• NORTE
    26.7k
    Prosječan navijač nema pojma o tome što je Ristovski napisao na društvenoj mreži prije 4 godine. Kao što se ne sjeća ni Špikićevog intervjua od prije 2 godine.deda

Itekako ima pojma, ne živimo u kamenom dobu. To je napisao prije 2 godine dok je igrao u Sportingu, a ne 4 dok je bio u Rijeci. Prosječan navijač voli Ristovskog a mrzi Caktaša, koliko je to bolesno ne moram ni napisat. Rivalstvo kao takvo je odavno oslabilo (Andrijašević, Čop).
  • vjeko1701
    28.2k
    IbañezaNORTE

Kaj je on napravio da ga se stavlja u istu rečenicu sa deklariranim četnikom?

voli Ristovskog a mrzi CaktašaNORTE

Tko molim te mrzi Caktaša?
  • The Undertaker
    10k
    Kad bi krenuli eliminirati sve one koji su nekad govorili ili radili protiv kluba lista bi bila duga.
  • marcio amoroso
    53.1k

A bilo bi ih i u našim redovima.
  • marcio amoroso
    53.1k

Vidi, da se mene pitalo ja Ristovskog nakon one majice nebi nikada doveo u Dinamo, baš nikada, ali nažalost me se ne pita.
  • Crusades
    25.5k
    Ma dobro, mi imamo niske kriterije, tj uopće ih nemamo. Trener i sportski direktor nam pjeva tovarske pjesme, o tome se niti jedna rečenica ne napiše nigdje. Tak da, dobrodošao u klub, sjedni udobno se smjesti. Tko god da jesi i šta si radio.
  • NORTE
    26.7k
    Ristovskog nakon one majice nebi nikada doveo u Dinamo, baš nikadamarcio amoroso

Koje majice?
  • marcio amoroso
    53.1k
    Koje majice?NORTE

Ne znaš za majicu?
    Pa poruka na društvenoj mreži uopće nije nikakva uvreda i ništa strašno. Rijeka je čestitala Dinamu na prezimljavanju a on napisao u komentar “i oni bi vama čestitali”.
  • NORTE
    26.7k
    Ne znaš za majicu?marcio amoroso

Ne, o čemu je riječ?

poruka na društvenoj mreži uopće nije nikakva uvreda i ništa strašno. Rijeka je čestitala Dinamu na prezimljavanju a on napisao u komentar “i oni bi vama čestitali”.marcio amoroso

Dovoljno da nikad ne dobije ponudu Dinama. Da jedan stranac nogometaš Sportinga ima toliki problem s Dinamom da ide komentirat povijesni uspjeh na kojem njegov bivši klub sportski čestita.
  • Eduardo
    30.3k
    Ne, o čemu je riječ?NORTE

mgxz9yryzk87viv3.jpg
  • flexXy
    3.3k
    Bulatov transfer je prakticki gotov. Sibenik ima jos par ponuda ali je nasa za sada najpovoljnija za njih.
  • LovroZG
    1.3k
    Bulat? Jel mi to planiramo igrat s pet veznih ili? Već sad imamo na njegovoj poziciji Ademija, Mišića, Franjića, Jakića i Burtona, nadolaze Đira i Đurasek na posudbama, kud ćemo još s njim?
  • immerwieder
    1.8k
    Bulat mi se čini da bude na jesen bolji od svih tih veznih
  • flexXy
    3.3k
    Pa od svih njih je Bulat daleko najmladi i najveci talent. Decko ima 19 godina i iz vikenda u vikend pokazuje da je vec sad solidan igrac.
  • Beowulf112
    461
    Treba ga zakaparit.Sad ocemo li ga odmah sljedece sezone u vatru gurnut ili dat da se kali jos jednu sezonu negdje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.