• Droljo
    30k

Prenosio je neki brazilac i urlao tako. Vidio sam
  • badjibadara
    10.2k
    Istina. Urlao je i neki dan na tekmi Malisheva - Vllaznia. Možda i jače.

https://www.youtube.com/live/QFbRPWZLi5E?si=WM_oq1iro1wf2A4m
  • Danko
    3.4k

Znači frane ne plaća hdtv nek gleda ilegalne streamove
    Frane ak nemaš 2 € javi, skupit ćemo
  • Thor
    3.2k
    [img]http://Screenshot-20260719-232759-You-Tube.jpg

Naletio sam na ovo na y tubu...pa reko da podijelim taj "pametni"razgovor magareta sa magarcom.
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    iz godine u godinu najavljuju nam propast, a mi sve bolji i bolji. Voljeli bi i oni da mogu tako "propasti".
  • Mr Anderson
    20.7k
    Ovakvi likovi koji se predstavljaju ko navijači Dinama su mi sto puta odvratniji od običnih tovara. Nema pojma u ničemu, vjerojatno ni ne ide na utakmice, ali to bude sve propalo jer nema Zdravka da drži pod kontrolom...i dijeli karte za 1 kunu.
  • Jurki
    26.8k
    ja bi samo takve pacijente pital.. ok, dobro ako su bivse uprave bile tak sposobne, zakaj nisu sa zarađenim novcem od transfera i liga prvaka kupili negdje zemljiste i napravili kamp?
    Ne moze nitko reci da novca nije bilo.
    Kuzim da klub nemre sam rijesiti problem stadiona.. ali 20ak milja eura se moglo i moralo uloziti u infrastrukturu.

Al ce ti isti reci.. ali ali prodalo se igraca za kamione eura, kao da smo neka firma pa je to mjerilo uspjeha, a ne nogometni klub.
  • Droljo
    30k
    20ak milja eura se moglo i moralo uloziti u infrastrukturuJurki

Pa uložilo se 15. Ofarbao se stadion, hotelčić se napravio i kapelica presvetlog mamićevog starog...
  • Jurki
    26.8k
    ah da i njegove jacuzzije u susjednoj nam drzavi.

Zapravo sam mislil na kamp. Mi smo valjda jedini ozbiljniji nogometni klub koji je toliko novaca okrenul na transferima i ligi prvaka.. a nemamo kamp.
    Kao da je to svemirska postaja, a ne 7-8 nogometnih terena i zgrada uz to.
  • Filip85
    1.4k
    https://www.youtube.com/watch?v=4FFNIcgKjHg Deda na misiji "Spašavanje vojnika Mudražije"...

Na 2:22 kao da će zaplakati... :lol:
  • Jurki
    26.8k
    pogledal 20ak sekundi i mogu konstatirati da je ovo video koji moze vrlo uspjesno rijesiti problem i najgore konstipacije.
    Nadam se da ce Mudri uskoro u temu bivsi igraci i treneri.
    Da se razmemo, nemam nis protiv Mudrog, al kak god da sagledamo stvari.. jednostavno nije kvaliteta za Dinamo i tu sva prica staje.
  • Filip85
    1.4k
    A bome i neki komentari ispod videa isto bi mogli na "recept" protiv zatvora...
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    Izgleda da balkan tetak nije dobio mukte dres ove godine pa kreće paljba po klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.