• Mr Anderson
    20.7k
    svima se dogodi da nekad krivo pročitamo, glavno da nema šteteSajla

Hoće to od gemišta.
  • rokikaciga
    15.8k
    Znači Istra se riješila Marešića i Lončara za manje od pola milje, a od nas za 31godišnjeg Prevljaka sa manje od godinu dana ugovora traže milju eura. How yes no
  • austrijanac
    12.2k
    Lakse je dovest Smokija iz PSGa koji ce bit sretan da dobije visi postotak i simbolicnu cifru, nego Prevljaka iz kluba gdje je prvi napadac i realno jedini iskusan.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    472
    NK Croatia ima dobru ekipu tako da ovaj komentar i nema nekog smisla
  • ShanKu
    2.2k
    znam, pratim ih :up:
    Komentirao sam terene, stadione, igrališta..
  • Omake
    19k
    Nsoki je bio starter u svakoj utakmici u21 PSGa u ovogodišnjem Nike Premier league cup. Djeluje mi najvjerojatnije da su ga naši tu skenirali.
  • ZgDLions
    1.8k
    Aleksa trci 35.4 kmh znamo do nedavno da je bilo bitno da mozes prebaciti 34 kmh.

To nam je super, ali jel netko pratio kak se pozicionira i brani prekide, sa tom visinom bi bilo super da je u tom segmentu dobar.
    U Europi ak nas stisnu pred kraj, uvedemo ga, može istrčat kontru, a nikad višak još pokoja visoka glava u šesnaestercu.
  • mali M
    10.3k
    Ne znam... Čitam sve argumente i zbilja vjerujem struci jer iako ne bezgrešni (vilar, ljubo) sve rade s planom. Al nikako mi ne sjeda ovo sa Stojakovićem. Na Prevljaka sam digao obrvu, ali sam razumio zašto. Na Stojakovića sam digao obje obrve i tužno uzdahnuo. Djeluje kao panic buy, a znam da trenutni nemaju taj modus operandi. Nadam se da u pozadini Boban i Dabac kuhaju neko treće ime za napadača koji će imati više smisla.
    Vidjet ćemo kad i tko i ako će se slikati s Dabcem na potpisu
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Sta se Stojke vraca? Zna Boban ko je beka igrao u 4:0 razvaljivanju Atalante.
  • Paggini
    91.5k

I ja bih tužno uzdahnuo da je Stojanović
  • mali M
    10.3k
    Evo ispravio sam da vam je duša na mjestu.. poanta ostaje...
    I ja bih tužno uzdahnuo da je StojanovićPaggini

Al zato što je Stojaković si radosno uskliknuo? :lol:
  • Droljo
    30k
    znamo do nedavno da je bilo bitno da mozes prebaciti 34 kmh.ZgDLions

To je za stopere. Špica mora bar 55 potegnuti..
  • CastAway1986
    6k
    Pogledao sam jos dvije utakmice Hiroshime na You Tubeu, Kota Nakamura je nestvarno brz s loptom i bas šteta sto nije dosao u Dinamo ,al nek mu je sa srecom u Francuskoj..
    Svakako se piše da ce doci jos jedan napadac
  • BPAM
    318
    Kaj s onom ružom na službenoj objavi kluba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.