• Wallace99
    60
    Ma bit će to dobro. Još koje pojačanje nek kapne, samo me brine ovaj Filipović na golu. Nema do Livija.
  • Denle
    485
    Valincic je rijetko neinteligentan igrac. Fascinantno koliko jedan igrac moze pogresnih odluka donijeti u jednoj utakmici
  • Nogo
    12.2k
    Ovo šta igra Goda može svaki bek odigrati. Jbt nama trebaju bekovi koji idu 1:1. Zašto Vinlof ne igra? Šta je sa Bakrarom? Ma..

Bravo Topić i Zajc! :heart:
  • Paggini
    92k
    Ovaj režiser mislim da je snimio svakog navijača s gostujuće tribine barem dvaput, a neke i triput
  • Mlađi referent
    15.9k
    Ma dobro je ovo, kvalitetniji smo od njih

Remi u Švicarskoj za otvaranje sezone, neloše. Ajmo dalje!
  • Mr Anderson
    20.8k
    Nama su bekovi najslabije karike danas i oba su zavrsila utakmicu...Goncalo Santos

Kaj pričaš ti? Goda bez greške odigrao, Valinčić dosta loše defanzivno.
  • njurci10
    613
    Kako sam ie rekao biti će bolje u drugom.djelu.
    Bilo je
    Mislim da će na Maksimiru biti laganih 3:0
    Ali opet ne treba ih podcijeniti jer smo danas to očito napravili..
  • eol12
    975
    Dvije stvari: minus treneru, staviti orsica desno koji je umoran umjesto da uvodiš Topića, totalna greška, šta je htio s tim dobiti, druga stvar, možda probati s vinlofom i galesicem jer imaš 5! Zamjena
    Minus upravi: nemaš zamjenu za Belju, nemaš veznjaka za uvest, nisi rješio golmana
    Dobar rezultat, prolazimo ovo
    Neizvjesno je, vise će ljudi doći na tribine
  • Hnlovac
    7.1k
    Puna šaka brade
  • vjeko1701
    26.7k
    Dobro je, bilo je bitno izjednačiti da doma ne naganjamo minus. Sva draž pretkola pred nama...

Ajde dečki, doma pokazati ko je gazda i proći ovo.
  • Filip 91
    2.5k
    I protiv Young Boysa je prva tekma završila 1-1 u Švicarskoj, ne ponovilo se u uzvratu.
  • Masto
    1.9k
    Imamo gol u gostima
  • NB86
    17.6k

Golman, bekovske pozicije dosta upitne, vezni POD HITNO, kad bi utopili hoxhu jednog kapitalca lijevo i mozemo o necem pricat, ovo trenutno s ovom igrom je konferencijska liga, dodaj stojke-a i recimo 30ak% gore formu sto je realno jer je ovo prva utakmica i prolaznik si u europa ligi ko prosle sezone
  • ElDorado
    12.6k
    Valinčić daleko najgori, sramotan u defenzivi. Ali linije nam rastegnute ko žvakaća. S takvom organizacijom nemamo kaj trazit u europi. Ne mogu to jednostavno shvatiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.