• prefontaine
    10k
    Jedna od onih utakmica gdje gol ne bi dali ni da se igra 180 minuta.rakurs

Dali smo ga u 86.
  • emilperska
    17.3k
    Da mi je neko prije tekme rekao da cu bit zadovoljan s X-om ne bi mu vjerovao. Iako je na momente izgledalo da cemo ih prebit i okrenut na 1:3 barem, ovo je zadovoljavajući rezultat kad gubiš od 20. do 85.minute.
  • SammirovDupli
    10
    Ne treba se sekirati, nama je ovo ustvari rutina. Prvo, uvijek smo loši u drugim pretkolima. UVIJEK. Jedina iznimka su kad izvučemo neko lijevo smetalo.

Drugo, uvijek smo loši na umjetnoj travi. Čim je prva gostujuća na plastici ja očekujem mučenje. Uzvrati su u pravilu bolji, ali očekujem puno stresa i za tjedan dana. Prolaz ne dovodim u pitanje. Otvoriti će se negdje.

Ono kaj brine su golman (jer unosi nervozu u ekipu) i desna strana. Lisica već neko vrijeme ne pokazuje svoj puni potencijal, dok je Valinčić po meni najveći problem. Djeluje mi da nije čist s glavom, a to je usrano. Lakše je istrpiti nekoga tko radi greške nego nekoga tko nije mentalno sinkroniziran s ekipom. Njemu bi prvom tražio zamjenu.

Nemam nikakvih dokaza za svoje tvrdnje. Jednostavno zaključujem na temelju intuicije. Kad je dolazio, dečko je imao potrebu dokazivati se preko medija koliko mu znači Dinamo. Otkad je tu, njegov agent konstantno gura priče o interesu velikih klubova i velikim ciframa. Čim netko ima potrebu graditi imidž kroz medije meni to odma pali crvenu lampicu. Prosto rečeno, ako netko nije iskren, to se osjeti. I takav ne klikne s ekipom nikad.

Ovo sve može biti potpuni promašaj s moje strane, ali mislim da me intuicija ne vara.
  • Crni86
    22.8k
    Imate na t portalu po meni jako dobru analizu brka Ilije.

Jako lijepo je sazeo sve nase probleme iz ove tekme.

Ukratko. Spora igra (naveo je da je bez obzira na umjetnu travu igra bila pre spora), previse se ostavlja Misica samog, imat cemo puno problema s ovakvim ekipama koje su trkacki jake i kojima je forte duel igra i koje samo kroz fizikalije traze svoje prilike, cudno mu je zasto Galesic ne igra, po njemu je za gol krivac Sergi, za Orsu je zakljucio da nitko nije ni ocekivao da odmah radi cuda i da ide sve svojim tijekom. Zakljucak je rezultat bolji od igre.
  • scooniepenn
    7k
    Za gol je 80 do 90 posto kriv Filipovic, jer je lopta bila na 2 metra od njega. To pravi golman ili boksa ili kupi.
  • rokikaciga
    16k
    Sergi i Fila dijele krivicu. Sergi nije ispratio napadača a Fila je izašao kakti na centaršut ali stao i praktički ostavio gol praznim. To ili ostaneš na crti ili pojedeš i svoje i njihove igrače
  • Dzoni
    6.9k
    Nije predobra igra, ali opet smo mi više pokazali da zaslužujemo proći od Thuna. Bit će sreća za njih ako prođu s manje od 3 komada u mreži
  • austrijanac
    12.2k
    Iako ne volim to radit, ali samo kratki osvrt.
    Za prvu tekmu, te cijeli kontekst (strani protivnik, umjetna, sedmi mjesec), mozemo bit onak, na pola zadovoljni.

Neki igraci su veliki duznici. Poglavito Valincic, Lisica i Zajc. Valincic je fizicki jako pao a nije taj tip inteligentnog igraca da moze nadoknadit neke stvari.

Lisica nije prosao pripreme i ima alibi.
    Zajc, kapa dole na golu, ali ja ne vidim zasto je on u tom trenu mjenjao Vidovica, a ne njega - sem nekog iskustva. Vida je mozda i najbolji dribler u zadnjih 7-8 godina Dinama, iznimno inteligentno pozicioniranje naprijed gdje se našao u 3-4 šanse bez beda - fali mu trka iza.

Kovi minus za zamjene, jako loše.
    Orsa nije mogao pa se ide kemijat, Goda je drugo poluvrijeme igrao alibi igru, bilo je prostora za Pereza.

Galesica necu ni komentirat.

Kako god, opet smo stvorili jako puno sansi, i veseli me iduca tekma. Bit ce to prolaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.