• Nolifer
    5.9k
    Blebnut ću, a da nisu uspjeli možda dogovorit transfer Jaira???
  • Ludovic IX
    5k
    ja mislim da je Lovrić u pitanju a to mi se nikako ne sviđa. em, jednodimenzionalan igrač, em nam ne treba, em oslabljivanje kluba koji nama leži ali ne leži nikome drugom
  • deda
    26.3k
    Mladi Anton Mlinarić (2002) izgleda prošao na probi. Igra stopera, dolazi iz Sydneya.
  • Eduardo
    16.8k
    Naslov u SN je bomba - ‘NOVI GVARDIOL‘ PROŠAO NA PROBI DINAMA!

    Dinamo Zagreb se etablirao kao klub koji razvija mlade talente pa svako malo dobijemo obavijesti iz inozemnih medija, poglavito s engleskog govornog područja, o interesu nekog mladca za dolaskom u plavi dres. Zadnja je vijest o Antonu Mlinariću (18), 192 cm visokom stoperu Sydney FC-a, koji je na probi u Maksimiru.

    Prema pisanju australskog nogometnog portala The World Game, Mlinarić, koji ima dvojno državljanstvo, lani je trebao na probu u kijevski Dinamo, ali je to otpalo zbog pandemije covida-19.

    Iako mu ugovor sa Sydney FC-om ističe tek 2022., Mlinariću je dopušten dolazak u Zagreb, potvrdio je njegov agent James Hardy, koji Dinamo zove "jednim od najproduktivnijih klubova za razvoj mladih igrača".

    Iz Dinama su nam neslužbeno povrdili da su zadovoljni stoperom koji je ljevak i voli iznositi loptu, kao i Gvardiol te ga planiraju do ljeta priključiti juniorima, a potom u B-momčad. Mlinarić je igrao i za U17 reprezentaciju na SP-u u Brazilu 2019.
    — SN
  • NORTE
    8.4k
    Razlika je u rivalitetu. Ne možeš usporediti rivalitet Dinama i Rijeke sa rivalitetom Dinama i Hajduka.

    Dat ću ti jedan primjer.
    Ristovski je bio jedan od glavnih igrača šampionske rijeke i jedan od idola navijača, usporedio bi ga sa Pašalićem kod tovara.
    Prosječan Dinamov navijač će puno lakše prihvatiti Ristovskog nego Pašalića.
    Pričam o prosječnom, ne o tebi ili o meni.
    marcio amoroso

    Je li "prosječan navijač Dinama" toliko glup da mu smeta dolazak igrača iz Hajduka a ne smeta mu netko tko je (vlastitim postupcima) pljuvao po Dinamu? Pa nije Hajduk nekakvo zlo. Poanta je da igrač koji se očešao o Dinamo bez ikakvog razloga nema šta tražit u Dinamu, bio on igrač Cibalie, Istre ili Sportinga. Mrziteljima Dinama nije mjesto u klubu. Hajdukovcima je ako ga/nas poštuju, prezivali se oni Ivić, Sedloski, Bošnjak, Moro, Menalo ili Jairo.

    Pašalić je primjer ekstremnog hajdukovca koji nikad ne bi došao u Dinamo i to je normalna stvar, ali kad igrač Sportinga pljuje po Dinamu pa potpiše za klub i prosječni navijač slavi novog desnog beka e to nije normalna stvar. Isti taj prosječni navijač bi prigrlio i Ibañeza ili Ognjena Vranješa.
  • deda
    26.3k
    Prosječan navijač nema pojma o tome što je Ristovski napisao na društvenoj mreži prije 4 godine. Kao što se ne sjeća ni Špikićevog intervjua od prije 2 godine.
  • NORTE
    8.4k
    Prosječan navijač nema pojma o tome što je Ristovski napisao na društvenoj mreži prije 4 godine. Kao što se ne sjeća ni Špikićevog intervjua od prije 2 godine.deda

    Itekako ima pojma, ne živimo u kamenom dobu. To je napisao prije 2 godine dok je igrao u Sportingu, a ne 4 dok je bio u Rijeci. Prosječan navijač voli Ristovskog a mrzi Caktaša, koliko je to bolesno ne moram ni napisat. Rivalstvo kao takvo je odavno oslabilo (Andrijašević, Čop).
  • vjeko1701
    5.9k
    IbañezaNORTE

    Kaj je on napravio da ga se stavlja u istu rečenicu sa deklariranim četnikom?

    voli Ristovskog a mrzi CaktašaNORTE

    Tko molim te mrzi Caktaša?
  • The Undertaker
    3.7k
    Kad bi krenuli eliminirati sve one koji su nekad govorili ili radili protiv kluba lista bi bila duga.
  • marcio amoroso
    31.4k

    A bilo bi ih i u našim redovima.
  • marcio amoroso
    31.4k

    Vidi, da se mene pitalo ja Ristovskog nakon one majice nebi nikada doveo u Dinamo, baš nikada, ali nažalost me se ne pita.
  • Crusades1986
    9.3k
    Ma dobro, mi imamo niske kriterije, tj uopće ih nemamo. Trener i sportski direktor nam pjeva tovarske pjesme, o tome se niti jedna rečenica ne napiše nigdje. Tak da, dobrodošao u klub, sjedni udobno se smjesti. Tko god da jesi i šta si radio.
  • NORTE
    8.4k
    Ristovskog nakon one majice nebi nikada doveo u Dinamo, baš nikadamarcio amoroso

    Koje majice?
  • marcio amoroso
    31.4k
    Koje majice?NORTE

    Ne znaš za majicu?
    Pa poruka na društvenoj mreži uopće nije nikakva uvreda i ništa strašno. Rijeka je čestitala Dinamu na prezimljavanju a on napisao u komentar “i oni bi vama čestitali”.
  • NORTE
    8.4k
    Ne znaš za majicu?marcio amoroso

    Ne, o čemu je riječ?


    poruka na društvenoj mreži uopće nije nikakva uvreda i ništa strašno. Rijeka je čestitala Dinamu na prezimljavanju a on napisao u komentar “i oni bi vama čestitali”.marcio amoroso

    Dovoljno da nikad ne dobije ponudu Dinama. Da jedan stranac nogometaš Sportinga ima toliki problem s Dinamom da ide komentirat povijesni uspjeh na kojem njegov bivši klub sportski čestita.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.