• The Undertaker
    9.9k
    Filipović nije kriv za gol jer i da je ostao na crti vjerovatno je ne bi odbranio. Svejedno, istrčao je bezveze a i kasnije je to ponovio nekoliko puta. A to mu je kao jača strana. Treba se upitati i što rade naši treneri golmana.
  • Crni86
    22.9k
    tu se slazem. Imao je i onaj napad prije kad je bio faul ovakav izlet.

Pa onda i ono istrcavanje pred kraj tekme di sam samo cekao da se sudi penal.

Meni se cini da je fila vikao “ja”, a da su oba stopera pustila, ali opet je sergi trebao malo vise visit na ledima ovom napadacu. On je doslovce bio sam samcat. Mckenna ga isto pusta. Ko da su se svi dogovorili ajmo ga pustit ko ga j…

Ugl cjelokupna zadnja linija je djelovala konfuzno, kao da igraju prvi put skupa. Nervoza i nesigurnost su se uvukli kod onog prvog filinog prvog plivanja. U istrcavanjima kao da sam gledo Nevu… dobro kazer under pitanje je sta radi mrcela s nasim golmanima jer ovo je vise smijesno. Silvio Cavlina je opet slobodan i nadam se da se razmislja da ga se vrati u stozer
  • hardek
    11.1k
    Reakcija javnosti na ovu utakmicu je nevjerovatna. Kao da smo izgubili 4:0 od ekipe sa Gibraltara. Baš je čudno što forma nije tempirana za prvu utakmicu u sezoni.
  • Kermit
    984
    Nakon prospavane noći još sam sigurniji da ćemo Thun proći.

Nisu oni ništa extrera pokazali, mi smo im previše pustili. Raduje gol za remi i to da Kova sigurno nije slijep. Nadam se da je ovo obrani bio loš dan i da će u uzvratu bolje stajati. Tu smo bili loši, od čitanja igre, postavljanja, inteniteta duela. Tako je pao i gol, čovjek sam u 16 metara između dva stopera.

Neću secirati previše pojedinačno, ali ono što se na TV-u moglo zamjeitti jest manjak samopouzdanja kod Domingueza od prve lopte koju je izbio u aut, a mogao je poslati gore. I tu je TV pokazao Kovu koji mu je to i rekao. Kada u to uklošpiš Valinčića koji nikako da dosegne jesensku formu onda imaš problem na desnoj strani i to veliki. Nije ni lijeva bila bolja. Odluka da se stavi McKennu koji je bio na svjetskom i nije u ritmu je bila malo hazarderska poikraj Galešića, a i Goda je ispadao više puta pa ga ja naš dobri Škot kudio u više navrata.

Zajc si je zakomplicirao tekmu sa žutim i odmah se gubi taj intenzitet u sredini, jebiga to je čak i podsvjesno. Miške je bio dobar zato, a i Vidoviću se ne može puno toga zamjeriti, bio je solidan. Krila korektno, napda korektno. Bili su u prilikama, zabit će, bitno nam je da imamo ta xG s njima, a imamo ga.

Sve u svemu prolazna ocjena. Thun ne može puno bolje od ovoga, a mi imamo rezerve.
  • Thor
    3.3k

Bravo ekipa, svaka cast na putu i odlicnom navijanju :party: :heart:
  • Crusades
    24.9k
    Prema naprijed smo bili s kreacijom na razini drugog dijela prošle sezone, falilo je malo koncentracije i mirnoće da postignemo još koji gol. Time bi veliki dio obavili i jučer.

Prema nazad je bilo puno više problema, tu dio pripisujem terenu, a dio tome da Mckenna nije prošao dobar dio priprema (ne znam zašto ga se odmah bacilo unutra, a Galeta ostavilo vani).

Sve u svemu, vjerujem u prolazak na domaćem terenu i sigurniju i bolju predstavu.

