• Paggini
    91.2k
    Pa pretjerujem jer nije realno imati toliko igrača koliko ti želiš. Roster je 24 igrača, odnosno više manje poduplano na svakoj poziciji, a po tebi bi trebali imati 35 - 40 igrača na plaći jer sta da se svi ozljede, onda ulete zamjene, a sta ako se i one ozljede???
  • IstokKa96
    940
    Za HNL imamo dovoljno kvalitete i kvantitete, za Europu ne...
  • Dani Olmić
    2.2k

Opet pretjerujes… 35-40 igraca je ludost.
    Dostojna zamjena za najboljeg napadaca, nista vise, nista manje

To je mozda trebao bit Brumado, sad se ozljedio, onda ce to mozda bit netko drugi, vidit cemo

U ovakvom hnl-u moze igrat i Topic ali u LP sumnjam
  • Omake
    18.9k
    Vidović lažna devetka!
  • vjeko1701
    26.5k
    Meni bi samo bilo draže da nam je za Belju zamjena neka isusnjara ko Budimir nekoć (recimo Prevljak) nego Topić koji je najmanje pokazao na poziciji napadača.
  • ElDorado
    12.4k
    Realno je da imaš neki približno što ujednačeniji roster. Mislim da mi upravo i idemou tom smjeru. Rješili su sve viškove ovo ljeto osim još ponekog. Ali sad smo u trenutku kada smo prodali a još uvijek nismo kupili. I to će se sigurno poravnati, a imali smo i problema na koje nismo mogli utjecati jebatga (Peretz npr). Ali opet kažem, ovaj roster mora biti dovoljan do play offa.
  • ElDorado
    12.4k
    htjedoh upravo to napisati ali bojim se da Kova nažalost tak ne igra.
  • scooniepenn
    7k
    Topić poziciju središnjeg napadača nije igrao ni u Zrinjskom, tako da ne znam kako bi onda to trebao igrati u Dinamu. Nitko pametan ne misli da trebamo imati 20 ofanzivnih igrača, ali trebamo napadača ranga Brodića koji može zamijeniti Belju. Ono što će nama biti najveći izazov je da nakon Thuna ostajemo na Belji kao jedinom središnjem napadaču, nedovoljno spremnom Lisici, nespremnom Rodriguezu i Topiću kao jedinom desnom krilu. Zato zazivam što slabijeg protivnika u 3. pretkolu (vjerujem da prolazimo Thun), jer ćemo tek u potencijalnom playoffu biti ekipirani.
  • marcio amoroso
    52k
    pa neznam baš, nemamo i dalje zamjenu za Mišića, a Kača I Vidovic kao zamjene u vezi po meni nisu ni razina EL, kamoli ako uđemo u LP.crophantom

Napisao sam u prvom postu da je pojačanje potrebno jedino u vezi ako se ne misli sada gurati Šunta. Ako misliš da će Dinamo imati zamjene koje su razina LP onda živiš u teškoj iluziji. To van top 10 klubova u Europi nema doslovno nitko.
  • crophantom
    5.6k
    ne mislim da ce imati zamjene na razini LP, ali meni ni Kača ni Vida nisu neka razina ni da u EL uskoče ako nedaj Bože zatreba.
    A ni Topić.

Ne treba biti LP razina, ali dalek je put od Topica/Kačavende do LP, ima tu ohoho razina između.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Mislim da sve iznad 30 s golmanima je uvjerljivo previše…. A i ono ak imaš havariju ozlijeda, mladi dobivaju priliku…. Da nam treba drugi napadač, ako Barkrar ode, treba…. Da nam treba još jedan veznjak za dubinu, a i buduća zamjena za Misica i Zajca, treba…. Ovo ostalo ne znam, možda dubina na desnom beku, ak Tabinas nije za Europu, krilo ako će Dani prvo u 2. Momčad…. Ali tjt… I naravno ako se ukaze kapitalac ili općenito neki dobar deal nećeš propustiti….
  • austrijanac
    12.1k
    wet dreams rekli bi englezi
  • hardek
    10.9k
    Al odlični ste stvarno. Svi bi bili poduplani praktički istom kvalitetom igrača na svakoj poziciji, na nekima i po 3 igrača bek budu, da se guraju mladi igrači i da su svi igrači u rosteru zadovoljni minutažom.

Bajke, kao da nismo naučili lekciju od prošlog ljeta. Nevjerovatno je kako smo proigrali kada smo se riješili viška igrača na zimu...
  • vjeko1701
    26.5k
    Pa evo, čisto teoretski, koliko bi Ista mogla tražiti za Prevljaka koji je ušao u zadnju godinu ugovora?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.