• Crusades
    24.8k
    Narativ sličan kao i kod nekolicine kolega (što bivših što sadašnjih) ovdje.

Pretjerana skepsa, pesimizam, potenciranje kraha u slučaju eventualnog neuspjeha i lažna briga za dobrobit Kluba...
  • ElDorado
    12.6k
    Ja uopće ne kužim kaj ta spodoba hoće. Pokušao sam se oko neke teme s njim malo vrlo dobronamjerno raspraviti ali to je nemoguće. Tupi svoje kretenizme i ne odustaje. Nitko ne kaže da smo u bajnoj situaciji, što uostalom govore svi u novoj Upravi da do izgradnje novog Maksimira treba izdržati, ali toliko jebene zlonamjernosti, pametovanja i prekenjavanja. Lik misli da može izbrisati svoju prošlost i onak s visoka docirati. Mrš.
  • DerHerrKool
    1.4k
    Ma frajer je govno. Uvijek sve iz najnegativnijeg mogućeg kuta jer bi se njegov period u klubu mogao prikazati kao pozitivan jedino ako se sve totalno raspadne. Zato frajer doslovno navija za raspad pod krinkom brige za Dinamo. Fuj
  • vjeko1701
    26.7k
    Kod ovakvih ljudi koji imaju ovaj ili onaj interes da ispadne da su bili bolji i slično još razumijem nadu u krah. Ne podržavam, i dalje je to dno ljudskih ambicija i sebičnosti ali razumijem.

Al zato navijači, oni kojima je jedini konj u ovoj trci to da ispadnu da su bili u pravu, koji bi radije gledali propali Dinamo samo da mogu pametovat i naslađivat se nego uspješan Dinamo ali da moraju progutati vlastito govno. E od toga nema niže, to je onaj najodvratniji oblik ljigavosti i egocentrizma. Najjadniji primjerak čovjeka.

Neki od njih se i dalje šuljaju po ovom forumu i misle da ne prepoznamo njihov brend ljige.
  • Zagi
    18.4k
    Ne vidim fundamentalnu razliku.
    Posve ista razina egocentrizma.
    Jedan zeli ispasti pametan na fejsu pred par-sto ljudi, jedan u lokalnoj birtiji pred njih pet.
  • criticus
    8.7k
    Iole pismen čovjek, dakle ne financijski, nego da se zna potpisat, može lako opovrgnut tezu: Dinamo propada bez LP. Klub koji ima kapital u 3 igrača da pokrije 70% godišnjeg budžeta i svejedno bude prvi favorit za osvajanje titule i najbolja momčad u ligi nemože propasti zbog jednog rezultata.
  • Jurki
    26.9k
    Đubre me blokiralo na fejsu, kad sam ga pital nekaj vezano na bivsu upravu tj vrijeme kad je on bio dio te uprave.
    Govno pandursko.
  • NKDZ86
    8.9k
    Znači još uvijek uvodi crne liste, nije niš naučio :rofl:
  • FazeN
    7.3k
    Đubre me blokiralo na fejsu, kad sam ga pital nekaj vezano na bivsu upravu tj vrijeme kad je on bio dio te uprave.
    Govno pandursko
    Jurki

:lol: :lol: zakaj me to ne čudi haha
    Čini se da je makao objavu od jutros, ja je ne vidim :D
  • Dzoni
    6.9k

To ti je blagoslov
  • Benedikt
    208
    Dobar mu je tajming. Da ima imalo srama ne bi u životu više ništa javno objavio u vezi Dinama. Čak je i effing canjuga ispao veći gospodin od njega
  • Teofil Kateran
    4k
    Đubre me blokiralo na fejsuJurki

Ja sam samo stavljao emojije smijanja na njegove komentare pa me blokirao.

Ali sad mi je lakše u životu kada ni ne vidim te objave.
  • ElDorado
    12.6k
    Zbrisao je objavu
  • Jurki
    26.9k
    Zbrisao je objavuElDorado

Zgleda i on čita Zonu. :rofl:

To ti je blagoslovDzoni

Jos bi razmel da je pitanje bilo provokatorsko ili bezobrazan komentar. Nekaj je bila rijec o skoli.. pa sam ga pital zakaj tak nije bilo rađeno u vrijeme kad je on bil u klubu.

Svi znamo da ga guši kaj Dinamo ide naprijed, kaj klub raste, da je sve veca posjeta na onak oronulom stadionu, da krece B ekipa, da je nikad vise sponzora, clanstvo raste.

Zakaj si je osnuje svoj Dinamo, pa da vidimo kak je sposoban.

Nek se samo guši, dobro je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.