• Davieboy86
    1.4k
    Veze ti sinko o nogometu nemas.Prati radije kriket
  • Mr Anderson
    20.8k
    Meni je skroz neozbiljno, tko god da je odgovoran, da smo doslovno u 5 do 12 treneru izbacili Bakrara iz prvih 11.rioda

Baš me zanima koji je razlog. Možda je on tražio da ne igra, prijavio ozljedu.
  • debeli biciklist
    43
    rezultat solidan, igra prosječna...minus treneru za samo tri izmjene, triba je bar perez vinlofa ubacit zadnjih pet minuta...
  • dzg717
    1.3k
    Vidovic i topic nek budu krila ako vec nece Bakrar ostali su katastrofa
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Meni se cini da nam je podloga odigrala preveliku ulogu u ovoj utakmici. Ocekivao sam brzu prilagodbu, ali i u takvim uvjetima je Beljo ono morao zabit, a Lisica puno bolje reagirat.
    Drugi dio odlucnije, ali kasni se sa zamjenama. Orsic mi nije ostavio dobar dojam ni lijevo, a ne razumijem onda saltanje desno. Kacavenda kao istaknutija zamjena na pripremama samo 10 minuta u utakmici gdje nam veza skripi.
    Valincic ako ovako nastavi nece vrijedit perec, bas tesko objasnjive odluke. Imao sam bolje misljenje o Filipovicu, ali ovo je bas lose. Posebno mi je nevjerojatno ovo otezanje sa izvodenjem slobodnog dok imas momentum na svojoj strani i 2 minute do kraja.
    McKenna nam je svima drag, ali ovo nije prvi puta da linija puca na njemu. Mislio sam prosle sezone da ce to doci na svoje s uigranoscu, ali i dalje ima svega. Daj Galesica za totalni nogomet.
  • Ritam Ulice
    3k
    Razvalit cemo ih doma kaj se tresete
  • El Madrigal
    889
    Rezultat, više-manje pošten. Doduše, uz ovako lošu igru, imali smo više sanse za pobjedu. Kadar nam nije za LP, ali kvale bismo trebali proći barem do POa. Također, sto se kadra tiče, osim što nam fali 3 prava pojačanja, mi niti nemamo širinu nikakvu na klupi, malo je to igrača.
    Danas krila i bekovi jako loši, golman izuzetno loš- nesiguran, neodlučan, šeprtljav (u...o se u gaće). Thun, vjerujem, prolazimo doma i onda nam se vraća
    Stojke. Ne znam što se dogodilo s Bakrarom, ali kad je vec dogovoreno da ostane još te 2 tekme, onda je i trebao igrati.
    Uglavnom, kad se vrati Stojke, dođe Livi ili bilo koji drugi golman malo jači od Filipovića, plus jedno pojačanje u napadu (krilo) i vezi, bit ce dobro. Za sada zdrijeb je u redu, nadam se i vjerujem da dolazimo u PO.
  • kajjaznam
    474
    Previše zaključaka nakon prve tekme
  • ElDorado
    12.6k
    Kova:
    - očito rastegnute linije, besmisleni mekani presing, stalno su nam ubacivali iza ledja. Nije uopce reagirao da digne obranu ili spusti vezu
    - opet zakaanjele zamjene, ne vjeruje u igrace. Topic mu asistirao, Kač digao trku. Galesic je trebao na beka.
  • CastAway1986
    6k
    Od euforije prije utakmice do komentara u pola sata kakvi se ni na Facebooku nemogu procitat..
    Imali smo bar 3 stopostotne šanse i dva njihova ciscenja s crte nazalost realizacija nam je bila očajna, stoperi po meni dosta loše !
    Svejedno mislim da cemo proci bez problema
  • Raul
    443
    Na kraju dobar rezultat, na Maksimiru će morat biti bolja igra ako se želi proći dalje.
  • Do kraja2023
    441
    Nakon razocaravajuceg 1.pol na kraju zadovoljan.
    Cak sam uvjereniji u prolaz nakon utakmice nego prije pocetka.
    Bolji smo i to cemo pokazat na Maksimiru.
  • criticus
    8.7k
    Mi teško da možemo lošije, pitanje je jel oni mogu bolje.

Tužno mi je nekako, antiklimaktično. Vjerojatno sam bio nerealan ali prva utakmica sezone nosi pretjerane emocije.
  • Dudu
    3.2k
    Meni uopce nije lose toliko, jako zanimljiva utakmica.

Dobre sanse, losa realizacija i obrana/golman nisu jos najbolje uskladjeni, ali generalno ok.

Bitno samo da dobijemo doma, onda lako za Zalgiris.. do PO stignemo dovesti 3-4 igraca.
  • Masto
    1.9k
    pričalo se, ako se prođe thun da ce bit show
    Pa da vidimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.