• Mr Anderson
    21.5k
    svima se dogodi da nekad krivo pročitamo, glavno da nema šteteSajla

Hoće to od gemišta.
  • rokikaciga
    17.3k
    Znači Istra se riješila Marešića i Lončara za manje od pola milje, a od nas za 31godišnjeg Prevljaka sa manje od godinu dana ugovora traže milju eura. How yes no
  • austrijanac
    13.3k
    Lakse je dovest Smokija iz PSGa koji ce bit sretan da dobije visi postotak i simbolicnu cifru, nego Prevljaka iz kluba gdje je prvi napadac i realno jedini iskusan.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    533
    NK Croatia ima dobru ekipu tako da ovaj komentar i nema nekog smisla
  • ShanKu
    2.3k
    znam, pratim ih :up:
    Komentirao sam terene, stadione, igrališta..
  • Omake
    20.6k
    Nsoki je bio starter u svakoj utakmici u21 PSGa u ovogodišnjem Nike Premier league cup. Djeluje mi najvjerojatnije da su ga naši tu skenirali.
  • ZgDLions
    1.9k
    Aleksa trci 35.4 kmh znamo do nedavno da je bilo bitno da mozes prebaciti 34 kmh.

To nam je super, ali jel netko pratio kak se pozicionira i brani prekide, sa tom visinom bi bilo super da je u tom segmentu dobar.
    U Europi ak nas stisnu pred kraj, uvedemo ga, može istrčat kontru, a nikad višak još pokoja visoka glava u šesnaestercu.
  • mali M
    10.4k
    Ne znam... Čitam sve argumente i zbilja vjerujem struci jer iako ne bezgrešni (vilar, ljubo) sve rade s planom. Al nikako mi ne sjeda ovo sa Stojakovićem. Na Prevljaka sam digao obrvu, ali sam razumio zašto. Na Stojakovića sam digao obje obrve i tužno uzdahnuo. Djeluje kao panic buy, a znam da trenutni nemaju taj modus operandi. Nadam se da u pozadini Boban i Dabac kuhaju neko treće ime za napadača koji će imati više smisla.
    Vidjet ćemo kad i tko i ako će se slikati s Dabcem na potpisu
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Sta se Stojke vraca? Zna Boban ko je beka igrao u 4:0 razvaljivanju Atalante.
  • Paggini
    96.6k

I ja bih tužno uzdahnuo da je Stojanović
  • mali M
    10.4k
    Evo ispravio sam da vam je duša na mjestu.. poanta ostaje...
    I ja bih tužno uzdahnuo da je StojanovićPaggini

Al zato što je Stojaković si radosno uskliknuo? :lol:
  • Droljo
    31.3k
    znamo do nedavno da je bilo bitno da mozes prebaciti 34 kmh.ZgDLions

To je za stopere. Špica mora bar 55 potegnuti..
  • CastAway1986
    6.3k
    Pogledao sam jos dvije utakmice Hiroshime na You Tubeu, Kota Nakamura je nestvarno brz s loptom i bas šteta sto nije dosao u Dinamo ,al nek mu je sa srecom u Francuskoj..
    Svakako se piše da ce doci jos jedan napadac
  • BPAM
    332
    Kaj s onom ružom na službenoj objavi kluba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.