• fakin
    5.9k
    Trenutno nam fali rezervni napadac, rezervna sestica i prvi golman.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Ako se ne daj boze Beljo ozljedi, ostajes na Topicu koji po meni moze igrat manje HNL utakmice u prvih 11 i to je to … za derbije i LP tu moras imat nesta jace
  • Keyser Soze
    20.7k
    Dakle sve isto kao i jučer
  • ElDorado
    13.5k
    Realno ak s ovim kadrom nemremo u LP onda nismo niti zaslužili. Ali ako uđemo onda nam treba svakako 2-3 ozbiljna pojačanja, u svakoj liniji (Dominguez najvjerojatnije ide).
  • marcio amoroso
    53.1k
    Beljo je igrač koji želi igrati što više minuta i koji je eksplodirao kada je otišao Kule koji mu je uzimao minute. Sad bi većina dovela novog Kuleta. Topić za ovaj novac i ove minute koje će dobiti sasvim ok.
  • austrijanac
    13.2k
    Ljudi zaboravljaju da je Brumado vjerojatno bio planiran kao zamjena za Belji - jer budimo realno, velika sansa je da ce Beljo bit pripreman za prodaju iducu polusezonu.

Ozljeda Brumada nas ne dira previse.

Pustite Belju da igra sto vise.
  • fakin
    5.9k
    Koliko je topic zabio golova zadnje 3 sezone u hnlu?
  • Paggini
    96.5k
    Ako se ne daj boze Beljo ozljedi, ostajes na Topicu koji po meni moze igrat manje HNL utakmice u prvih 11 i to je to … za derbije i LP tu moras imat nesta jaceDani Olmić

Treba nam pet igraca na svakoj poziciji.
  • Olmic
    5.9k
    Mislim da se ceka rasplet za Livija i koliko cemo para morat dat jer para i nemamo previse bas. Ako dode Livi ocekujem mozda jos koju prinovu, a ako ne dode onda 2,3 ozbiljna igraca
  • Dani Olmić
    2.3k
    sjetit ces se moji rijeci - nadam se da neces, ali za LP trebas širinu

To ne znaci da trebas na svakoj poziciji 5 igraca, ali širinu trebas
  • marcio amoroso
    53.1k
    Koliko je topic zabio golova zadnje 3 sezone?fakin

15.
  • fakin
    5.9k
    Pitam u hnlu ili europi, ne u bih ligi koja je ocaj ocaja
  • Paggini
    96.5k

Pa možda da jebeno prestaneš zazivati ozljede Dinamovih igrača, možda bi to bilo dobro. Svaki jebeni rok to radiš i cmoljiš sta se ne dovodi 30 igrača jer sta ako ovog pogazi auto, sta ako ovaj padne sa zgrade, sta ako ovog ostavi zena pa se ubije
  • crophantom
    6.9k
    pa neznam baš, nemamo i dalje zamjenu za Mišića, a Kača I Vidovic kao zamjene u vezi po meni nisu ni razina EL, kamoli ako uđemo u LP.
  • Dani Olmić
    2.3k

A sad si ga malo pretjerao - ozljede su sastavni dio nogometa, pogotovo danasnjeg nogometa - ako ga tolko pratis onda bi to trebao najbolje znat..
    Na to mora svaki klub bit spreman, nema to a ma bas nikakve veze sa zazivanjem necega.

A to sto ti pises je neozbiljno - ja sam samo napisao nesta sto se moze ne daj boze desit … a ti udaras „pogazi auto“, „ostavi zena“ itd…

Glupost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.