• hardek
    10.9k
    Pa evo, čisto teoretski, koliko bi Ista mogla tražiti za Prevljaka koji je ušao u zadnju godinu ugovora?vjeko1701

Prevljak ima 400 000 plaću u Istri, on bi tu tražio barem 600 000
  • Olmic
    5.7k
    Ako netko zna, npr da je ovaj potrgao krizne i da ga nema godinu dana, jel smijemo mi odustat od transfera?
  • modri-kibic
    1.7k

Ovisi kaj piše u predugovoru koji su potpisali
  • Paggini
    91.2k
    Ako netko zna, npr da je ovaj potrgao krizne i da ga nema godinu dana, jel smijemo mi odustat od transfera?Olmic

Ne, jer nismo s klubom dogovorili transfer, nego s igračem potpisali ugovor.

EDIT: Iako je moguće kako Kibic kaže, da postoji klauzula možda s kojom smo se zaštitili, ali sumnjam
  • vjeko1701
    26.5k
    Prevljak ima 400 000 plaću u Istri, on bi tu tražio barem 600 000hardek

500k + 150k bonus za LP ili 75k bonus za EL
  • Blueshadow86
    5.3k
    Prevljak ima 400 000 plaću u Istrihardek

Moje pitanje je na trenutak izvan ove teme, ali je li moguće da Istra toliko plaća jednog igrača?
  • Paggini
    91.2k
    Prevljak nije bolji od Topića
  • scooniepenn
    7k
    Mi trenutno imamo 21 igrača + 3 golmana (bez Bakrara plus Mikić, Zebić, Šunta koji će vipše igrati za Dinamo II), tako da definitivno nemamo previše igrača u rosteru.
  • Crni86
    22.7k
    Ja sam uvjeren da je jedna od uvjeta da ugovor postane valjan da isti prode ljecnicki pregled nekoliko dana prije dolaska kod nas
  • scooniepenn
    7k

Na krilu nije, kao središnji napadač za mene definitivno je. Osim toga, po stilu igre može odigrati vrlo slično Belji pa imaš plug and play, a ne kao svojevremeno Petko i Kule ili Beljo i Kule.
  • hardek
    10.9k
    Moje pitanje je na trenutak izvan ove teme, ali je li moguće da Istra toliko plaća jednog igrača?Blueshadow86

Prevljak, Radošević i Lončar imaju ogromne plaće tamo.
  • vjeko1701
    26.5k
    Nemoj pretjerivati. Skroz drugačiji profil napadača, puno sličniji Belji. Iskustvo austrijske i njemačke bundeslige i europske lige.

Drag mi je Topić, al on u ovom trenu nije za više od rezerve u HNL-u. I najmanja mogućnost da moramo startati playoff lige prvaka s njim u špici bi bila porazna.
  • Paggini
    91.2k
    Do kostiju sam uvjeren da je Topić bio u Istri prošle godine da bi zabio sigurno 14 golova, možda i više na poziciji napadača, s tim da Topić još ima i prostora za napredak, Prevljak nema.

Jednaki poraz bi bio i Prevljak i Topić u LP, to mogu reći, ali mislim da se ovdje previše umanjuje i podcjenjuje Topića.
  • Profesor Baltazar
    105
    Lončar je imao ugovor 300 tisuća eura godišnje u Istri
  • Noel
    22.3k
    Mene zanima kolko je Topić odigrao utakmica kao špica u profesionalnoj karijeri..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.