• Dinamovapriča
    926
    Zgazit ćemo ih na Maksimiru!
  • rokikaciga
    16k
    i to snima starce. Di su sisate svicarke? Razmazilo me svjetsko i zelenoortske dame.
  • podravskimodrikibicPMK
    322
    Moglo je biti bolje, moglo je biti gore
    S obzirom da smo izjednačili u 80 i nekoj nije loše na kraju
    Al po meni sažetak cijele tekme-GORIT ĆE MAKSIMIR ZA SEDAM DANA, SVI NA TEKMU
  • SAS1987
    20.4k
    Nemamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove... :lol:
  • Goncalo Santos
    4.1k
    goda prema naprijed u trenutku kada lovimo rezultat ne daje nista, tijelo uvijek okrenuto tako da vrati loptu iza, alibi napucavanja je jedino sta koze ponuduti u fazi napada
  • Jaro
    12.3k
    Solidno za prvu utakmicu u sezoni. Sansi hrpa, realizacija dost slaba, iza malo previse panike. Bitno bez zaostatka pred uzvrat.
    Al bome nisam vidio dugo tako los ulazak neke zamjene kao Hoxha veceras - jel on ijednu pozitivnu (ili bar neutralnu) odradio na terenu? Totalno van bilo cega...
    Kova mora pocet vjerovat Topicu, pa makar za pol sata po tekmi, a ne kemijat s izmisljanjem i seljenjem Hoxhe ili Orse desno...
    Divljak nam je pol momcadi (iako se meni Vida svidio veceras, nepopularno, znam)
  • Kermit
    980
    Zgazit ćemo ih na MaksimiruDinamovapriča

Baš to. Ni danas ih se nije ništa pitalo. Pita se samo nas. Idemo dalje
  • rioda
    17.5k
    Valinčić daleko najgoriElDorado

Highlight njegove igre danas je ono kad je traljavo i jedva izbacio u korner, pa onda to slavio onako sa šakom u zraku :lol:
  • Jos-Optimus
    12.1k
    pa kakve veze te 2 tekme imaju? Ovdje je vidljivo da smo duplo bolji, kad staneno na normalan teren nemaju šanse. Pa Orša i Vidović su se kretali kao kitovi
  • Ljubo
    1.2k
    Zadovoljan sa rezultatom, igra onako, na momente malo dobra pa panika u obrani. Konkretniji u napadu i ovi padaju na Maksimiru. Iako mislim da su nam bekovi najslabije pozicije bile danas.
  • Thor
    3.2k
    Prva tekma, tvrda. Mi tvrdi,tvrd teren,uigravanje. Pozitivan rezultat. Ja zadovoljan. Popravit ce se igra, dignut ritam. Doma trava, pun stadion. Prolazimo to. Nisu ovi nis bitno. Samo samo vise koncentracije, agresije,pucat po golu i blize linije.
    Nema straha. Ajmoooo dinamooooo :love:
  • Shimano9
    54
    Kažu neki kad sam pitao jel Goda razina, Goda je beton, kažu Godu ne damo, a Goda nit naprijed ni nazad ne ide nikako. Vinlof je za njega doktor prema naprijed bar. A i Valinčić lošiji od Tabinasa na pripremama, al ok, ima prednost iskustva pa... samo do kad čekati jer on od prošle sezone ne može naći formu
  • Mr Anderson
    20.8k
    Highlight njegove igre danas je ono kad je traljavo i jedva izbacio u korner, pa onda to slavio onako sa šakom u zraku :lol:rioda

Ne znam kaj se s tim dečkom desilo. Stalno krive odluke i dekoncentracija defanzivno.
  • Jurki
    26.9k
    Dobro je, bilo je bitno izjednačiti da doma ne naganjamo minus. Sva draž pretkola pred nama...vjeko1701

Bome, zaboravili smo nakon 2 sezone kakva je to muka i patnja probijati se kroz pretkola.
    Ne sjecam se kad je to bilo pičkin dim

Svaki srpanj isto sranje.
    Bit ce to sve dobro.
  • Archangel
    150
    To nije važno već godinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.