• Olmic
    5.7k
    A zas opet poklanjamo igrace rijeci? Govna kao i tuga s juga
  • Goncalo Santos
    4.1k
    Zvonarek, hvala Bogu, potpisao za Estrelu
  • Paggini
    91.2k
    A zas opet poklanjamo igrace rijeci? Govna kao i tuga s jugaOlmic

S obzirom kako Živković igra zadnjih par sezona, ovo je čak i bagatela za nas iskreno
  • vjeko1701
    26.5k
    Aj znate šta, po prvi puta u povijesti Zone, slomili ste forumaša u Transferi rasprave.

Pozdravljam potencijalni transfer Smaila Prevljaka, idem opet gledati sažetke istre da malo bolje secirm
    Paggini

Nemoj se ljutit, zgužvat ćeš kaput. :D

Al ozbiljno sad, da, može se vjerojatno dovesti bolja opcija. Al nama treba netko najkasnije za iduće pretkolo i da ne košta puno. Vjerujem da se Prevljak može dogovoriti u par dana i da mu je jasno da dolazi kao zamjena. Ne vjerujem da će biti plaćem 1M.

Ak se spominje pol sata nakon kaj se ozlijedio Brumado (ako novinari ne izmišljaju govna), očito da je već na nekoj listi u klubu i da se već pričalo s agentom/Istrom po tom pitanju.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Ako je istina za Prevljaka, baš me zanima financijska strana tog transfera. Odšteta, a pogotovo financijski ugovor. A s obzirom da u Istri ima, navodno, 400 tisuća godišnje… Baš me zanimaju uvjeti.
  • NKDZ86
    8.7k
    znači opet odabrao lovu umjesto karijere
  • Noel
    22.3k
    Pa jel stvarno u Europi ne postoje bolji igrači koje možemo iskopati od Smaila Prevljaka? Kako se iskopao taj Brumado? Pa ajmo u tom smjeru, a njega bi vjerojatno dovukli do kraja roka nakon prodaje Bakrara za jednak iznos za koji bi plaćali Prevljaka.

Ništa protiv Prevljaka, ako dođe navijat ću za njega naravno, ali mi je nejasno kako smo došli od Brumada za takav deal do potencijalnog natezanja s Istrom oko Prevljaka
    Paggini

Okej, vjerojatno se scoutingom moglo bolje ime od Prevljaka dovest ali kaj je to Brumado u karijeri napravio više od Prevljaka? Zašto je Brumado čudo našeg scoutinga kako ga se iskopalo u odnosu na Prevljaka? Svi koji smo gledali dvomeč sa Dancima smo uočili Brumada, nije to težak posao za naš scouting kak tvrdiš da se čudom iskopao Brumado.. igrali smo protiv njih, i uočili su Brumada kao i nas 80% navijača. Zamisli.

Da se vratim pitanju, kaj je to Brumado napravio u karijeri više od Prevljaka? Igrao je u niželigašu Hansi Rostock, pa igrao je Prevljak dvije sezone u Herti Berlin bundesliga. Mityaland oke, igrao je Prevljak u jakom Salzburgu. Prevljak je u davljeniku austrijske lige bio treći strijelac lige.

Brumado u svojoj karijeri nema više od 8 golova u jednoj ligaškoj sezoni.
  • CastAway1986
    5.9k
    Prevljak koji se dovodi kao rezerva Belji je u karijeri zabio vise golova u ozbiljnijim ligama od Brumada koji je s vremenom trebao biti prva opcija..Ja sam za da ga dovedu i bude rezerva Belji ,lomio sam se između njega i Puljica koji je eto na kraju otisao u Rijeku
  • scooniepenn
    7k

Debelo potcjenjuješ Kuleta. Uz svo dužno poštovanje Topiću gdje je on makar i ukazao da može biti razina napadača za Serie A.
  • Omake
    18.9k
    Slažem se. Niti nam treba Mesija. Treba nam samo netko tko će ući 10-20 minuta, naći se u ziceru ili 2 i zabit gol.
  • Jurki
    26.8k
    nisu ni Budimirove i Gavranoviceve partije prije dolaska u Dinamo bile wau bajne i bombasticne.
    Pa su ljudi isporucili ono kaj se trazilo od njih.
    Prevljak ce rijesiti egzistenciju, dobiti dobar ugovor s 31 godinom i mislim bez ambicija da ide van za godinu dana.
    Da zelim boljeg igraca od Prevljaka.. pa naravno.. al kolko je to realno?
    Za Hnl bi trebal biti dobar i rotaciju Belji.. ako donese neku pobjedu u Ligi prvaka.. covjek se moze nabrzinu isplatiti.
  • ElDorado
    12.4k
    Ja samo mogu reći da me u Istri Prevljak iznenadio s nekim sjajnim golovima, snagom i čak brzinom. A koga je imao kraj sebe i kakav nogomet je ta Istra igrala?
  • Jurki
    26.8k
    Zvonarek prvo nije siguran u sebe. Isto tak ne vjerujem da ce u Estreli dobiti neki bajni ugovor.
    Ako se bojis konkurencije u Dinamu, onda nisi za Dinamo.
  • Nogo
    12.1k

Ajde da je i ova saga gotova. Ode u njihov Slaven. Prekriži ga za sva vremena!
  • Goncalo Santos
    4.1k
    ma decko je zajedno s ljudima koji mu vode karijeru uspio nadmasiti biuka sto se tice pogresnih odabira klubova.

Meni je bio suspektan vec od trenutka kad je on zajedno sa svojim ljudima pristao sjest u auto sa strucljakom stipicem da ga ovaj vuce okolo po njemackoj da moze pricati da ga je on odveo u bayern.

Valjda im je svima ispod casti da mali igra u hnlu pa je bolje biti epizodni igrac po svicarskoj, austriji, portugalu. Sto dalje od Dinama u svakom slucaju nadam se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.