• criticus
    8.6k
    Kaj s onom ružom na službenoj objavi kluba?BPAM

Nije ono ruža.
  • Gradina
    235
    Kaj s onom ružom na službenoj objavi kluba?BPAM

Dinamo x Jakov Jozinović - dres 26/27
  • Mlađi referent
    15.8k
    Meni je Stojaković jedan od ključnih razloga za dobru sezonu Lokomotive i njihovu smislenu igru.
    Igrač dobrog inteziteta, dobar u presingu, radi defanzivno, a uz to je pakirao i 12 komada u sezoni, sve iz igre.

Kad je momčad u posjedu, sviđa mi se njegov lurking uvijek negdje oko leđa obrane i vidim da bi u Dinamu mogao to iskoristit da zabije poneki važan gol.

Nisam ga očekivao u Dinamu, ali za 750k eura, nije loše rješenje osobito jer preferiram da je jedan napadač apsolutni broj 1, mislim da su konstantne rotacije tu promašaj, a on vjerojatno neće radit problem na klupi.
  • BPAM
    318
    Jakov Jozinovic? Kaj je on dinamovac?
  • Cosimo
    60
    Aleks da je zabio pet golova više, vrijedio bih pet puta više i inscenirao bi mu se odlazak u neki drugi klub.
    Ovako Dinamo prilično jeftino dobija igrača koji po svim zakonitostima ne može golgeterski podbaciti kao prošlu sezonu, a preostali arsenal u njegovom repertoaru je itekako dobar.
    Takva "Havertz-type" kretalica po napadačkoj trećini je nešto od vrijednosti za bilo koji tim, čak bi u teoriji veći doprinos nekoga takvog mogao biti vidljiv u europskim utakmicama gdje je prostor otvoreniji.
  • Sajla
    22.1k
    Jakov Jozinovic? Kaj je on dinamovac?BPAM

čovjek se sprda, nisi valjda ozbiljno to shvatio? ali kad si ga već spomenuo, mali je nećak hajdukovog Darka Jozinovića i navija za tovare.
  • BPAM
    318

Nije mi bila jasna poveznica pa i ako se sprda nisam skuzio foru.
    Malo mi slusa njega cijele dane vec mi pjesme izlaze na usi :)
    Znam da je necak od Darka, al mislim da nece pricat o nogometu kako bi ostao miljenik nacije.
    Isprike na offu
  • Sajla
    22.1k
    Znam da je necak od Darka, al mislim da nece pricat o nogometu kako bi ostao miljenik nacije.BPAM

već jest, izjavio je to kod Gnojmire. al sad smo već jako offtopic..
  • Sbkbbb
    494
    s obzirom gdje je pjevao nije ni cudo da je navijac “bilih”
  • Denle
    471
    Getafe se ukljucio u "utrku" za Bakrarom

Koji bi show bio da ga Getafe na kraju uzme Al Ahlyu ispred nosa
  • austrijanac
    12.2k
    Naginjat ce on i dalje Al Ahlyu
    Ocigledno je njima kulturološki to jako bitno, a i taj klub ima vrhunski status u Africi.
  • ElDorado
    12.5k
    Ali mogli bi pojačat ponudu
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Stojaković mi je nakon dugo vremena jedan domaći transfer vrlo uzbudljiv, zbog nešto drugačijeg stila igre i energije koju donosi, mislim da je ovo puno pametniji potez od Prevljaka, a možda i potez koji se planirao bez obzira na Prevljaka.
  • shameless86
    2k
    SN Olivari
    Ne, nećemo platiti milijun eura za Prevljaka! Igrač je preko svojih agenata izrazio želju za dolaskom, ne želimo da radi nikakve probleme u Istri, to nije način Dinama. Ali nećemo odstupiti od naše ponude koja iznosi pola milijuna eura. Uostalom, platili smo mlade igrače Valinčića i Lisicu 1,2 milijuna eura, dečki su ogroman potencijal, pred njima su budući transferi. Pa nije onda logično da platimo milijun eura za igrača od 31 godinu.

- Mi zapravo ne vidimo problem. Ako ne sada, uzeti ćemo ga u zimskom prijelaznom roku, mi smo se s njim, odnosno njegovim agentima dogovorili, njemu je to kruna karijere, igranje na najvišoj razini. Nema tu nikakvog živciranja, nama se ne žuri. Sve može trajati i do sljedećeg ljetnog prijelaznog roka. Dinamo ima vremena.

Prevljaku ugovor s Istrom 1961 istjeće na ljeto 2027. godine. Dakle, Prevljak će doći u Dinamo, sada ili nešto kasnije. Ovog trenutka u vrhu napada Modri imaju sjajnog Belju, koji je ionako prva špica. Na zimu stiže i Junior Brumado, Brazilac koji je ozlijedio koljeno, ali na kojeg u Maksimiru i dalje računaju.
  • Crni86
    22.7k
    Znaci ponavlja se slucaj Radeljic. Pokazujemo misice ostalim klubovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.