Nemam riječi ni komentara više za pojedince ovdje koji su nakon prve utakmice u sezoni i slabijeg perioda u njoj sposobni izvlačit generalne zaključke i predviđanja kako će sezona završit na temelju toga.
  • Roky
    124
    Mislim da previse panicarimo ima stvari koje treba popravit al kad smo igrali kak inace igramo malo brze po podu kombinirali odmah bi dolazili u opasne situacije a Thun fakat dopusta dosta tak da bude bolje u uzvratu.
  • Facke
    8.4k
    Smesne kak se hajka dize. Index odma "Dinamo ima problem zvan SHNL". Nek si male pogledaju protiv kakvih sme se mi mucili ranije vu ti pretkola. Taj rezultat vane protiv Thuna je sasvim v redu. Mogli sme mi unatoc male losije igre scera pobediti i 4:1 da sme koristili prilike. A te se nece videti? Ima nas kadar jos bausteli. I moral se bude jos neki igrac dopeljati ali imame jos vremena.
    Tak da opce nema mesta panike i za negativnost.
  • Ljubo
    1.2k
    Nakon sto sam odspavao i malo razmislio o utakmici, dojam je puno bolji nego većini sa Zone, jedini problem po meni je bio stajanje naših osmica užasno visoko od obrane, zato i jesu ovi uzeli svaku drugu loptu. Koliko god su Zajc i Vidović doktori prema naprijed toliko im fali trčanja prema nazad i igranja obrane. Kacavenda je u 10 minuta zajedno sa Topićem pokazao da ima tu mjesta za njega. Jedino moramo dobro razmisliti je li Moris desni bek sa kojim mislimo izgurati sezonu, ja mislim da nije. Ovi su zreli za par komada na Maksimiru i to sigurno prolazimo
  • DiddyGuela
    6.2k
    Nakon pregledanih sazetaka moram reci da mi i dalje ostaje zamjerka za nasu organizaciju igre. Ne znam zasto smo izgledali tako neorganizirano. Pogotovo to vrijedi za zadnju liniju. Na trenutke su igrali kao da se vide prvi puta u zivotu. Mora to bolje, mislio sam da smo te neke pocetne bolesti prerasli.

Sa napadacke strane smo bili dobri. Falilo je malo intenziteta i mekoce u zadnjem pasu ali jebiga... s obzirom na onaj "travnjak"... dakle napad me ne brine. Opasni smo, stvaramo dovoljno prilika.

Ali uzi dio obrane i defanzivna tranzicija su jucer bili na trenutke kaoticni.
  • emilperska
    17.4k
    Zadnji put kad smo igrali 2.pretkolo bila je Astana pod Bišćanom, nju smo prebili u obje.

Ali prije tog.. Shkupi pod Čač mačom, Islanđani pod Krznarom, Cluj pod Mamićem sve tesko, ali baš teško mučenje. Tako da s obzirom na povijesno iskustvo, ovo je za 1.utakmici vani čisto ok.
  • austrijanac
    12.3k
    Mozda smo svi imali prevelika ocekivanja nakon prosle sezone i prijateljskih tekmi.
    Jutro nakon si vratio tekmu uz kavu i posao, nije to tak loše kak se kenjalo.

Prvo poluvrijeme, tri zicera, drugo poluvrijeme skidanje s linije.

Jedina zamjerka mi i dalje ostaju te zamjene.
  • din
    1.4k
    Ima netko link na sažetak?
  • Kumerle
    3.1k
    Besplatan savjet za ZD predictor - doma pobjeđujemo 3:0
  • NoSkillan
    353
    mislim da kač i topic nisu zamjene koje ti mogu donijet prevagu neku, jokeri s klupe sto bi se reklo, da je stojkovic bio dostupan i da su usli tipa on i bakrar mislim da bi puno bolje bilo, al svakako zamjene kasne gubis od 20. minute i ti si do 80. napravio jednu zamjenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.