a do gola nisu postojali.

Ne bih da samog Filipovica puno pljujem, nije on kriv sto je prvi golman Dinama. Nije kriv ni Kovacevic. Uprava je na vrijeme trebala zavrsiti poziciju koja ne moze da se krpa. Ispostavilo se da su ovi sve sto su pruzili ustvari pruzili zahvaljujuci nesigurnosti naseg golmana.

Ne znam koliko moramo biti nesretni da ispadnemo od stvarno smijesne ekipe. Uzvrat moramo zavrsiti na vrijeme i ne dozvoliti zivciranje.
  • Dinaminjo
    2.2k
    6 cistih sansi

2 ciscenja sa crte

Uz nikakvu igru

Bitan gol jer ne lovis 2 razlike

Bit ce bolje
  • DiddyGuela
    6.2k
    Remi je na kraju Ok rezultat ali ocekivao sam vise od nas pogotovo u organizaciji igre. Na trenutke smo izgledali kao da smo se tek okupili sa novim trenerom. Defanzivna tranzicija je izgledala kaoticno, ne znas tko koga cuva ni tko za kim trci. Nekoliko puta pola momcadi ode gore u pritisak a druga polovica cuva jaja Filipovicu. U napadu bi rekao da smo bili dobri. Imali smo i vise nego dovoljno prilika a jos i neke obecavajuce situacije u kojima je falilo samo malo mirnoce da zavrsni pas bude precizan.

O igrackom kadru ne bi previse, nekolicina vas prije je vec napisala da smo ozbiljno tanki na nekim pozicijama. Treba tu onako 3-4 prava pojacanja da mozes reci - Dinamo je jak. Do tada cemo se morat malo strpiti.

Sve u svemu trebali bi proci ove u Zagrebu. Bolji smo definitivno ali u nastavku ocekujem da Kova to poslozi kak spada jer smo na trenutke ispadali ko amatercine.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Prvo poluvrijeme nismo bili svoji, drugo se probudili, ali fali opcija u vezi i napadu, golman isto, ali tu računam na Livija…..
  • kajjaznam
    474
    Sam još jedna stvar, to kaj je orša odigrao lošu tekmu, niš ne znači.
    Bit će on sve bolji i bolji.
    Trema uzela svoje, ipak zna di je
  • NKDZ86
    8.9k
    Jako loš pristup pogotovo u napadu, igra teška bolikur..., za to bi ih novčano kaznio.
  • Jaki991
    630
    U kolkoj je banani taj Čavlina da se uz ovakvog Filipovica i Nevistica nije mogao nametnut ko jedinica do trenutka dolaska Livija
  • Danko
    3.4k

Ma on je uvijek sporo ulazio u formu, trebalo mu je vremena
    Nikad nije bio dobar prvih par utakmica
  • Zagi
    18.4k
    Ovi imaju samo dugu loptu na onog lijevog napadača. Uvjezbat branjenje toga i žestoko ćemo ih pregazit doma.
  • Beowulf112
    442
    Gledo sam samo drugo poluvrijeme..pa mi se pokusavamo usetat u gol..niko nezna pucat..u protivnickom sesnaestercu kombiniramo umjesto da se opali pa se mozda nesto odbije u gol ili do naseg igraca
  • ZgDLions
    1.8k
    Ko da smo od repke prekopirali branjenje ubačaja i kornera.
    Svaki put drama i gol između dva stopera čovjek zabije, moralo bi to malo bolje.
    Čak smo i nekako nedorečeni bili, kilavi, kad smo malo odigrali koji dupli pas oni više nisu znali gdje je lopta.
    Nemrem se oteti utisku da smo duplo bolja ekipa, ali da se nismo prilagodili tim drugim loptama i jedno te istoj fori kaj su nam prodavali preko bekova.
    Stalno sam mislio sad bumo krenuli i našamarali ih, a ono ko da smo igrali na nulu.
    Nema nekog straha za prolaz samo žal kaj nismo bili ful pravi.
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Ne treba raditi paniku nakon prve utakmice u sezoni, da je bilo dobro nije, ali uvjeren sam da ovi nemaju sta trazit na normalnom terenu i da cemo opravdati ulogu favorita u uzvratu. Jedini minus bi bio Kovi zbog kasnih izmjena jer se tocno vidjelo da je momcad proigrala kad su usli Kacavenda i Topic u igru, trebali su uci 15 minuta ranije.
  • mniokl
    306
    Nije trema Oršić je u svojim najvećim sezonama prvih nekoliko tekmi sezone uvijek izgledao loše.Sam je za sebe rekao da je "dizelaš",redovito ulazi sporije u sezonu samo kad krene onda je to eksplozija!Ja se za njega uopće ne brinem.Jedan je Mislav Oršič!!!
  • CastAway1986
    6k
    A sta su pojedini ocekivali da ce odmah u startu napraviti Orsic u povratnickom nastupu a i inace mu treba duze da uđe u formu i Lisica koji nije ni prosao pripreme nego je odmah bacen u vatru?? Njih dvojicu uzimam za primjer jer ih se najvise pljuje..
  • Thor
    3.2k
    Mislim da ste svi malo previse dignuli hajku na svakog pojedinacnog igraca.
    Treba malo spustit loptu. Prva sluzbena tekma u gostima,pozitivna reza.
    Ima prostora za napredak,svjesni su i oni, uci u rutinu i ritam. Dizati ce se forma svih kako tekme idu dalje.
    Nema mjesta hrackanju,prozivanju i histeriji na temelju prvih 90 min. Svi su decki dobro i s voljom i zeljom odigrali.
    Ajmo pozitiva za dalje. Reza pozitivna za gostovanje za ligu prvaka. Bitan je rezultat volja i zelja,jebes dojam. Treba to proc na maksimiru i idemo dalje.
    Sve ce doci na svoje. :ok: :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.